0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čechie čmajzla Plaňanům dva body


Branky


0

Podzimní vzájemné utkání na půdě Tuklat skončilo jasnou výhrou hostů. V odvetě se málem podařila odplata a Tuklaty vydolovaly po penaltovém rozstřelu dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez gólů

Do utkání vstoupili hosté rovnou na ostro, bez jediného přátelského utkání, shodou různých okolností. Nečekaná situace v přípravě se na hráčích Čechie naštěstí tolik neprojevila. "K utkání jsme bohužel neodjeli kompletní, chybí nám několik hráčů ze zdravotních důvodů a na poslední chvíli vypadl ze sestavy i stoper Roman Nešpor", prozradil před zápasem Vratislav Procházka.

 

Úvod zápasu patřil hostující Čechii, několik dobrých příležitostí ale nedokázali dotáhnout do finální fáze a vstřelit první branku. Poté se domácí oklepali a zatlačili soupeře před jejich pokutové území, ale ani jim se napodařilo vážně ohrozit Pazderu v tuklatské bráně. Defenzívní činnost obou týmů byla lepší než ofenzíva a tak se ani jeden tým nemohl radovat ze vstřeleného gólu. Poločas končí bez branek.

Šance přišly, góly ne

Druhý poločas přinesl více divácké zábavy. Obě mužstva se snažila strhnout skóre na svoji stranu a přicházely šance. Lehce aktivnější byli hosté. Ve velké šanci se zjevil samostatně postupující Blaščok, ale svoji akci nepřetavil v úvodní branku. To se nepodařilo ani Lachmanovi, který svoji gólovku na malém čtverci prováhal.

 

I domácí se ale dostali k ohrožení soupeřovy brány, ale to co prošlo až na bránu, pochytal malý, velký muž, Pazdera. Pomalu se schylovalo k penaltovému rozuzlení, když ještě jednu velkou šanci v závěru zápasu zahodili domácí borci. Klucska promáchl na malém vápně. V základní hrací době se diváci gólu nedočkali.

 

 

Hosté trefili o jednu pentli více

Remíza byla zasloužená pro obě mužstva, pokutové kopy pak lépe zvládli hosté a odvážejí si tak velmi důležité dva body.

 

 



Penalty Tuklaty: Jambor P. nedal, proměnili Blaščok, Vébr, Procházka Vr.ml., Halgaš



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Do zápasu jsme šli po celkem nevydařené zimní přípravě trochu s obavami. Zlepšené výkony soupeře ve druhé části podzimu budily respekt a také otázka terénu byla velmi důležitá. Trávník byl vzhledem počasí připraven velmi slušně, ale zápas byl typický pro začátek sezony. Diváci příliš zajímavého neviděli, byl to spíše boj od vápna k vápnu. Nakonec si soupeř dvě nebezpečné šance vytvořil, my měli několik nebezpečných "standardek" + promáchnutí Klucsky na malém vápně v samém závěru. Spravedlivá remíza, když po penaltách byli šťastnější hosté.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: V prvním kole jsme zavítali do Plaňan bez několika hráčů, ale i přes absence jsme utkání zvládli a vezeme si dva body za výhru na penalty... V 90ti minutách branka nepadla. Příští utkání nás čeká proti tradičnímu soupeři Dobrému Poli, soupeř není v dobré pozici a tak čekáme těžký zápas, který ale chceme zvládnout a zajistit si klidnější postavení do dalších zápasů, jelikož víme, že jarní výsledky mohou být dosti divoké.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - K. Hanzálek [-] (46. D. Konůpek [-] ) , M. Vinš [-] , T. Freund [-] , M. Grulich [-] , J. Klucska [-] , P. Břichnáč [-] , M. Švehla [-] , M. Češner [-] , P. Málek [-] (75. M. Jambor [-] ) , O. Lazaryev [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Kassa [-] , D. Bazal [-] (76. V. Procházka [-] ) , J. Vébr [-] , M. Kotala [-] , L. Sitter [-] , P. Jambor [-] , L. Blaščok [-] , D. Jambor [-] , J. Halgaš [-] , L. Werbynský [-]

ŽK: 21. T. Freund , 42. M. Švehla , 44. M. Češner , 85. J. Klucska - 72. P. Jambor .
Hráči zápasu: M. Češner - M. Kotala , D. Jambor , L. Werbynský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - FREUND Karel (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.