2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj Hněvkovic a Jeníkova lépe pro hosty


Branky


41. M. Pipek , 59. T. Geher - 13. S. Šulc , 56. M. Zelený , 71. S. Šulc
12

O hodně šlo v Hněvkovicíh. Pro poraženého z tohoto zápasu měla být záchrana OP pouhou utopií. Z výhry se nakonec radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Zápas o naději začali Hněvkováci tlakem, hned ve 2.minutě si naběhl na pěkný centr M.Pajera obránce J.Těšínský a levačkou z voleje zamířil těsně vedle. Ve 13. minutě zahrávali domácí standardní situaci. Po ní se míč dostal na kopačky hostů, kteří se rychlým brejkem přesunuli na druhý konec hřiště, kde Šulc obehrál hněvkovického obránce a přesně zatočenou střelou k tyči otevřel skóre. Vyrovnání mohlo přijít záhy, ale po závaru před brankou soupeře zamířil ve velké šanci z hranice penalty nad poloodkrytou bránu P.Rajdl. Zhruba v polovině zápasu se zaskvěl J.Rajdl v brance domácích, který nadvakrát zlikvidoval tutovku hráčů Jeníkova. Následně ještě předvedl další efektní zákrok po střele pod břevno. Hněvkovičtí byli více na míči a zaslouženého vyrovnání se dočkali ve 41. minutě. To si na pravou stranu naběhl na přihrávku Pipek a přízemní křížnou střelou skóroval. Ještě do poločasu měli šanci hosté, ale koncovka se jim nezdařila. Do kabin tak týmy odcházely za vyrovnaného stavu. 

Hosté dali o jednu branku víc

Ve druhé půli se domácí hnali za kýženou brankou, který by jim zajistila naději na setrvání v soutěži. V 50. minutě byl sražen domácí hráč v pokutovém území Jeníkova, penalta však pískána nebyla. Následoval ještě jeden nebezpečný závar před brankou Jeníkova, gólové vyústění však neměl. Byli to naopak hosté, kdo se radoval. V 57. minutě se k zahrání přímého kopu postavil Zelený a zakroutil míč k tyči. Vedení hostům dlouho nevydrželo, zhruba v 60. minutě vyrovnával povedenou střelou levačkou Geher. Zápas rozhodl v 71. minutě Šulc, který se po standardní situaci ocitl blízko brány a svou druhou brankou v utkání stanovil skóre 2:3, které vydrželo až do konce. V závěru zápasu měli ještě domácí možnost zahrávat přímý kop kousek za vápnem, koncovka se jim však nepovedla. Hněvkovice jsou po této klíčové prohře nadále poslední a sestup je již zřejmě nemine, naopak Jeníkov na 12. pozici ztrácí už pouhý bod na 11. Lipnici a tedy i jisté záchranářské umístění.

Spoluautor: Zdeněk Rajdl



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, předseda: Odehráli jsme sympatický zápas. OP nám zavírá bránu. Máme se ještě co učit. Díky hráčům za snahu.

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulc, útočník: Bylo to vyrovnané utkání. Měli jsme možná o jednu nebo dvě šance víc a dali jsme o jeden gól víc. Nic složitějšího bych v tom nehledal.



Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
J. Rajdl [-] - P. Končel [-] (75. Z. Rajdl [-] ) - M. Pajer [-] , J. Těšínský [-] , L. Vavrla [-] (56. J. Vošický [-] ) , O. Šťastný [-] - M. Nulíček [-] - V. Mareš [-] , P. Rajdl [-] (80. M. Večeřa [-] ) , M. Pipek [-] , T. Geher [-]

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
R. Dušánek [-] - D. Novotný [-] , S. Šulc [-] , L. Dvořák [-] , P. Dobrý [-] (79. P. Nebřenský [-] ) , J. Fendrych [-] , D. Skála [-] , J. Miřácký [-] (42. V. Skala [-] ) , V. Koubek [-] , M. Zelený [-] , M. Satrapa [-]

ŽK: 27. M. Pipek - 89. S. Šulc .
Hráči zápasu: M. Pajer - D. Novotný , M. Satrapa .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Beránek Jiří - MUZIKÁŘ Jaroslav, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: výhra hostů

Tady už by měli zabrat především domácí. Pokud se nechtějí rozloučit s OP. Ale vidím to na výhru GJ, kde mám taky kámoše Satrapu, tak snad jim vystřelí vítězství a udělají velký krok k záchraně soutěže, kterou si určitě zaslouží.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů