Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Totální demolice Vísky v Přibyslavi


Branky


12

Přibyslav v poslední době tápe, na Vísce si však spravila chuť. Dala jí osm gólů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 už o poločase

Oba týmy vstoupily do utkání se záměrem hrát pekný kombinační fotbal. K vidění byla spousta kombinací a šancí. Úspěšné vyústění však tyto kombinace měl pouze na jedné straně hřiště a to na té, kde se nacházela branka hostí. Ve 14. minutě byla nařízena proti hostující brance penalta, kterou proměnil Vostál. Během prvních patnácti minut měli ostatně domácí tolik šancí, že mohli zápas rozhodnout, prozatím se to však nestalo. Další branky přidali domácí střelci až ke konci poločasu, ve 37. minutě skóroval Bačkovský a ve 43. minutě vyprovodil hosty do šatny gólem Ondra.

Ještě pět branek v hostující síti

O poločase museli hosté vytřídat dva hráče a jejich hra se zcela rozpadla. Po hodině hry dostali během šesti minut tři góly. Prosadili se Ondra, Růžička a Vostál. Další dvě branky zasadil hostům, Tvrdík, jenž se prosadil v 75. a 84. minutě. Víska tak byla nemilosrdně rozstřílena, z Přibyslavi si odváží debakl 8:0. Pribyslavské béčko je čtvrté, víska sedmá a právě na Přibyslav ztrácí tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav B
Jiří Stejskal, obránce: Soupeř chtěl hrát fotbal, což nám vyhovovalo. Hrál se otevřený fotbal. Cca ze 70% zápasu jsme dominovali, šance jsme proměňovali, soupeř ne. Utkání bylo pohledné, celé naše mužstvo makalo a rozhodně šlo za vítězstvím a rozloučením se se sezonou před domácím publikem.

Sokol Víska
Lukáš Málek, záložník: První půle byla z naší strany herně obstojná, kombinace se místy dařila, ale nezvládali jsme ty rychle brejky domácích. Dostali se do vedení z penalty, pak přidali ještě dva góly. My jsme v poločase udělali dvě střídání a na hře to bylo velice znát, druhá půle už byla kompletně celá v režii Přibyslavi, snad nejhorší poločas v sezóně... Úplně jsme odpadli.



Sestavy


SK Přibyslav B
J. Zvolánek [-] - J. Bačkovský [-] (51. D. Tvrdík [-] ) , J. Stejskal [-] (55. J. Sibera [-] ) , M. Pátek [-] , M. Růžička [-] , M. Ondra [-] , J. Prchal [-] , A. Vostál [-] , R. Musil [-] , J. Jirásek [-] (59. P. Málek [-] ) , P. Flekal [-]

Sokol Víska
M. Doležán [-] - R. Černohorský [-] , D. Kufr [-] , M. Benák [-] , L. Fikar [-] (46. J. Procházka [-] ) , M. Houdek [-] , P. Lacina [-] , L. Málek [-] , R. Sadílek [-] , J. Krupička [-] , O. Fikar [-] (46. M. Nedbal [-] )

Místo: Přibyslav. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Beránek Jiří - KOPECKÝ Milan, KUTLVAŠROVÁ Markéta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Ondřej Bachmann
Tip experta: výhra hostů

Domácí mají dosti nevyrovnané výsledky a spíš se jim nedaří. Hosté hrají dobrý fotbal a bodují celkem pravidelně. Věřím ve výhru Vísky.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů