Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobropůl udělila facku domácí Čechii


Branky


0

Ve výhru hostů věřil před zahájením zápasu málokdo, ale rychlé branky v úvodech obou poločasů přinesly větší klid na kopačky hráčů Dobrého Pole. Ti zápas dotáhli nakonec ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do branky domácích musel Štika a cítil se jako ryba ve vodě

"Před zápasem jsme museli řešit koho postavit do brány, jelikož nám vypadli oba gólmani, volba padla na Štiku", komentoval post gólmana Ondřej Štefančík a doplnil: "Ten se v bráně cítil jako ryba ve vodě a svými zákroky přiváděl domácí k šílenství, několikrát měl i štěstí, když domácí trefili snad 4x tyč ale to k dobrým brankářům patří :-)"

 

V první šanci zápasu se ocitli domácí. Blaščok se uvolnil u postranní čáry a dával míč do středu hřiště, kde šel hráč Tuklat sám na brankáře, výborným obranným zákrokem mu ale míč vypíchl Královský, který se zodpovědně vrátil. Domácí reklamovali faul a penaltu, ale rozhodčí posoudil zákrok jako čistý. Z gólu se o pár minut později mohli radovat hosté. Po sérii asi pěti rohů se po přízemním centru prosadil Dan Švrčula, který křížnou střelou přes celé vápno otevřel skóre svojí slabší nohou - 0:1.

 

Do konce poločasu si hosté připravili ještě střelu Špičky, ale ta byla zblokovaná hradbou těl a Potůčkova střela po šikovném obtočení kolem obránce skončila na břevně Pazderovy brány. Hráči Čechie zahrozili pouze ze dvou přímých kopů, když Jamborova rána šla těsně mimo a slabou střelu Blaščoka kryl Štika.

 

 

 

 

 

Tyče zvoní v Tuklatech ještě dnes

Úvod druhé půle vyšel opět hráčům Dobrého Pole. Zblokovaný trestný kop Potůčka se dostal až k Pavlovi Královskému, který z hranice vápna mířil přesně k tyči - 0:2. Domácí se po tomto gólu tlačili do útoku a tvořili si šance. Jenže jejich gólový efekt se nedostavil, protože snad čtyřikrát či pětkrát trefili Tuklatští tyč a nebo zasáhl výborně Štika. Dvakrát vykopávali obránci hostů míč z brankové čáry.

 

V samotném závěru, kdy už ve snaze zlomit vývoj utkání útočili snad všichni hráči Čechie s výjimkou gólmana, putoval míč po ose Potůček - Žirovnický - David Špička, uklízel posledně jmenovaný do odkryté brány - 0:3.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: První domácí utkání jsme nezačali dobře, hosté byli aktivnější, jednoduchou hrou nás dostávali pod tlak, i když se do vyložených šancí nedostával. My jsme bohužel nedokázali pokrývat dlouhé balóny na útočníka Potůčka, i přesto, že jsme věděli, že většina míčů bude směrovat na něj. Ještě za stavu 0:0 jsme měli kopat jasnou penaltu, k údivu i hostů se nepískalo. Inkasovali jsme vždy v úvodu poločasu a potom se tlačili do útoku. Dlouho jsem nezažil utkání, kde by to tolikrát zazvonilo a nepadl ani jeden gól, ale i to je fotbal. Na druhou stranu, soupeř by neměl mít problém se záchranou v soutěží, kvalitní zálohu doplnili dobrým útočníkem a body určitě budou sbírat. Já doufám, že jsme si střeleckou smůlu vybrali a v dalších utkání budeme dávat branky. Nám bohužel v zápase chybělo opět několik hráčů, Jambor D., Vondráček, Goll, Bárta, Werbynský, Kassa…. I přesto jsme byli lepším týmem a pokud budeme bojovat jako ve druhé půlce, měli bychom nějaké ty body sebrat.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, kapitán týmu: Čekalo se spíše bojovné než kombinační utkání a to se potvrdilo. Konečně se nám podařilo dát góly i ze standardních situací, k tomu jsme podali důrazný, zodpovědný výkon. Doufám, že v takových výkonech budeme pokračovat i v dalších zápasech.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Pytloun [-] , J. Vyhnal [-] , R. Nešpor [-] , D. Bazal [-] , J. Vébr [-] , M. Kotala [-] , L. Sitter [-] , P. Jambor [-] , L. Blaščok [-] , J. Halgaš [-] (31. V. Procházka [-] )

Sokol Dobré Pole
O. Štika [-] - O. Štefančík [-] , L. Ledvina [-] , D. Švrčula [-] - D. Špička [-] , F. Krejčí [-] (66. P. Varyš [-] ) , P. Královský [-] , K. Páral [-] - J. Žirovnický [-] (87. O. Beránek [-] ) , M. Potůček [-] - T. Jícha [-]

Hráči zápasu: V. Procházka - O. Štika , D. Švrčula .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - PROCHÁZKA Michal (N), ŠŤASTNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.