Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory překvapení nepřipustily


Branky


0

Po zimní přestávce se dají očekávat různé nečekané výsledky, ale Býchorští si šli důrazně za vítězstvím. Po poločasovém vedení 2:0 přidali ve druhé půli další zářezy a hosté si do Peček odvážejí šest kousků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenzívní taktika hostů neuspěla

První zápas v jarní části hostily čtvrté Býchory poslední celek Červených Peček. Hosté přijeli s taktikou kvalitně bránit a hrozit z rychlých protiútoků. Utkání začalo přesně dle předpokladů, když Býchory držely balón na svých kopačkách a červenopečečtí vyčkávali na chybu a okénka v obraně domácích. Šance mohli diváci vidět na obou stranách, ale ty vážnější měly přeci jen Býchory.

 

 

Jednu takovou šanci využily po rohovém kopu a dostaly se do vedení 1:0, když na krásný centr Adama Chvalovského si naběhl Ondřej Vaňkát. Vzápětí zkoušel pečecký Hanousek pohotovou ranou z 25 metrů pozornost gólmana Kašpara, který jeho střelu do růžku vytěsnil na roh. V 34. minutě poslal Jirkovský dlouhým pasem za obranu Radka Tafela, který se octnul sám před brankářem a svůj nájezd proměnil, čímž zvýšil na 2:0. Do konce první části utkání se více nestalo, a tak se šlo do kabin za vedení domácích Býchor.

 

 

Býchorští v poklidu navýšili skóre

Po změně stran začaly Červené Pečky napadat dosud poklidnou kombinaci Býchor, avšak ani tato taktika neměla naději na úspěch. Býchory kombinovaly stále lépe, a tím se dostávaly do větších šancí.

 

Jednu z nich proměnil Lukáš Lev, který z hranice vápna propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:0. Na něj navázal znovu Vaňkát, který opět hlavou vsítil branku, tentokrát po centru Vyhnánka. Zanedlouho zvyšoval již na 5:0 Vít Chadraba. Výsledek 6:0 uzavřel Jakub Vyhnánek. Svůj průnik obranou zakončil střelou na vzdálenější tyč.

 

 

Ve druhé půli tak byl na hřišti pouze jeden celek. Červené Pečky se nedostaly ani na dostřel branky Jiřího Kašpara, který byl ve druhé půli bez práce.

 

 

autor reportáže Ondřej Vaňkát (Býchory)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Do zápasu jsme vstoupili lehce nervózně a nedařilo se nám vstřelit první gól, který by nás uklidnil a dostal do pohody. Sice jsme více kombinovali a drželi míč, ale často jsme akce řešili zbrkle. Párkrát i soupeř uniknul a měl velmi slušné šance vstřelit branku. Naštěstí jsme dali gól z rohového kopu, který nás uklidnil. Poté jsme přidali i druhou branku, kterou jsme odskočili a měli pohodový náskok. Druhá půle byla daleko lepší a prokázali jsme kvalitu nejen v kombinaci, ale i v zakončování. Soupeř ve druhé půli odpadl. Jsem rád, že se gólově prosadili noví hráči v barvách Býchor, a to Radek Tafel a Vít Chadraba. Rovněž i brankář Kašpar ukázal, že se budeme moci v jarní části opřít o stabilního gólmana. Je třeba poděkovat sudímu Šafránkovi, který pískal utkání nestranně. Příští týden nás čeká silná velimská rezerva. Očekávám kvalitní zápas, protože oba týmy mají ve svém středu vynikající hráče.

FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Jaro jsme bohužel začali stejně špatně, jako podzimní část. V posledním přípravném zápase se nám zranil brankář i nová útočná posila, takže sestava úplně neodpovídala tomu, s čím jsme chtěli vyrukovat do jarních bojů. Domácí byli od začátku aktivnější, ale ze hry si žádnou větší šanci připravit nedokázali. Opět se ale projevovala naše největší slabina, a to jsou standardní situace. Každý roh byl velkým nebezpečím pro naši branku a z rohu jsme i poprvé inkasovali, když na přední tyči domácí hráč hlavou poslal míč do sítě. Po obdržené brance jsme přeci jen potřebovali být aktivnější směrem dopředu, ale zbytečnými ztrátami jsme býchorským dávali možnost jít do rychlých protiútoků. Po jednom z nich jsme dostali druhý gól a i když jsme si vypracovali dvě příležitosti na poločasovém výsledku se nic nezměnilo. Ve druhé půli už to byla jednoznačná partie. Býchory využily hned zkraje další dvě standardní situace a bylo prakticky po zápase.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
J. Kašpar [-] - R. Tafel [-] , J. Teplý [-] , O. Vaňkát [-] , A. Chvalovský [-] , M. Škopek [-] , Z. Jirkovský [-] , V. Chadraba [-] , P. Kedršt [-] , J. Vyhnánek [-] , L. Lev [-]

FK Červené Pečky
P. Pospíšil [-] - M. Hendrych [-] (46. D. Zdeněk [-] ) , T. Franc [-] , J. Přiklopil [-] (65. T. Charouzd [-] ) , R. Panic [-] , J. Svoboda [-] , Z. Bulíř [-] (82. K. Čermák [-] ) , P. Podnecký [-] , M. Hanousek [-] , M. Rauch [-] , T. Podnecký [-]

ŽK: 52. R. Panic .
Hráči zápasu: R. Tafel , O. Vaňkát , V. Chadraba .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Šafránek Jan - CHLUMSKÝ Petr (N), SÝKORA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.