D. Mai 15.
D. Janek 25. (p.)
T. Hruška 29.
D. Mai 37.
4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 16:00

15.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov jasně přejel Kubici a nadále vévodí okresnímu přeboru!


Branky


15. D. Mai , 25. D. Janek (p.) , 29. T. Hruška , 37. D. Mai
0

Domácí chodov zničil naděje hostujícího celku hned v prvním poločase a udržel se na vedoucí pozici!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólostroj domácích pod vedením Janka a Maie

V prvním poločase potvrdili domácí favorita zápasu kdy po skvělém úniku skvěle hrajícího Dominika Janka zakončoval Mai po skvělé přihrávce do prázdné brány - 1:0. Než se hosté oklepali z gólu přišel další, protože o chvilku později se ve vápně uvolnil Hruška ale obránce Kubice fauloval a rozhodčí nařídil penaltu, kterou si postavil kdo jiný než sebevědomí Janek a s přehledem proměnil - 2:0.

Za další chvíli našel zkušený chodovský středopolař Petr Holar přesným pasem nabíhajícího Tomáše Hrušku, který si míč v pohodě zpracoval, připravil a bstřelil Krutinu a domácí už vedli 3:0. V závěru spoločasu se opět po lajně prosadil opět kdo jiný než Janek a opět naservíroval skvělý míč před branku hostů, který si našel Mai a zakončoval do prázdné branky.  Hosté se první poločas nedostali do žádné vyložené šance a tak domácí odcházeli do kabin za příznivého stavu 4:0.

Chodov náskok udžel i s čistým kontem

Ve druhém poločase se hosté trošku vzpamatovali a domácí přestali hrát, ale hned z úvodu druhého poločasu mohl přinést klid do hry domácích utočník Hruška, ale bohužel zahodil svojí šanci a hostující tým Kubice vycítil malou naději a tím hodně znepříjemnil celý zbytek zápasu domácímu Chodovu, který však v čele s obranou a skvělým golmanem udrželi čistý štít a i díky tomu se opět radovali ze 3 bodů a výhry 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Chodov
Dominik Janek: Do zápasu jsme vstoupili na 100%. Dali jsme gol hned z první dobrý příležitosti a následně jsem proměnil penaltu. Tlačili jsme se dobře do vápna. Oba naši útočníci Mai a Hruška dávali pěkně zabrat obraně a nám záložníkům se hra hodně otevírala. Druhý poločas už se nám moc nedařilo držet míč na kopačkach, ale zvládli jsme to opět s čistým štítem. Naše obrana s brankářem podali maximální výkon. Stejný výkon budeme chtít předvést i další zápas.




Sestavy


TJ Tatran Chodov
J. Kupilík [-] - K. Kuboušek [-] , D. Lorenz [-] , M. Holar [-] , J. Chmelík [-] - P. Holar [-] , D. Janek [-] (65. T. Václavovic [-] ) , T. Hruška [-] (84. O. Nechoďdomů [-] ) , D. Mai [-] - D. Kobes [-] , M. Lorenz [-] -

TJ Hraničář Česká Kubice
T. Krutina [-] - L. Neumann [-] , J. Baar [-] , D. Anderle [-] (35. P. Strnad [-] ) , J. Strejc [-] - D. Stauber [-] , M. Gibfried [-] (41. M. Blažek [-] ) , P. Olbert [-] (83. Š. Blažek [-] ) , K. Strejc [-] , M. Hlaváček [-] - J. Krakeš [-] (83. A. Lörincz [-] ) -

ŽK: 56. D. Janek , 66. M. Lorenz - 25. P. Olbert , 32. J. Krakeš , 80. J. Baar .
Hráči zápasu: D. Mai , D. Janek .
Místo: Chodov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kastl Jan - MIFKOVÁ Hedvika, SMOLÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.