Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim udržela proti Velimi nulu a bere všechny body


Branky


17

Obě mužstva, která se střetla na kouřimském pažitu patří do skupiny pronásledovatelů vedoucího celku soutěže. Ztratit body v tomto utkání nechtěl ani jeden z nich, ale mnohem lépe se dařilo domácí Kouřimi, která po třech gólech slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli zklamáni z terénu

"Velimská rezerva se přijela pokusit o odvetu za podzimní porážku. Ale nekonalo se a nemohlo konat. Žádný pažit, ale „drnoviště“, na tom se absolutně nedá hrát kombinační fotbal. Gladiátorské hry zákonitě a zaslouženě vyhrála Kouřim", konstatoval před a po zápase vedoucí hostí Jaroslav Češpiva, který je zároveň autorem reportáže.

 

 

Na podzim ve Velimi se hrálo kvalitní utkání. Velimskému béčku se nedařilo střelecky a tak šťastnější hosté vyhráli 1:0. Minulou sobotu Velímáci proti Býchorům ztratili ve druhém poločase vedení 4:0 a prohráli vyhraný zápas na penalty.

 

                      ..  

Utkání začalo bojem muž proti muži. Domácí nepotřebovali střed hřiště a nakopávali míč na obránce hostí. Zkušená stoperská dvojice Velimi a celá obrana pracovala spolehlivě a všechny nákopy odvracela. Bohužel na domácí hráče. Velimská záloha se k míči téměř nedostávala a útok neexistoval. Čekalo se na chybu, samozřejmě snaživí a aktivní domácí chyby nedělali a naši defenzívu  k chybě svým důrazem tlačili.

 

 

V 9.min. tlak domácích poprvé gradoval. Po zbytečném faulu, trochu vlevo před šestnáctkou, kopal trestný kop kouřimský Martin Snížek. Kopl ho nádherně po pravé ruce gólmana a Dejmkovi v brance nedal šanci - 1:0. A pak, že takové góly dává jen  Messi a Ronaldo.

 

 

Velimští hráči se vůbec nedostali ke své kombinační hře. Musím je omluvit, ale na tomto hřišti to nešlo. Ale i domácí jim to svoji hrou nedovolili. Tak se hrál fotbal, pardon kopaná, lépe nakopávaná. Zkrátka nakopni, ukopni, bum a bác. Nakopáno dostával nejen míč, ale i hráči. Do poločasu museli na naší straně pro zranění střídat M. Kosina a  J. Jehlička. Vystřídali je J. Kasal a M. Hrabal. Poločas rezerva doslova ukopala na 1:0.

Kouřimští dorazili soupeře dalšími dvěma góly

Nedalo se očekávat, že druhý poločas bude v jiném stylu. V 58.min. domácí rozhodli o utkání . Do té doby spolehlivá velimská obrana udělala první velkou chybu. Míč centrovaný Tománkem z pravé strany obránci minuli a Jan Paclík neomylně do protipohybu brankáře zvýšil na 2:0 pro domácí.

 

 

Hra se nezměnila. Hosté se trochu snažili, ale domácí je k ničemu nepustili. Velimští vůbec nevystřelili na branku. V 77.min. přišla druhá chyba hostí, u které byl i brankař. Za dlouhým nákopem se vydal Snížek, který se v souboji s brankářem i hostujícím obráncem dokázal elegantně uvolnit a následně posunout míč do strany na osamoceného Romana Světničku, pro kterého nebyl problém trefit opuštěnou branku hostů - 3:0.

 

                                                                                                                               

Utkání řídil celkem dobře mladý rozhodčí Miroslav Šafránek.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Břečka, vedoucí týmu: Věděli jsme o přednostech soupeře, které bylo třeba důrazem a bojovností eliminovat. To se nám dařilo plnit od začátku do konce. Předvedli jsme skutečně týmový výkon a během celého zápasu si nevybrali jedinou slabší chvilku a hosty tak nepustili do žádné vážnější příležitosti. K hitparádě to možná mělo daleko, ale někdy je třeba bojovnost víc, než fotbalová krása. Kluci si za dnešní výkon určitě zaslouží pochvalu, jak dokázali dodržet pokyny, které nás dovedly k zaslouženému vítězství.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Možná s některými názory nebudete souhlasit. Klidně, doufám slušně, můžete reagovat. Nekritizuji Kouřim, vyhrála naprosto zaslouženě. Slyšel jsem: „Za takovou hru bych se styděl." Proč? Na tom hřišti nešlo hrát kombinačně. To vyhovovalo domácím. Měli důraz, běhali, bojovali a chodili obětavě do centrů a soubojů. Naši na tuto hru hrát neumí. Jejich síla je v technice a kombinaci. To tam nešlo. Navíc, nemají fyzičku, druhý poločas odpadají. Mohl bych rozebrat výkony našich hráčů. Nechci mít nepříjemnosti, tak aspoň obecně. Hráče v zápase bych rozdělil do tří skupin. 1. Ti co byli pod stálým tlakem, dělali co mohli, ale stejně naši svatyni neubránili. 2. Hráči, kteří se snažili hrát, ale ke hře se nedostali. Okamžitě u nich stál hráč, možná dva a míč byl pryč.. 3. Ti co poletovali po hřišti jako motýli, ale nebylo, kam si sednout. Dřív tam byl domácí hráč. Zkrátka, my jsme neměli ve hře zapojeno 11 hráčů. Co s tím? Musíme si uvědomit, že z mužstva, které hrálo tak dobře na podzim odešel L. Hájek, zatím nehraje J. Slavík, chyběl, minule i dnes, A. Srp, zraněn je nadějný mladík T. Milichovský. Nechodí O. Dvořák. A posily z áčka. Snad jen brankař D. Dejmek. Kluci chce to fyzičku a zlepšit rychlost. Ale bez tréninku to nepůjde.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Dufek [-] , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] (88. J. Charvát [-] ) , O. Macháček [-] , J. Paclík [-] (82. D. Kosmata [-] ) , R. Světnička [-] (84. M. Navrátil [-] ) , T. Novák [-] , J. Holub [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-]

FC Velim B
D. Dejmek [-] - J. Vlk [-] , R. Čepelák [-] , J. Jelínek [-] , L. Vlk [-] (81. J. Klingr [-] ) - M. Kosina [-] (36. J. Kasal [-] ) , A. Jehlička [-] (44. M. Hrabal [-] ) , O. Kosina [-] , J. Ceral [-] - D. Kadlec [-] , J. Nedbal [-] (81. D. Kopecký [-] )

ŽK: 34. J. Paclík , 37. T. Ružinský , 52. J. Holub - 58. M. Hrabal , 72. J. Ceral .
Hráči zápasu: M. Snížek , J. Paclík - J. Vlk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Miroslav - BŘEČKA Jan (N), SANDHOLC Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Další zápas mezi sousedy v tabulce. Pokud se chce Kouřim udržet mezi pronásledovateli Peček, neměla by zaváhat. V první polovině soutěže dokázali Kouřimští těsně uspět na hřišti soupeře. Kdo vyhraje tentokrát?

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Zápas ,který by mohl být pohledný ale jen pokud bude v pořádku hřiště v Kouřimy. Trápení se s posledním a prohra s předposledním nahrává hostům z Velimi.

Tip: výhra hostů