3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krchleby doma porazily rezervu z H.Týna a nadále si drží naděje na postup


Branky


29. M. Gabriel , 30. T. Ježek , 40. L. Sekereš (p.)
0

Ačkoliv vstoupili lépe do zápasu hosté, tak vítězství a 3 důležité body do tabulky zůstaly domácím borcům z Krchleb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal nahoru dolů se sťastným koncem pro domácí.

Od první minuty se oteží zápasu chopili hostující fotbalisté rezervy z Horšovského Týna, kteří si přes počáteční tlak dokázali vypracovat slušně golove šance které však zůstali nevyužity i za přispění domácí jedničky Tomáše Kasla, který se zaskvěl zákroky, díky kterým psychycky pomohl 2. týmu tabulky, aby se oklepal z počátečního tlaku Dynama.

Ve 29. minutě, kdy se po tlaku hostujících hráčů dostaly do ojedinělé akce dostali domácí Krchleby si po přihrávce spoluhráče dokázal Marek Gabriel poradit s dotirajicim protihráčem a z první golové akce domácích dokázal vytěžit jak se říká maximum a zajistil domácím vedení 1:0 a hostujícím hráčům těžkou sprchu.

Než se hosté dokázali vzpamatovat zasadili domácí tvrdy direkt hned po 60 sekundách kdy po skvěle reakci Karla Bláhy, který přečetl ofsajdove postavení a přesprintoval tak dva protihráče, přičemž předložil před odkrytou branku lehký balón Tomáši Jezkovi a ten už nemel problém zvýšit vedení domácích na 2:0.

Ze skvělého začátku Dynama se pro hosty stal rázem zapas noční můrou. Navíc, když ve 40. minutě opět dokázal obraně utéct aktivní Karel Bláha, který byl po sléze na malém vápne faulovan, rozhodčí Kubec neváhal a odpískal pokutový kop, který si na vzal na starosti kapitán mužstva Lukáš Sekereš a chladnokrevně do levého dolního rohu hostující branky navýšil vedení domácích již na 3:0.

Stejný náboj, žádný gól

Přesne tak by se dala charakterizovat druhá půle zápasu. Do druhé půle nastoupili obě mužstva se stejným nabojem jakým ta první skončila.

Převahu, kterou si však Krchleby dokázaly vytvořit už v další gól domácí hráči proměnit nedokázali a zápas tak skončil povinnými třemi body pro domácí tým, který tak nadále zaostává za vedoucím Chodovem o jediný bod.

 



Sestavy


SK Krchleby 1921
T. Kasl [-] - M. Koriťák [-] (46. V. Všechovský [-] ) , M. Gabriel [-] , L. Sekereš [-] , M. Kolář [-] , P. Bláha [-] , P. Farkaš [-] , T. Ježek [-] , T. Krejčí [-] , K. Bláha [-] , F. Geiger [-]

FC Dynamo Horšovský Týn B
J. Fousek [-] - O. Mothejzík [-] , D. Mathauser [-] , Š. Beneš [-] , M. Mleziva [-] , V. Matulka [-] (68. P. Beneš [-] ) , M. Steiner [-] , V. Šperl [-] , P. Šefčík [-] , M. Komárek [-] , M. Hradecký [-]

ŽK: 61. V. Všechovský , 68. P. Bláha , 83. M. Gabriel - 56. M. Komárek , 86. V. Šperl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kubec Václav - ROTH Zbyněk (N), TOMÁŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.