2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky hazardují se svým náskokem, opět nevyhrály


Branky


17

Ani třetí jarní kolo nepřineslo tři body pro lídra tabulky. Derby mělo atmosféru a skončilo v řádné hrací době remízou. A protože penaltový rozstřel se Pečeckým příliš nedaří, berou hosté jen bod. A pronásledovatelé se blíží...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečky šly do vedení již v první minutě

Krásné a slunečné sobotní odpoledne, stosedmdesát natěšených diváků, to byla kulisa velkého derby. A kdo přišel o pár minutek později, přišel o všechny góly v základní hrací době. Hned po rozehrání využili hráči AFK Pečky rychlosti svých hráčů, na konci akce byl Martin Materna a hosté šli rychle do vedení - 0:1.

 

Po pár dalších minutách přišlo ze strany Viktorie vyrovnání z kopačky Ondřeje Exnera - 1:1. To bylo pro derby bohužel gólově vše. "Domácí tým podle očekání bojoval a byl důrazný", hodnotil první poločas trenér AFK, Petr Šafránek a pokračoval: "My jsme splnili pokyny pouze v první minutě zápasu. Měli jsme dávat balon včas od nohy a jednoduchou přihrávkou využívat rychlost některých našich hráčů a to se podařilo hned v první minutě a Materna si se šancí poradil a dal první branku. Dlouho jsme se ale neradovali, domácí po jednom z mnoha nákopů využili naše zaváhání a srovnali stav. My jsme měli v prvním poločase velkou šanci, Králík ale před domácím brankařem zklamal v koncovce. A jelikož střela Braňky šla těsně vedle  tyče domácích tak skončil poločas 1:1."

 

 

Viktoria ubojovala remízu

Druhý poločas už příliš zajímavého dění na hřišti nepřinesl. Viktoriáni trochu fyzicky ztráceli, ale bojovností, obětavostí a skvěle pracující obranou v čele s gólmanem Hanušem nedovolili Pečeckým strhnout vedení na svoji stranu. "Sobotní paráda! Tak by se dalo nazvat dnešní derby z pohledu Viktorie", tak hodnotí zápas na facebookových stránkách Viktorie.

 

Pečky tímto výsledkem získávají pouze druhý jarní bod a jejich náskok na čele tabulky se povážlivě ztenčuje. Naproti tomu radimská Viktorie je na jaro připravená skvěle a ještě nepoznala hořkost porážky.

 

 

Hanuš čaroval

Až do konce zápasu už branka nepadla a na řadu tak musely přijít penalty. V nich mají domácí jarního čaroděje Jiřího Hanuše, který všechny balóny tlačil mimo tři tyče a úspěšný byl ze tří penalt hned třikrát. Jednou musel zasáhnout a dvakrát se penalta od hráčů Peček nevešla mezi tři tyče. Zatímco za Radim se trefil z penaltového puntíku nejdříve Lukáš Synek, poté Jaroslav Čábelka a vše zakončil domácí veterán a matador Honza Mašín.

 

"Dva body jsou doma a na jaře čekáme na přemožitele", hodnotí výsledek FB Viktorie.



Ohlasy k zápasu



AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Pokud někdo očekával s hezkým počasím i hezký fotbal, tak musel být stejně jako já zklamán. Zápas měl nízkou fotbalovou úroveň a co mě mrzí je to, že jsme tomu přispěli velkou měrou i my. Celý zápas byl o nepřesnostech, spoustě nakopávaných míčů a osobních soubojů, prostě se na to nedalo dívat. Ve druhém  poločase začali domácí ztrácet fyzicky, ale bojovností a houževnatostí výsledek uhájili. A penalty ukázaly, jak si naši hráči nevěří. Bohužel nemáme důrazné hráče a v tom nás Radim přehrála, ale to Pečecké srdíčko mají hráči jinde než na správném místě.



Sestavy


TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - J. Čábelka [-] , O. Doležal [-] (79. T. Dejl [-] ) , P. Král [-] , A. Krutský [-] (67. T. Soukal [-] ) , M. Ružinský [-] (87. A. Matouš [-] ) , J. Postelt [-] , O. Exner [-] (58. V. Arnold [-] ) , L. Synek [-] , J. Mašín [-] , J. Vaníček [-] (90. T. Bříza [-] )

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - J. Lindner [-] , T. Křivský [-] , J. Králík [-] (59. Š. Růžička [-] ) , M. Novák [-] (46. T. Jedlička [-] ) , Š. Růžička [-] (59. M. Štégl [-] ) , M. Modrovič [-] , M. Materna [-] (59. O. Richter [-] ) , T. Plaček [-] , T. Holub [-] , P. Braňka [-] (78. D. Dobiáš [-] )

ŽK: 41. J. Čábelka - 82. M. Štégl , 90. M. Modrovič .
Hráči zápasu: J. Hanuš - P. Braňka .
Počet diváků: 170.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Vedoucí tým tabulky už poztrácel pět bodů a čeká je derby. Radimští naopak už pět bodů získali a forma je nejspíš na jejich straně. Má derby favorita? Podzimní utkání získali jasně Pečáci.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Radim čeká opět derby a vypadá to, že se dokáží hecnout k dobrým výkonům. Zatímco Pečkám se nedařím a mají co napravovat.

Tip: výhra hostů