1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ticháčkovy góly z prvního poločasu zařídily Pačejovu výhru v Losiné


Branky


11

V 18. kole jsme zajížděli Pačejovští na jih Plzeňska, kde se střetli se sousedem v tabulce, s týmem  Losiné. Tohoto soupeře na podzim doma dokázali porazit velmi těsně 4:3. Hrálo se za slunného počasí na velmi tvrdém povrchu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky do půle

     Od začátku byl k vidění oboustranně opatrný fotbal.  Hosté hráli velice trpělivě a zbytečně neztráceli míče.  Dařilo se jim i lépe kombinovat. Domácí často bránili pouze za cenu odkopů. Pačejov se poprvé prosadil  v 15. minutě, kdy byl ve vápně sestřelen Klásek a rozhodčímu nezbývalo nic jiného než odpískat pokutový kop. Toho se zhostil Ticháček a poslal míč nekompromisně pod horní břevno.  

 

Hosté nepolevovali a pokračovali v nátlakové  kombinační hře. Další gólová radost přišla ve 24. minutě.  Dlouhý míč za obranu poslal Hlůžek, nastartoval  Ticháčka, který brankáři nedal šanci a zvýšil na 2:0. Po vstřelené brance přišel pačejovský útlum. Pačejov ubral na iniciativě a Losiná měla najednou strašně místa. Závěr poločasu pačejovským fotbalistům nevyšel. Domácí vycítili šanci a tlačili se do zakončení. Spousta obranných zákroků končila faulem, které domácí dostávaly do zápasu. Po jedné špatné rozehrávce  domácí zaslouženě snížili. Zcela nehlídaný Hajšman poslal míč k tyči a gólem do šatny dal domácím jiskru naděje.

 

Hosté udrželi náskok

    Druhý poločas se hrál z obou stran velmi vyrovnaně.  Domácí s přibývajícím časem více otvírali obranu a tlačili se dopředu. Hosté hráli velmi disciplinovaně a naopak se mohli radovat i z gólu. Na velkém vápně nejprve Míra Mareš minul a poté v šanci neuspěl ani  Vojta Suda. Domácím se nedařilo vytvořit stálý tlak, který by vedl ke kýženému vyrovnání. Poslední šancí, kterou dostali v nastavení, byl trestný kop, kdy míč prošel celým vápnem a minul těsně levou tyč pačejovského brankáře. Slušně hrané utkání se hrálo bez karet.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pačejov
Zdeněk Voska (trenér): " Odvezli jsme si z Losiné další cenné body, které nás poslali výš v tabulce. Body zasloužené a od každého poctivě odmakané. Děkuju všem hráčům za předvedený výkon a věřím, že budeme pokračovat v úspěšném jarním tažení. Děkuji samozřejmě divákům, kterých přijelo z Pačejova mnoho."



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - V. Topinka [-] , D. Matulka [-] (82. O. Šindelář [-] ) , V. Hajšman [-] , J. Šlais [-] , M. Bodanský [-] , Z. Svoboda [-] , M. Bodanský [-] , T. Hrach [-] , M. Pátek [-] , M. Veleman [-]

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , A. Kolářík [-] , J. Klásek [-] (66. V. Suda [-] ) , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Hosnedl [-] , J. Ticháček [-] , M. Mareš [-] (88. J. Kodýdek [-] ) , M. Kubaň [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SCHNEIDER Josef, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů