2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice podlehly Košutce


Branky


24

O výhře domácích rozhodli Chabr s Nedvědem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka šla do vedení

V sobotu panovalo letní skoro až tropické počasí a to se projevilo na hře obou týmů, která byla v úvodu hodně ospalá. Svéradice bránili svojí polovinu a Košutka, ačkoliv měla míč častěji na kopačkách, si nedokázala vytvořit žádnou větší šanci. První hrozba byla z kopaček hostujících hráčů, kdy se v 15. minutě po rohovém kopu jeden z hráčů hlavou mýlil pouze o kousek. O pár minut později po pravé straně utekl svéradický Kába, ale také nezamířil přesně. Poté se osmělili i domácí. Dobře nabuzený Kalaš v 25. minutě utekl po pravé lajně a naservíroval balon Liškovi, který však netrefil přesně. Ve 30. minutě se už měnilo skóre, po krásné kombinační akci, kdy se domácí na 4 přihrávky dostali z vlastní poloviny až do soupeřova vápna, dostal křížnou nahrávku Chabr a trefil přesně k levé tyči - 1:0. Ve 40. minutě mohl být rozdíl dvougólový, ale Chabr z trestného kopu trefil pouze břevno.

 

Svéradice nedokázaly vzdorovat

Druhý poločas začal stejně jako ten první, pomalejší hra, hodně nepřesností na obou stranách. Hosté se snažili zjednodušenou hrou dostat do tlaku a moc se jim to nedařilo, domácí naopak zase svou nepřesností zazdili několik slušně se rozvíjejících brejků. Hosté zahrozili párkrát po standardních situacích, ale Frýdl dobře četl hru a vybíhal na centrované balony. V 76. minutě pak přišel pojišťovací gól, kdy si Kovařík narazil s Nedvědem a ten svojí levačkou poslal balon po zemi na vzdálenější tyč - 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: Po třech vítězných utkáních nám v žilách kolovala energie jako EPO v žilách Lance Armstronga. Možná nám i pomohla skutečnost, že Svéradice sebou nepřivezli obávaného kanonýra Beránka, který byl pravděpodobně snězen během Velikonoc. Zápas jako takový se hrál ve velkém horku a obě mužstva působila poněkud ospale. My jsme byli trochu přímočařejší a efektivnější ve finální fázi, což rozhodlo o tom, že 3 body zůstaly na domácím hřišti. Pozápasová oslava byla opět z kategorie těžko zapomenutelných a určitá pasáž večera připomínala casting na striptýzový film Bez kalhot s Channingem Tatumem. Do sobotního utkání s Bolevcem máme naštěstí hodně času posbírat veškeré své oblečení a poslední kousky pošramocené hrdosti.Jsem zvědavý jestli na tréninky dorazí i gólman Frýdl, který po nocích trénoval určitá a do jisté míry specifická cirkusová čísla. Teď nás čeká derby a zápas jara s Bolevcem




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - M. Nedvěd [-] (83. J. Stanka [-] ) , J. Chabr [-] (77. J. Pekník [-] ) , F. Řežábek [-] , J. Hemzáček [-] , P. Macht [-] , K. Liška [-] (88. M. Primas [-] ) , Z. Rolko [-] (63. L. Kovařík [-] ) , T. Pekník [-] (66. J. Blažejovský [-] ) , J. Kalaš [-] , F. Fikar [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , S. Krejčík [-] , M. Jiřinec [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , M. Heimlich [-] , F. Nováček [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-] , F. Prokopius [-] (62. M. Jedlička [-] )

Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kulhánek Milan - DOKSANSKÝ Tomáš, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích