Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další prohra Přibyslavi, Kožlí na druhém místě tabulky


Branky


1

Zajímavý zápas byl k vidění v předehrávce 26. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Zápas byl vyrovnaný od samého počátku. Kožlí se brzy ujalo vedení, to když se hned ve druhé minutě zápasu trefil Geher. Poté si domácí vypracovali převahu, ale postupem času Přibyslav zvýšila tempo a hrál se vyrovnaný zápas. Další úder však přišel opět do hostující sítě, prosadil se obávaný domácí střelec Pokorný.  Zhruba v polovině první půle Přibyslav zásluhou nádherného voleje Kalendy snížila. Kožlí si však ještě dokonce prvního poločasu vzalo dvoubrankové vedení zpět, když skóroval Makovec. Do kabin tak hráči odešli za stavu 3:1.

Vyrovnat už hosté nestihli

Ve druhém poločase se Přibyslav snažila napnout všechny síly a srovnat, zkušený domácí tým jim toho však mnoho nepovolil. Hosté se nemohli dostat ke své technické hře po zemi, oba týmy sklouzly k nakopávaným dlouhým míčům. Hosté sice stihli snížit, to když se v samém závěru prosadil vysoký Vostál, na další branku už jim čas nezbyl a z Kožlí se poroučí bez bodu po výsledku 3:2. Pro Přibyslavské béčko to znamená ztrátu kontaktu s prvními třemi místy tabulky, naopak na něj zezadu dýchá Víska. To Kožlí se alespoň dočasně vyšvihlo na druhou pozici.



Ohlasy k zápasu


SK Kožlí
pan Cicvárek, vedoucí mužstva: Kožlí bylo celý zápas lepší, měli jsme více ze hry. Celý mančaft příkladně šlapal, nechtěl bych nikoho speciálně vyzdvihovat. Nejlepším hráčem je pro mě dnes celá naše obrana.

SK Přibyslav B
Jakub Bačkovský, útočník: Hrálo se dost vyrovnaně, zápas měl podle mě skončit minimálně remízou. A k rozhodčím ? Totálně to nezvládli, hlavně hlavní rozhodčí pískal několik zákroků nesmyslně a spíš opačně. Skončilo to tak jak skončilo nikdo s tím nic neudělá.



Sestavy


SK Kožlí
M. Šafařík [-] - A. Příhoda [-] , V. Šťastný [-] , K. Makovec [-] , P. Cicvárek [-] - L. Pešek [-] (89. J. Misar [-] ) , J. Makovec [-] , D. Mikula [-] , M. Geher [-] - J. Smítka [-] (84. V. Šťastný [-] ) , M. Pokorný [-] -

SK Přibyslav B
J. Zvolánek [-] - M. Votava [-] , A. Vostál [-] , M. Novák [-] (60. M. Růžička [-] ) , M. Pátek [-] , J. Stejskal [-] , T. Kalenda [-] (38. J. Bačkovský [-] ) , J. Sibera [-] (63. A. Homolka [-] ) , J. Imramovský [-] , D. Tvrdík [-] , J. Jirásek [-]

ŽK: 44. J. Makovec , 75. D. Mikula , 88. L. Pešek - 45. M. Novák , 63. J. Jirásek , 68. J. Imramovský , 83. M. Pátek .
Hráči zápasu: T. Kalenda .
Místo: Kožlí. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Ondráček Milan - NOVÁK Vojtěch, VALÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Milan Zvolánek
Tip experta: výhra domácích

tento zápas byl již odehrán v květnu, Kožlí vyhrálo 3:2 (pozn. redakce)