Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sestupující Hněvkovice dostaly doma od Okrouhlice bůra


Branky


12

Hněvkovičtí jistě chtěli svůj poslední zápas v OP na domácím terénu odehrát vítězně, vůbec se to však nepovedlo. Proti byla Okrouhlice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení hostů do půle

Úvod utkání domácím nevyšel, v 10. minutě dostal mezi stopery míč Prášek a rychlým během se dostal až před brankáře a přesně zakončil -- 0:1. Do konce poločasu byla hra vyrovnaná domácí se snažili hosty překvapit přečísleními, v koncovce se jim však nevedlo. Okrouhlice hrozila duem Beránek – Prášek, ale oni se k přesnému zakončení nedostali. Do poločasu tak padla pouze jedna branka.

Krutý brankový příděl v domácí síti

Úvod druhé půle se nesl ve znamení velkého tlaku Hněvkovic, domácí hráči si vypracovali tři velké možnosti, z nichž však ani ta největší - O. Šťastného -  brankou neskončila. Dočkali se v 50. minutě. Zasloužené vyrovnání trefil obstřelem brankáře M. Pipek, gól ještě jistil dobíhající P. Rajdl -- 1:1. Jenže vedení netrvalo dlouho, hosté z první akce ve druhé půli vedli - chytrý aut se dostal až k P. Beránkovi, který zcela volný zamířil přesně v 54. minutě -- 1:2. Oranožovočerní nechtěli dát svou kůži lacino, vytvořili si další šance, ale koncovka stejně jako v předchozích zápasech nepatřila k pozitivním věcem. A tak trestali opět hosté, na roh si naběhl M.Beránek a utěšenou hlavičkou do šibenice v podstatě rozhodl -- 1:3. I přes domácí snahu sesnížit nepovedlo, naopak rychlé dva brejky hostů zakončoval Prášek a upravil na pro Hněvkovice trochu krutý rozdíl -- 1:5. Po zápase jsou Hněvkovice nadále poslední, Okrouhlice je osmá.

spoluautor: Zdeněk Rajdl



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, předseda: V zápase byly pasáže, ve kterých naši hráči svého soupeře přehrávali, ale nepovedlo se nám bohužel brankově převážit misky vah na naší stranu. Po roční zkušenosti tak opouštíme nejvyšší okresní soutěž, po celkem solidním podzimu jsme se na jaře sesypali jak domeček z karet, bohužel se nám nepovedlo žádným způsobem nahradit rozdílové hráče, potýkali jsme se s marodkou a tím pádem i slabou docházkou, sestup je pro většinu týmu zklamáním. Po třech letech, kdy jsme přepisovali historii oddílu se letošek vůbec nepovedl.

TJ Sokol Okrouhlice
Jakub Neuvirth, brankář: Hrálo se utkání plně šancí. Po prvním poločase naše vedení za mírné převahy domácích. Ve druhé půlce už rozhodly naše rychlé brejky a standardní situace. Pro domácí výsledek možná až příliš krutý,ale takový je fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
J. Rajdl [-] - P. Končel [-] , M. Večeřa [-] (68. Z. Rajdl [-] ) - M. Pajer [-] , J. Těšínský [-] , O. Šťastný [-] - M. Nulíček [-] - V. Mareš [-] , P. Rajdl [-] , M. Pipek [-] (73. J. Vávrla [-] ) , T. Geher [-]

TJ Sokol Okrouhlice
J. Neuvirth [-] - M. Vydrář [-] , M. Strašil [-] , M. Beránek [-] , L. Červený [-] - T. Jelínek [-] , J. Švec [-] (55. J. Zadina [-] ) , J. Beránek [-] , P. Beránek [-] - D. Prášek [-] , J. Beránek [-]

ŽK: 6. T. Geher , 64. P. Rajdl - 6. P. Beránek .
Hráči zápasu: D. Prášek .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Ondřej Bachmann
Tip experta: výhra hostů

Domácí v jarní části nezískali ještě ani bod. Hosté kteří hrají bojovný fotbal si s Hněvkovicemi poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů