Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany porazily Černice


28

V sobotu během krásného svítivého a jasného dne přivítaly domácí Černice celek z Chlumčan.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli hosté

Do zápasu se vrhli lépe hostující hráči Chlumčan, kteří drželi míč a diktovali tempo hry. Octli se v zajímavých situacích a příležitostech otevřít skóre, bohužel pro ně nebylo štěstí na jejich straně. Když se do hry dostali i domácí hráči Černic, tak jejich hra po stranách a dlouhých nakopávaných balónech za obranu také přinášela své ovoce. Hosté však byli pozorní a nakopávané míče skvěle odvraceli. Ve skvělé situaci se octl Stoilov, když po centrovaném míči mohl otevřít skóre, ale hlavou poslal míč do tyče, od které se míč odrazil ven. Chlumčanští si vytvořili také spoustu nadějných příležitostí, jak jsme již podotkli na začátku, což se jim povedlo až ve 34. minutě, když se na penaltě po odraženém míči octl Kanát a přesnou střelou za záda Daňka otevřel skóre - 0:1. Chlumčany tedy překvapivě vedly a Černice mohly být rádi, že to neskončilo v první půli o víc branek. Jelikož vzápětí o pár minut později, když Havlík krásnou přihrávkou mezi obránci vyslal Kanáta opět do skvělé šance, který opět rozvlnil síť. Gól však nebyl uznán, jelikož Kanát byl o pár centimetrů v ofsajdu. První poločas tak skončil lépe pro hosty, kteří vedli 0:1.

Chlumčany zvýšili náskok

Druhá půle už byla více branková a jednoznačná. Černice se vší snahou vyrovnat začali míče nakopávat ještě víc na útočníky a vzdali se kombinační hře a hrou po zemi. Chlumčanská obrana byla jako nedobytná tvrz, jelikož všechny slibné šance dokázala odvrátit včas. Černičtí hráči si prostě nevěděli rady s tím, jak přes chlumčanskou obranu projít. Po 13 minutách 2. poločasu zaslouženě šli Chlumčany do vedení a to zaslouženě. Po pohledné kombinaci na straně hřiště se k centru dostal Kanát a přízemním centrem na zadní tyč našel Tomáška, který to měl snadné a prázdnou branku neminul - 0:2. Touto brankou se Chlumčany daly do větší pohody a jejich hra se ještě víc zvedla a už Černice téměř k ničemu nepouštěly. Poté už se moc velkých šancí neobjevilo a hrálo se spíše od vápna k vápnu. Až teprve v 80. minutě, když hostující Tomášek vypíchl balon obránci Černic a běžel téměř sám na brankáře, kterého se mu podařilo obejít a zvýšil na 0:3. Do konce zápasu už branka nepadla a tudíž si Chlumčany připisují cenné 3 body do tabulky a můžou se po dlouhé době radovat.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Pinc [-] , P. Mlnařík [-] , M. Trnka [-] (68. P. Toman [-] ) , J. Nedvěd [-] (46. J. Mastný [-] ) - F. Švejda [-] , M. Mur [-] (46. M. Müller [-] ) , R. Kozák [-] , M. Laibl [-] (68. Z. Hacker [-] ) , M. Chvojka [-] - P. Stoilov [-]

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - J. Havlík [-] , T. Fleissig [-] , L. Milota [-] - M. Vojáček [-] (24. T. Helus [-] ) , M. Kanát [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Vajai [-] , D. Štolle [-] - O. Haník [-] (82. F. Lösch [-] ) , V. Dušek [-] -

ŽK: 28. O. Haník .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Marek Pavel - DUSPIVA Václav, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích