2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaná bitva s infarktovým závěrem


Branky


14

Souboj v tabulce dobře postavených týmů, to byl zápas Přibyslavi B a Šmolov. Po vyrovnaném průběhu skončil nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nakopávaná a vedení hostí do půle

Již od začátku zápasu se u balonu střídali hlavně obránci a útočníci obou týmů, hrála se totiž poctivá překopávaná. Záložníkům tak nezbývalo nic moc jiného než se zvednutou hlavou sledovat vysoko létající meruny. Po vzájemném oťukávání se začaly rodit první šance. Přibyslav měla dvě dobré možnosti, po jedné z nich nastřelila břevno. Šmolovy zase sázely na Bdžocha, jenž si skvěle držel míč a domácím obráncům způsoboval potíže. Ve 45. minutě se mu podařilo využít chyby domácích, kteří si špatně přebrali balon a se štěstím prostřelil brankáře Uhlíře. Víc už se stihnout do půle nedalo, jelikož branka padla ve 45. minutě.

Vyrovnání Přibyslavi a nervózní závěr

Druhá půle začala opět neatraktivní nakopávanou. Branku mohla početná divácká kulisa vidět až v 73. minutě, kdy na 1:1 srovnával Tvrdík. Na další zajímavé situace se čekalo do samého závěru zápasu. V 87. minutě byla odpískána penalta proti brance domácích. Uhlíř ji pohotově chytil, nicméně na dorážku Hrdličky již nestačil. Domácím moc času nezbývalo, a tak stáhli hru na tři obránce a pustili se do zoufalého náporu. Jejich tři velké šance gólem neskončily, naopak ještě málem inkasovali z protiútoku šmolovských. Již z dalšího náporu však domácí dokázali vytěžit gól zásluhou Tvrdíka a po strhujícím závěru se oba týmy rozešly do kabin za stavu 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav B
Jiří Stejskal, hrající trenér: Hrála se nakopávaná. Nejvíce šancí přinesl závěr zápasu. Skvěle chytal Uhlíř, na druhé straně nám dělal velké problémy Bdžoch.

TJ Šmolovy
Jaroslav Dočkal, záložník: Vyrovnaný zápas plný šancí ale hlavně faulů. Dvakrát jsme vedli ale nedokázali jsme to udržet po naší šanci, kdy šli naši útočníci dva na jednoho a nedali jsme. V poslední minutě jsme pak dostali gól .



Sestavy


SK Přibyslav B
O. Uhlíř [-] - P. Málek [-] , M. Strašil [-] , J. Imramovský [-] , T. Kalenda [-] (65. J. Sibera [-] ) , D. Tvrdík [-] , J. Jirásek [-] , J. Stejskal [-] , M. Pátek [-] , M. Ondra [-] , R. Musil [-]

TJ Šmolovy
O. Tichý [-] - B. Rudolf [-] , O. Kruml [-] - V. Kučírek [-] , M. Strašil [-] (37. . Vavruška [-] ) , J. Martínek [-] , J. Pevný [-] (77. M. Korba [-] ) - J. Bdžoch [-] , J. Dočkal [-] (60. V. Kocman [-] ) - M. Kulhánek [-] , J. Hrdlička [-]

ŽK: 37. J. Stejskal , 74. M. Pátek , 81. J. Sibera - 23. J. Pevný , 26. B. Rudolf , 34. J. Bdžoch .
Hráči zápasu: O. Uhlíř - J. Bdžoch .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kutil Petr - SYNECKÝ Jan, BLAŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Jaroslav Dočkal
Tip experta: výhra domácích

Strašně rád bych chtěl Přibyslav porazit na jejich trávníku a konečně prolomit smůlu, ale vzhledem k jejich mladému běhavému týmu si myslím, že prohrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích