1:1
(1:0)
69. T. Tůma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů mezi Okhrouhlici a brodské céčko


Branky


13

Domácí Okrouhlice překvapila, když dokázala zastavit suverénní Havl. Brod C, jenž nevyhrál podruhé v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezvýsledný tlak hostů, vedení domácích

V první půli vypadal průběh zápasu očekávaně. Hosté bušili do okrouhlické obrany, při které stáli všichni svatí. K vidění byla dvě břevna, tyč a další a další šance pálené nejrůznějšími způsoby. Domácí všechno přestáli a ve 39. minutě sami udeřili. Po ojedinělé a nádherné akci se prosadil P. Beránek. To bylo do konce poločasu vše.

Vyrovnanější druhá půle, srovnání Brodu

Druhá půle byla již vyrovnanější. Domácí se osmělili a dvakrát šli sami na brankáře Kandra. Ani jednu z těchto příležitostí však nevyužili. V 70. minutě chyboval brankář domácích a daroval tak hostům vyrovnání, které si připsal Tůma. Brodské céčko se tak se soutěží před svým postupem rozloučilo remízou 1:1. Domácí završili sezonu na osmém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Okrouhlice
Jakub Neuvirth, brankář: V první půli do nás hosté bušili a my otevřeli skóre z ojedinělého útoku. Ve druhé půli už to bylo vyrovnanější, bohužel srovnání přišlo po mojí chybě. Nicméně i tak jsme s bodem nadmíru spokojeni i když už vlastně vůbec o nic nešlo.

FC Slovan Havlíčkův Brod C
připravujeme:



Sestavy


TJ Sokol Okrouhlice
J. Neuvirth [-] - M. Vydrář [-] , M. Strašil [-] , M. Beránek [-] , L. Červený [-] (84. J. Zadina [-] ) - V. Strašil [-] , M. Janda [-] , J. Beránek [-] , P. Beránek [-] - J. Beránek [-] (66. M. Med [-] ) , D. Prášek [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod C
F. Kandr [-] - M. Fišer [-] , J. Soukup [-] , K. Stránský [-] - M. Mareš [-] , T. Tůma [-] , P. Mareš [-] , J. Kubát [-] - M. Klofáč [-] , R. Němec [-] - J. Holcman [-]

ŽK: 79. M. Janda - 40. F. Kandr , 80. J. Kubát .
Hráči zápasu: M. Beránek , M. Vydrář - T. Tůma .
Místo: Okrouhlice. Počet diváků: 78.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Dolejš

Expert: Milan Zvolánek
Tip experta: výhra hostů

1:7
V tomto zápase tvrdě hrající domácí zaslouženému vítězi letošního ročníku nakopou, to však bude od nich vše a Brod, který je kvalitou někde jinde než v okresním přeboru, opět zvítězí větším rozdílem. Jejich prohra doma v minulém kole mě hodně překvapila a v tomto zápase si to opět vynahradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů