Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá schytala debakl od Staňkova. Ten se osamostatnil na čele tabulky


Branky


15

Vedoucí Staňkov dokonale využil zaváhání svých největších pronásledovatelů a díky vysokému vítězství 6:1 v Chodové Plané se osamostatnil na čele tabulky. Výhru hostů řídil nejlepší střelec soutěže Tomáš Tlustý, který v první půli otevřel skóre utkání dvěma zásahy a celkově nastřílel hattrick. Výborně si počínal i Jakub Šimůnek, který se prosadil dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do trháku dvěma zásahy kanonýra Tlustého

Utkání bylo také soubojem dvou nejlepších střelců soutěže, domácího Pavla Chvala a staňkovského Tomáše Tlustého. Fotbalisté Chodové Plané mohli při pohledu na aktuální formu obou týmů proti vedoucímu Staňkovu spíše jen překvapit. O to se v úvodu utkání snažili a v úvodní dvacetiminutovce se soupeřem celkem drželi krok. Ve 21. minutě se ale poprvé trefil kanonýr Staňkova Tomáš Tlustý a pak už v podstatě nebylo o výhře favorita pochyb. Tím spíše, že se stejný fotbalista prosadil do poločasu ještě jednou. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:2 z pohledu Chodové Plané.

Domácí měli naději jen krátce

V úvodu druhé půle se domácí ještě chtěli pokusit s výsledkem něco udělat. Staňkov však velmi dobře pokrýval dva jejich nejlepší hráče – Jindřicha Pelána a Pavla Chvala. V 59. minutě se navíc prosadil Jakub Šimůnek a hosté vedli už o tři góly. V 67. minutě zaznamenal čestný úspěch Chodovky Jakub Sloup, ale naděje domácím dlouho nevydržela. Hned po rozehrávce ve středovém kruhu se totožni dostal do šance Jakub Šimůnek a bylo to 1:4. Od té chvíle se hra otevřela. Domácí se ještě snažili korigovat, naopak Staňkov v obraně přeci jen polevil v ostražitosti. Střelecky se však nadále prosazovali jen hosté. V 72. minutě si připsala svůj první gól za Staňkov ukrajinská akvizice klubu Dmytro Moisjuk – 1:5. V závěrečné desetiminutovce pak zpečetil hattrick Tomáš Tlustý. Oba týmy mohly nastřílet i více gólů, ale další příležitosti už zůstaly nevyužity.

 

Staňkovské může těšit také to, že v 18. kole zaváhali jeho nejbližší soupeři. Druhý Meclov ztratil bod v duelu s Planou, třetí Bělá na domácím hřišti dokonce nečekaně prohrála se zachraňující se Kdyní.



Ohlasy k zápasu



FK Staňkov
Ondřej Bauer (místopředseda klubu): Věděli jsme, že Chodová Planá spoléhá především na Pavla Chvala a Jindřicha Pelána. Těmhle hráčům jsme tak věnovali pozornost a Chvala chtěli zdvojovat. To se našim obráncům dařilo. V prvním poločase se nám podařilo dát dva góly a po přestávce přidali třetí. Soupeři ještě mohla svitnout šance po snížení na 3:1, ale důležité bylo, že prakticky hned z rozehrávky skóroval Jakub Šimůnek. Pak už se hrálo nahoru dolů a zápas mohl skončit i výraznějším výsledkem z obou stran... Výsledky našich soupeřů samozřejmě sledujeme, ale jdeme zápas od zápasu. Naším cílem není postup za každou cenu. Na konci sezóny uvidíme, na co budou naše výkony stačit.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] (55. V. Benedikt [-] ) , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , J. Melichar [-] , R. Ovčačík [-] , J. Sloup [-] , J. Plecitý [-] (63. M. Šmolík [-] ) , Z. Kutička [-] (75. D. Vladař [-] )

FK Staňkov
L. Jánský [-] - V. Záhoř [-] (57. D. Moisiuk [-] ) , J. Šimůnek [-] , V. Voves [-] , F. Dolejš [-] , O. Hrdina [-] , P. Gust [-] , T. Tlustý [-] (84. M. Kucharič [-] ) , D. Drudík [-] , J. Kubina [-] , J. Vrba [-]

ŽK: 43. P. Chval , 59. Z. Kutička , 78. B. Soukup - 81. V. Voves .
Hráči zápasu: T. Tlustý , J. Šimůnek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ŠPIRAL Václav, SVOBODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Věřím v naši výhru, Chodová Planá má sice Chvala, ale myslím, že je v našich silách ho pohlídat a v utkání zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů