2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomucký Knapp sestřelil Bolevec


Branky


49. T. Knapp , 83. T. Knapp
24

Hřáci Bolevce nestačili na domácí tým Nepomuku. Rozhodujím faktorem byl domácí Tomáš Knapp.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance

Po středeční dohrávce s vedoucím Tlumačovem (2:1p) čekal na Nepomuk další tým ze špičky tabulky,Bolevec. Do utkání vstoupil lépe Nepomuk a hosty prvních 20 minut zamknul na vlastní polovině, ale Michal Baran a Marek Šafanda své stoprocentní šance nevyužili. Poté málemzafungovalo pravidlo nedáš - dostaneš, ale proti Pelnářovi se vytáhl Baroch!! To v prvním poločase bylo vše! 

Ve druhém poločase úřadoval Knapp

Do druhé poloviny vstoupili lépe domácí a ve 49. minutě obešel Michal Baran 3 hráče a předložil Tomášovi Knappovi před prázdnou branku - 1:0. Následně se hrál útočný fotbal, ale brankáři drželi své týmy. Až v 83 minutě překonal hostujícího brankáře opět Tomáš Knapp pěknou střelou z vápna a zvýšil na 2:0. Poté se utkání už jen v poklidu dohrávalo.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Eduard Baran: Jsem rád že jsme zvládli během týdne i druhé těžké utkání! Podle mně jsem odehráli jedno z nejlepších utkání! Teď nás čeká pohárové utkání s Nýrskem a v sobotu další důležitý zápas v Mochtíně.

SSC Bolevec
Martin Zítek: Co na to říct, nezvládli jsme důležitý zápas. Máme jedno z nejzkušenějších mužstev, přesto se v některých pasážích na hřišti chováme jako dorostenci. Góly, co dostáváme, jsou jako přes kopírák, nedůrazné bránění, špatné přebírání hráčů a nedostatečné zajišťování. Musíme to za každou cenu zlepšit, teď nás čeká těžké derby s Košutkou a poté výjezd do Tlumačova a pokud chceme myslet alespoň na baráž, tak si tříbodové ztráty už nemůžeme moc dovolit.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Kašpar [-] (65. D. Šmíd [-] ) , M. Březák [-] , J. Viktora [-] , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] (85. M. Baran [-] ) , J. Vosyka [-] (73. R. Rous [-] ) , J. Kozák [-] (77. P. Panc [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-]

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - J. Fryček [-] , L. Ficu [-] (84. M. Fictum [-] ) , J. Thomayer ml. [-] , M. Vísner [-] , D. Humpál [-] , P. Winkelhöfer [-] , O. Šnaider [-] , M. Zítek [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 61. D. Humpál , 71. M. Pelnář , 80. J. Thomayer ml. .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - MAROUŠEK Karel, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích