2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí pomstili debakl svého áčka


Branky


35. B. Karel , 50. R. Fron - 48. P. Vlček
2

Domácí rezerva TJ a SK Tetín hostila rezervu týmu SK Chyňava. Domácí chtěli alespoň částečně pomstít své A mužstvo, které od chyňavského áčka obdrželo v sobotu debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 17:00 pískl rozhodčí Chvátal do píšťalky poprvé a zahájil tak utkání. Ve 3. Minutě házeli Chyňavští aut. K balonu se ovšem dostal domácí Bláha a rozjel brejk na branku hostí, jeho následnou přihrávku na malé vápno odvrátila hostující obrana. Hned o minutu později, se ke střele dostal domácí Bača, ale jeho rána pouze minula levou tyč branky kterou hájil Chyňavský Řehoř. V 7. Minutě táhl balon po lajně aktivně hrající Bača a poslal centr, který propadl až na domácího Červeného, ten ovšem ze střely taktéž minul.  Z následného odkopu od brankáře se balon dostal k hostujícímu Haklovi. Ten poslal mezi hráči přihrávku na Martina Kšíra. Který se dostal ze strany do blízkosti domácího brankáře Jandy, ale z následné střely trefil pouze boční síť.  V 10. Minutě podskočil domácí obránce Burian vzdušný balon a nabídl tak šanci hostujícímu Patriku Vlčkovi. Před něj se ale dostal domácí kapitán Pacák a poslal balon za čáru a následoval tedy roh. Z rohu hosté nevytěžili nic, protože ho dokázala odvrátit domácí obrana. Hned o minutu později poslal přesný balon mezi hostující hráči Neumann. Rozeběhnutého Bláhu však zastavil zdvižený praporek pomezního a odpískaný ofsajd. Ve 14. Minutě se situace opakovala i na druhé straně kdy Hakl posílal do brejku Kšíra, ale taktéž do ofsajdového postavení. První změna na hřišti přišla už v 15 minutě kdy zraněného domácího Hejnu musel střídat Dobříšan.

 

V minutě 18 si na půlící čáře zahrál na zápasníka domácí Gaži když objal hráče soupeře a poslal ho k zemi. Domácí se mohli radovat ve 23 minutě, kdy Lukáš David vybojoval balon a skvělou přihrávkou našel Baču. Ten rozvlnil síť za Řehořem, ale radost domácím zkazil odmávaný a odpískaný ofsajd. O minutu později dostali domácí šanci v podobě rohového kopu, ten ale bez problémů odvrátila hostující obrana. Další změna na hřišti byla nutná ve 27 minutě. Domácí kapitán Pacák musel taktéž pro zranění střídat a na hřiště se tak dostal Radek Fron. Ve 33 minutě se mohli radovat hostí, jenže Chyňavský útočník Vlček v situaci sám před brankářem zklamal a přestřelil domácí bránu. Ve 37 minutě už se ale skóre měnilo. Radek Fron vybojoval balon skvěle našel Karla Bláhu a ten už si sám před brankářem věděl rady a poslal domácí do vedení 1:0. V minutě 39 fauloval domácí Gaži před velkým vápnem soupeře a následoval tak trestný kop. Hosté ale nedokázali tuto šanci využít. O minutu později předvedl Červený s Bláhou hezkou kombinaci, nicméně před domácím Fronem odkopli obránci balon pryč a závar tak vyřešili. Ještě v téže minutě, se dostal k balonu znovu Fron poslal pohodlný centr na hlavu Bláhy. Ten ale vyloženou šanci neproměnil a hlavičkoval vedle brány.

 

Ke konci prvního poločasu měli Tetínští herně navrch a ve 43 minutě po zisku balonu, který měl na svědomí Červený přihrál na Frona ten ale svůj lob brankáři poslal pouze na jeho svatyni. O minutu později stejná scénář, jen jiná jména. Kombinaci rozjel Neumann přihrál Lukáši Davidovi, ale i jeho střela proletěla kolem tyče. A do třetice 45 minuta odražený balon na Radka Frona a znovu pouze vedle levé tyče Chyňavské branky. Už se hrál nastavený čas když hostující Vlček obešel dva domácí obránce přihrál na úplně volného Pivoňku, ale ten selhal vyložené šance se zalekl a vystřelil pouze slabě do obránce stojícího před ním. Ještě do poločasového hvizdu sudího kopala Chyňava roh. Balon se snesl na hlavu nikým nehlídanému Vlčkovi a ten za přispění domácího brankáře Jandy trefil břevno. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

 

 

Do druhého poločasu Chyňava hned dvakrát střídala. Na hřišti už se neukázali J. Pivoňka a L. Kosprd. Jejich místa zaujali Krmenčík a Buncík.

 

 

Vstup do druhé půle vyšel lépe hostujícímu celku. Ve 48 minutě se k míči dostal střídající Krmenčík na hranu ofsajdu přihrál Vlčkovi a ten si poradil s domácím brankářem který sice vyběhl, ale balon Vlček skvěle umístil a vyrovnal tak na 1:1. V 50 minutě fauloval domácí obránce Langhans. Hosté ale stříleli z přímého kopu přímo do míst kde měl Janda náruč. Z následného rozehrání se do brejku po levém křídle dostal Bača, odcentroval na malé vápno kde Fron tečoval hlavou balon a za přispění kolena hostujícího obránce Flíčka dostal balon do sítě. Skóre se tak znovu změnilo ve prospěch domácích a šli do vedení 2:1.

 

V 59 minutě se k sólu odvážil domácí Gaži. Propracoval se až ke střele, která ovšem neohrozila hostující brankáře, protože šla doprostřed branky. V probíhající 60 minutě centroval do vápna Chyňavský Krmenčík ale domácí obránce Dobříšan odvrátil na rohový kop. Z následného rohu ovšem taktéž nic nebylo, protože ho z malého vápna vykopl pryč Gaži. V 65 minutě dohrál hostující Párpel a na trávník se podíval Jakub Čeřovský. Hosté mohli vyrovnat gólový účet zápasu když v 66 domácí Gaži chyboval a poslal do samostatného úniku Vlčka. Ten obešel golmana Jandu balon se ale odrazil k čerstvému Čeřovskému a ten netrefil prázdnou branku. Do střely se mu totiž postavil Dobříšan, který se skvěle vrátil a dokázal zabránit vyrovnání.

 

70 minuta zápasu. K balonu se dostal Neumann poslal výbornou přihrávku mezi domácí obranou na Bláhu. Ten si ale balon moc předkopl a tak ho mohl bez problémů sebrat Řehoř.V 76 minutě domácí brankář Janda rozehrál pouze k sopti který se hnal za vyrovnáním. Na hranici velkého vápna fauloval Langhans a dal hostům exkluzivní příležitost ohrozit branku. Volný kop ale rozehráli Chyňavští mizerně. Střelu zablokoval Langhans z následné dorážky se balon po teči odrazil na roh, ze kterého nebylo nic protože ho Langhans odhlavičkoval pryč. O minutu později poslal jeden z hostujících hráčů centr do vápna. Balon ve vzduchu zaplaval a Janda měl plné ruce práce aby ho vytěsnil na roh. Po zahrání rohu se balon snesl na hlavu hostujícího Vlčka, který ovšem hlavičkoval vedle brány Tetína. 80 minuta. Domácí Bláha po sklepnutí od Frona pálil sice hezky, leč mimo hostující branku.

 

V 83 minutě měli hosté další velkou šanci na vyrovnání. Vlček si znovu pohrál s obranou Tetína, přihrál na velké vápno kde byl úplně sám Pivoňka, ale svojí střelu poslal nad Jandovu branku. O žlutý trest si posléze řekl hostující Krmenčík. V téže minutě hosté naposledy vystřídali. Ze hřiště odešel Martin Kšír a na poslední minuty zápasu ho nahradil Radek Lepič. V 86 minutě se do slibného brejku dva na jednoho hnali Fron a David který vedl balon po levém křídle. Následnou přihrávku ale pohotově zablokoval obránce a kopal se roh. Z něj domácí nevytěžili nic. V 88 minutě Dobříšan musel v nouzi přihrávat na Jandu kterého atakoval hostující hráč. Janda ale efektivní kličkou soupeře obešel a v klidu rozehrál. Rozhodčí Chvátal nastavil 2 minuty ve kterých už ale nic závažného nestalo a tak si Tetínští pohlídali náskok a zvítězili 2:1.

 

AUTOR: 

Lukáš Holeček


Sestavy


TJ a SK Tetín B
V. Janda [-] - M. Langhans [-] , R. Pacák [-] (25. R. Fron [-] ) , M. Hejna [-] (15. D. Daniel [-] ) , M. Burian [-] - V. Červený [-] , M. Gaži [-] , L. David [-] , S. Bača [-] , T. Neumann [-] - B. Karel [-]

SK Chyňava B
K. Řehoř [-] - J. Párpel [-] (65. J. Čeřovský [-] ) , T. Trávnička [-] - J. Hakl [-] , M. Kšír [-] (85. R. Lepič [-] ) , D. Pivoňka [-] - - P. Vlček [-] , J. Petrbok [-] , J. Pivoňka [-] (46. M. Krmenčík [-] ) , L. Flíček [-] , L. Kosprd [-] (46. J. Buncík [-] )

ŽK: 84. M. Krmenčík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: CHVÁTAL Vladimír - VLASÁK Ladislav (N), HUSÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů