D. Stauber 14.
J. Krakeš 45. (p.)
2:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:00

16.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krchleby jedou dál, porazily Kubici a jsou na vítězné vlně.


Branky


14. D. Stauber , 45. J. Krakeš (p.) - 16. K. Bláha , 26. K. Bláha , 36. T. Ježek , 87. K. Bláha
5

Tento zapas už od začátku vypovídal jedním faktem a to strhující podívanou. Proti sobě nastoupili totiž družstva bojující o postup do I.B třídy a opravdu se bylo na co koukat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči na nic nečekali a vlítli na to od první minuty!

Domácí si během prvních par minut strhujícím nasazením vytvořili hned 2 golove možnosti ktere bohužel trestuhodně zahodili ... Golove oslavy však na sebe nedali dlouho čekat když se ve 14 minutě uvolnil na středu hřiště domácí Stauber a ranou ze sestnactky do pravé šibenice poslal domácí do vedení 1:0. Hosté z Krchleb se však nenechali zahanbit když po 2 minutách zafungovalo bratrské duo, kdy Bláha Petr prostrcil balon na Karla Blahu a ten vzápětí upravil stav na 1:1. Tempo hry bylo hodně vysoké hra se prelevala nahoru a dolu, jedinou kankou byli nerovnosti terénu po dlouhé zimě. Když se pak ale v 26. Minutě svým důrazem a rychlosti prodral k balonu opět Bláha Karel a přehodil chybně vybihajiciho brankáře Krutinu udal zápasu úplně jiný směr. Domácí během 10 minut přišli o vedení a v týmu zavládl neklid. Netrvalo dlouho a o dalších 10 minut dostal hosty z Krchleb do vedení 3:1 velice aktivně hrající Ježek Tomáš když střelou z jedné vymetl levou šibenici domacich. Domácí byli velice zaskočeni takovymto vývojem zápasu. Možnost na nápravu svého výkonu dostali v 45 minutě v podobě pokutového kopu o kterém by se dalo hovořit jako o letecké show z dílny Davida Lafaty. Domácí Krakes svou šanci využil a do kabin se tak šlo za stavu 2:3 pro hosty z Krchleb.

Nepřesnosti, šťastnější odjeli hosté z Krchleb.

Druhy poločas přinesl do hry spoustu nepřesnosti v zakončení kdy hosté z Krchleb spalili 3 lozene šance z území malého vápna, na hřišti se objevovalo také spousta konfliktu mezi hraci, vyustené z flustrace domácího týmu díky vývoji utkání ... Kdežto domácí lajcky řečeno bušili všemi prostředky do skvěle defenzivy Krchleb. Poslední změnu skóre a definitivní podobu zápasu přinesla 87. Minuta, kdy po ráně z trestného kopu Marka Gabriela se míč odrazil ke Karlu Bláhovi a ten svůj skvělý výkon potvrdil vstřelenim hattricku a změnu stavu tak upravil na 2:4 pro hosty z Krchleb, kteří tak dále stíhají o pouhý 1 bod první tým soutěže Chodov A.



Sestavy


TJ Hraničář Česká Kubice
T. Krutina [-] - D. Stróž [-] , M. Gibfried [-] , J. Krakeš [-] , M. Hlaváček [-] , D. Stauber [-] , J. Strejc [-] , K. Strejc [-] , P. Strnad [-] , D. Anderle [-] (80. A. Lörincz [-] ) , J. Baar [-]

SK Krchleby 1921
T. Kasl [-] - V. Všechovský [-] , M. Gabriel [-] , L. Sekereš [-] , M. Koriťák [-] (46. P. Farkaš [-] ) , P. Bláha [-] , M. Kolář [-] , T. Ježek [-] , T. Krejčí [-] , K. Bláha [-] , F. Geiger [-]

ŽK: 87. D. Stauber , 88. J. Krakeš - 36. M. Gabriel , 45. P. Bláha .
Hráči zápasu: K. Bláha .
Místo: Česká Kubice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Pareský Vladislav - HARTL Jiří (N), ROTH Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů