Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Město si zastřílelo, odnesly to sestupující Hněvkovice


Branky


13

Rozlučka se sezónou se Dolnímu Městu podařila, hostům z Hněvkovic nastřílelo šest gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:1 do půle

Úvod zápasu zastihl hostující hráče v nedbalkách a hned v první desetiminutovce dvakrát inkasovali. V 5. minutě utekl po levé straně jeden z domácích, jeho centr odrazil hněvkovický brankář na nohy jednoho z vracejících se obránců.... výsledkem byla první branka -- 1:0. O dvě později minuty tečoval Pojezdný centr z pravé strany -- 2:0. Domácí poté polevili a oranžovočerní začali hrát zhruba od 20. minuty sympatický fotbal. Dolní Město bylo pod tlakem, v cca 25. minutě dali hosté první branku O.Šťastným, ta však nebyla uznána pro odmávaný ofsajd. Stejný hráč o pět minut později našel ve velké šanci P.Rajdla, ale ten velkou šanci z blízkosti neproměnil. Z druhé branky se hosté radovali zhruba ve 30. minutě, to když zprava nahrával znovu O.Šťastný, hráč D.Města si dal vlastní gól, ten však nebyl opět uznán pro ofsajd. Dolní Město mělo v první půli ještě zhruba asi tři nepřesné střely. Hněvkováci byli logicky neuznáním branek lehce podrážděni, přesto se dočkali zaslouženého snížení, díky svému důrazu se prosadil ve 42. minutě Pipek -- 2:1. Jenže...místo poklidného dohrání první půle zapomněla hostující obrana na rychlíka Tichého, který využil ve 44. minutě svého brejku a po jeho střele a odrazu od tyče to bylo opět o dvě branky -- 3:1.

Další tři branky v hostující síti

Prvních patnáct minut druhé půle to bylo ještě opticky mírně navrch pro hosty, ale ve finální fázi se jim nedařilo ničím překvapit organizované domácí. V 65. minutě se zranil hněvkovický brankář a do branky musel hráč z pole - M.Nulíček. Ten si připsal brzy dva úspěšné zákroky, ale když ho v 77. minutě překonal zkušený Krupička, zhasly hostující poslední naděje...Do konce zápasu ještě rezignovaní oranžovočení inkasovali dvakrát, a to z kopaček Tichého a Doležala.

spoluautor: Zdeněk Rajdl



Ohlasy k zápasu


TJ Rebel Dolní Město
Lukáš Doležal, záložník: Hrálo se uvolněně. Povedlo se nam dát rychlé dvě branky, náskok už jsme nepustili a zaslouženě jsme doma poslední zápas vyhráli.

TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, předseda: Loučení s okresním přeborem nedopadlo nejlépe a synonymovalo tak z celou jarní částí, která se nám hrubě nevyvedla...bohužel neporučíme ani paní Štěstěně, která nás trápí dlouhodobě a ani těm, kteří nás nechali na holičkách...



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] (46. J. Krupička [-] ) - M. Mišta [-] (46. O. Vaňkát [-] ) , J. Sklenář [-] , L. Doležal [-] , V. Boleš [-] , P. Kvanka [-] , O. Pojezdný [-] (46. D. Štěpánek [-] ) , F. Tichý [-] , T. Chlád [-] , L. Zápotočný [-] (60. M. Venc [-] ) , D. Švanda [-]

TJ Sokol Hněvkovice
J. Rajdl [-] (65. J. Vošický [-] ) - M. Večeřa [-] , P. Končel [-] - J. Těšínský [-] , O. Šťastný [-] - P. Rajdl [-] , M. Nulíček [-] , T. Geher [-] , M. Pipek [-] , L. Vavrla [-] , V. Mareš [-]

ŽK: 60. P. Kvanka - 67. L. Vavrla , 68. V. Mareš , 68. M. Večeřa , 86. P. Rajdl , 87. T. Geher .
Hráči zápasu: M. Mišta .
Místo: Dolní Město. Počet diváků: 84. Rozhodčí: Niederle Zdeněk - KARLÍK Petr, PEŘINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Milan Zvolánek
Tip experta: výhra domácích

4:0
Ani jednomu týmu o nic nejde a tak se bude hrát uvolněně. Domácí si budou chtít udělat hezkou rozlučku a hodně by mě překvapilo kdyby první jarní bodík Hněvkovice uloupili v posledním kole a ještě k tomu venku. Hosté mají obrovskou marodku a forma a fotbalová nálada určitě nejsou valné takže očekávám výhru domácích jasným rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích