0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Keřkov poslední krok k záchraně udělat nedokázal


Branky


13

Keřkov potřeboval k jistotě záchrany porazit Golčův Jeníkov a doufat, že Lipnice prohraje v Dlouhé Vsi. Jeho plány však byly zhaceny, protože na domácím hřišti prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení hostů do půle

Začátek zápasu byl vyrovnaný, domácí zkoušeli vymyslet, jak překonat hostující obranu. Jeníkov se nikam nehnal a vyčkával. Keřkov se pokoušel proniknout do vápna nakopávanými balony, s úspěchem se však tato snaha nepotkala. Zato hosté měli dva slibné brejky, které však neproměnili. Ve 23. minutě se po rohovém kopu dostal střílený centr ke Koubkovi, jenž se z jedničky trefil a poslal hosty do vedení. Do konce poločasu už se nic zajímavého nestalo.

Domácí srovnat nedokázali

Ve druhé půli byl obraz hry podobný. Domácí stále nakopávali balony, hosté se pokoušeli o brejky. Největší šanci měli domácí v 75. minutě, kdy se odražený balon dostal do prostoru penalty, keřkovský útočník však bránu přestřelil. Po prohře 0:1 tak Keřkov zůstal na 13. příčce, která bude pravděpodobně znamenat sestup. Jeníkov je těchto starostí ušetřen, skončil jedenáctý.



Ohlasy k zápasu


TJ Sativa Keřkov
Milan Zvolánek: V utkání nám chyběli tři důležití hráči ze základu a když se ještě k tomu zranil ve 20. minutě Sobotka, tak už na hřišti chyběli naši tři nejlepší střelci a to si myslím, že rozhodlo tento zápas. Protože tlak jsme měli, řekl bych, že i menší herní převahu, ale buď jsme střileli hodně nepřesně a nebo jsme pokazili tu poslední finální fázi. Byla to od nás opravdu velká křeč a naopak na hostech bylo vidět, že hrají uvolněně. Škoda laciné inkasované branky, myslím, že kdyby to bylo delší dobu bez gólů, že bychom tam něco silou vůle nakonec dotlačili. Takto jsme si to prohráli sami a příští rok nás opět čeká třetí třída.

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulc, útočník: Mdlý zápas nevalné úrovně. Nám už o nic nešlo, hostům se zase vůbec nic nedařilo.



Sestavy


TJ Sativa Keřkov
M. Matějka [-] - D. Paul [-] (75. J. Jeřábek [-] ) , L. Dobrovolný [-] , P. Pavlík [-] , V. Jeřábek [-] - M. Sobotka [-] (28. J. Šuška [-] ) , M. Smejkal [-] , M. Pavlík [-] , P. Čejka [-] - Z. Zadina [-] (67. J. Kunstar [-] ) , J. Svoboda [-]

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
J. Miřácký [-] - J. Fendrych [-] (83. V. Svoboda [-] ) , S. Šulc [-] , L. Dvořák [-] , P. Dobrý [-] , T. Koten [-] , D. Skála [-] , V. Skala [-] (61. P. Nebřenský [-] ) , V. Koubek [-] , M. Zelený [-] , M. Satrapa [-]

Hráči zápasu: V. Koubek , V. Skala .
Místo: Keřkov. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Vojtíšek Radek - VALÍČEK Adam, MOŠNER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Milan Zvolánek
Tip experta: výhra domácích

2:0
V tomto zápase nám bude chybět kvůli zraněním a dovolené důležitá osa týmu - stoper, střední záložník a útočník. Další tři hráči musí nastoupit s menším zraněním. Obrovský rozdíl ale musí být v motivaci na tento zápas. Golčák je zachráněn a může si poprvé po dlouhé době zahrát bez nervů z výsledku a my budeme hrát o holý život a dáme do toho zápasu naprosto vše. Otázka je pro koho je tato situace lepší, jestli pro hosty, že si můžou uvolněně zahrát fotbal a nebo pro nás, kdy nám bude svazovat nohy, že nesmíme chybovat a musíme vyhrát za každou cenu.
Myslím si, že zápas moc fotbalové krásy nepobere, ale že bychom ho mohli ubojovat, zvítězit a ještě alespoň pro příští sezonu se v okresu zachránit. Ačkoliv samotná výhra na to ještě stačit nemusí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů