4:2
(1:0)
60. T. Panuška (p.)
86. S. Staněk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Festival zahozených šancí v Domažlicích


Branky


13. D. Bezdička , 77. D. Bezdička , 80. P. Trhlík (vl.) , 88. T. Sova - 60. T. Panuška (p.) , 86. S. Staněk
0

Benfika toho proti Holýšovu spálila víc než Bob Marley v dobách své největší slávy a formy, tři body ale přece jen především díky individuální kvalitě Buršíka zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Několik šancí

Domažlická rezerva vstupovala do utkání proti Holýšovu v roli jasného favorita, což se od prvních momentů potvrzovalo a za delší konec provazu opravdu tahali domácí fotbalisté. První velká šance přišla po pár minutách hry z přímého kopu, který Bezdička kroutil na přední tyč, ovšem Horáček předvedl první z několika skvělých zákroků utkání. Náladu si zklamaný exekutor spravil hned ve 13. minutě, kdy do vápna přišel přesný pas Lucáka a talentovaný borec ročníku 1996 se tvrdou ranou nemýlil. 

Poté ovšem domažlická skvadra odkryla svou slabou stránku - mizernou koncovku. Do konce poločasu totiž měla několik dalších šancí, které měly skončit brankou, ovšem do kabin se šlo za stavu 1:0. Namátkou lze zmínit neproměněný pokutový kop Lucáka, velké šance Bezdičky, Došlého či Buršíka, proti kterým famózně zasáhl holýšovský Horáček.

Holýšov zabral

Ve druhé půli do té doby veskrze bezzubí hosté vlétli o poznání aktivněji a nebýt brzkého vyloučení zkušeného Baxy, který se v 56. minutě musel po druhé žluté kartě poroučet ze hřiště, mohl být zápas ještě dramatičtější. Po hodině hry ovšem i v deseti hráčích přišlo vyrovnání. Po faulu v pokutovém území se k nařízené penaltě postavil Panuška a bezpečně proměnil. 

To paradoxně pomohlo spíše domácímu týmu, kterému tento okamžik vlil novou krev do žil a během dvaceti minut se míč hned dvakrát třepotal v síti. A v obou brankách měl prsty agilní Buršík, jehož dva průniky nejprve zakončil svým druhým gólem Bezdička a poté si nešťastně míč do vlastní branky srazil Pavel Trhlík.

Holýšov se nadále nevzdával, čtyři minuty před koncem přišla po pěkné akci kontaktní branka z dílny Stanislava Staňka, poslední slovo ale na konec měli opět domácí borci, když definitivní tříbodovou pečeť přidal střídající Sova a upravil na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: ,,První poločas byl jasně v naší režii. Měli jsme zápas rozhodnout do třicáté minuty, ale i díky výborně chytajícímu brankáři hostů jsme v půlce vedli jen 1:0. Stejně začal i druhý poločas ale stále nás srážela špatná koncovka a Holýšov nás za to potrestal a srovnal. Rozhodly dva průniky aktivního Buršíka, který zařídil naše vedení 3:1. Soupeř i v deseti mohl vyrovnat, ale nakonec vše uklidnil Sova. Vyhráli jsme zaslouženě, ale neproměňování šancí nás na konec mohlo mrzet“.




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - J. Kubr [-] (82. J. Kalný [-] ) , O. Černý [-] (75. T. Sova [-] ) , M. Buršík [-] , L. Waldmann [-] (60. P. Kadlec [-] ) , M. Hrubý [-] , D. Bezdička [-] , P. Došlý [-] , M. Lucák [-] , T. Korelus [-] (81. M. Pavlíček [-] ) , M. Hojda [-]

FK Holýšov
V. Horáček [-] - J. Sušánka [-] , P. Jeniš [-] (84. J. Vnouček [-] ) , S. Staněk [-] , J. Valachovič [-] , T. Panuška [-] (62. R. Kraus [-] ) , J. Roztočil [-] (40. V. Kaas [-] ) , M. Černohorský [-] , R. Baxa [-] , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-]

ŽK: 65. M. Lucák , 70. D. Bezdička - 19. J. Roztočil , 21. R. Baxa , 80. J. Valachovič . ČK: 56. R. Baxa .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Šiška Pavel - MAZANEC Marek, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.