0:2
(0:1)
44. D. Cakl (p.)
65. J. Enderle
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice vyloupila Vísku


Branky


44. D. Cakl (p.) , 65. J. Enderle
12

Vísce se v poslední době vůbec nedaří, čehož využila Věžnice, který dříve nedobytnou pevnost dobyla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení hostů z penalty

V parném počasí začali domácí svižně a připravili si během prvních 20 minut několik příležitostí, avšak bez gólového efektu. Po přestávce na pití začali být nebezpeční i hosté. Nejprve si na rohový kop naskočil Drahoš, ale těsně minul. Poté se poprvé blýsknul domácí brankář, když vychytal Beneše. Těsně před půlí se hostům podařila kombinace po pravé straně. Drahoš si narazil s Prokešem a poslal míč do vápna domácích. Obránci jej sice odvrátili, ale následnou střelu zastavila ruka jednoho z nich. Následnou penaltu proměnil s přehledem Cakl.

Hosté si vítězství pohlídali

Obdržená branka domácími zjevně otřásla, protože ve druhé půli už byli nebezpečnější hosté. Domácí dlouho držel ve hře výborný Doležán. Ten vychytal několik šancí hostí. Překonal ho až Endrle, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži a v 65. minutě uklidnil hosty. Domácí se sice nevzdávali, ale hosté pozorně bránili (3. nejlepší obrana v soutěži) a tak z toho bylo pouze několik rohů. Hosté si už závěr pohlídali a potěšili několik svých fanoušků na slušně zaplněné stráni.



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska
Radek Křivský, trenér: Troufnu si říct, že jsme většinu zápasu měli více ze hry, ale nedokázali jsme skórovat. Když už se nám podařilo trefit branku, předvedl skvělé zákroky brankář soupeře.

SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Myslím že to bylo pohledné utkání. První poločas měli domácí mírnou převahu, ale šance byly na obou stranách. My jsme se dostali gólem do kabin z penalty do vedení. Ve druhém poločasu si troufám říct, že jsme měli už více šancí my. Domácí několika výbornými zákroky podržel brankář.



Sestavy


Sokol Víska
M. Doležán [-] - L. Fikar [-] (60. R. Černohorský [-] ) , D. Kufr [-] , M. Benák [-] (76. A. Filip [-] ) , L. Málek [-] , M. Houdek [-] , P. Lacina [-] , P. Málek [-] (69. J. Procházka [-] ) , R. Sadílek [-] , J. Krupička [-] , B. Psota [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - P. Beneš [-] (51. M. Chalupník [-] ) , J. Enderle [-] , O. Prokeš [-] , T. Benc [-] (87. . Novotný [-] ) , D. Cakl [-] , A. Dvořák [-] , M. Fikejz [-] , V. Kunc [-] , P. Mottl [-] , A. Drahoš [-]

Hráči zápasu: M. Doležán - O. Prokeš , T. Benc , A. Drahoš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Culka Ladislav - ODVÁŘKA Jan, BOHUNĚK Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Dolejš

Expert: Milan Zvolánek
Tip experta: remíza

3:3
Bude záležet v jakém složení Víska nastoupí. Pokud ve svém nejsilnějším složení, tak bych ji mírně favorizoval, ale pokud bude hrát tak jako druhý poločas v Přibyslavi, který jsem viděl, tak nemá nejmenší šanci. S tím výkonem (hlavně v defenzivě) by měla problémy i s naším béčkem, které je poslední na světě. Středu hřiště bude dominovat Šimoníček, bez něhož jsou jinak Věžničtí poloviční. Já to v této konstelaci vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích