0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany zužitkovaly svoji převahu


Branky


30

Techničtější a pohyblivější hráči Jevan plně využili svoji převahu a z Červených Peček vezou všechny body. Ale kdyby Pečečtí přetavili některou ze svých pár šancí v gól, mohl být zápas v závěru dramatičtější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jevany byly od počátku aktivnější

Jevany hodlaly od počátku potvrzovat roli favorita a hned v první minutě se dostaly do šance. Po pravé straně pláchl Popelka, jeho přízemní centr sice adresáta nenašel, ale odražený míč si vzal Bečvařík a pálil o metr vedle tyče Pospíšilovy brány. Za pár minut se do šance dral Janouch, našel na hranici šestnáctky Panenku, který sám střelu prováhal, ale dokázal prostrčit na Pavla Krákoru, který s pomocí gólmana a obránce rozvlnil poprvé síť – 0:1.

Pečky si za první čtvrthodinu připravily jedinou pološanci, když se hostující obranou objevil  Hanousek, ale o míč brzy přišel. Další příležitosti si ale připravili Jevanští. Hybner pálil těsně vedle, Janouchovu střelu vykopl na brankové čáře P. Podnecký a z následného rohového kopu chytil hlavičku Janoucha Pospíšil.

Po půlhodině hry se konečně osmělili i domácí útočníci. Pospíšil založil rychlý protiútok, krásnou kombinaci po pravé straně předvedli Rauch s Převrátilem, ale finále pokazil Hanousek, který ve vyložené pozici minul míč. O chvíli později měl v další akci opět prsty Převrátil, ale zakončení T. Podneckého šlo vysoko nad bránu Zoula.

Nedáš – dostaneš. Po rychle vhozeném autu se míč dostal k Martinovi Hybnerovi, který z otočky vyslal velkého čtverce míč technicky přesně k tyči – 0:2. Závěr poločasu patřil opět hostům, ale střela Panenky z trestného kopu trefila jen tyč a ve výborné pozici trefil Krákora jen na rohový praporek.

Panenka se vstřelení gólu nedočkal

Jevany začaly i druhou polovinu zápasu aktivně, ale dva trestné kopy Panenky opět nenašly cíl. Po deseti minutách hry promarnili své šance i domácí a odmítli změnu skóre. Nejprve hlavičkoval Převrátil, ale nedoskočil na míč a jen jej lízl. Pak ale vystihli domácí laxní rozehrávku soupeře, míč se rychle dostal k Rauchovi, jehož střelu Zoul tečoval nohou a míč se obloučkem snášel do brány. V posledním okamžiku však Ravizza míč vykopl na roh. Po něm vznikl závar v šestnáctce hostů, hlavička P. Podneckého, ale za Zoula opět zaskočil jevanský obránce a míč odvrátil.

Skóre se ale měnilo na druhé straně. Sochůrek přesprintoval na pravé straně obránce, poslal přízemní centr na zadní tyč, kde uklízel do prázdné David Janouch – 0:3.

Poslední čtvrthodina patřila hostujícímu Panenkovi. Svojí kličkovanou ve vápně zakončil jen do nohou Pospíšila. Potom na polovině hřiště důrazně fauloval pečeckého hráče, ale rozhodčí kartu nevytáhl a v posledních minutách Panenka prošel sólo od poloviny hřiště, ale gól mu dnes přán nebyl.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: V dalším kole okresního přeboru nás čekal jeden z aspirantů na postup Jevany. Jako už ve spoustě předchozích zápasů jsme zaspali začátek a hned v šesté minutě jsme prohrávali. Pak bylo k vidění bojovné utkání, kde hosté byli jistější na balónu a přesnější v kombinaci, ale i my jsme byli schopni se do šancí dostat. Bohužel ani Převrátil ani Hanousek nedokázali dostat míč na branku a tak opět udeřilo na druhé straně. Ve druhé půli jsme se snažili s výsledkem něco udělat, dokázali jsme soupeře přitlačit před jeho branku, ale Hanousek hlavou netrefil bránu, Rauchovo zakončení samostatného nájezdu stačil obránce vykopnout z prázdné branky a Podneckého hlavičku zachraňoval na čáře opět jeden z obránců. Když v zápětí z rychlého protiútoku daly Jevany třetí branku bylo rozhodnuto.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Na zápas s posledním týmem okresního přeboru jsme přijeli konečně s lavičkou plnou náhradníků. Od začátku utkání jsme domácí přitlačili na jejich polovinu. Bylo jen otázkou času, kdy se naši hráči trefí. První banku vstřelil v 15. minutě Krákora po přihrávce Panenky. Poté se trefil ukázkovou střelou z 25 metrů Hybner. Další šance jsme už ale neproměnili. První poločas tak skončil 0:2 v náš prospěch. Do druhé půle jsme vstoupili s vědomím, že se v zápase nemůže nic stát. Po našich chybách měli domácí dvě tutové šance, ale v koncovce selhali. Brankovou pojistku přidal v 63. minutě Janouch po přihrávce Sochůrka a stanovil tak konečný výsledek na 0:3. Č. Pečky podaly v zápase bojovný výkon, ale my jsme si vítězství plně zasloužili.



Sestavy


FK Červené Pečky
O. Pospíšil [-] , M. Převrátil [-] (46. D. Zdeněk [-] ) , T. Charouzd [-] (62. T. Koubský [-] ) , J. Přiklopil [-] , R. Panic [-] , J. Svoboda [-] , Z. Bulíř [-] (68. M. Hendrych [-] ) , P. Podnecký [-] , M. Hanousek [-] , M. Rauch [-] , T. Podnecký [-] (74. V. Krátký [-] )

FC Jevany
M. Zoul [-] - J. Novák [-] , J. Bečvařík [-] , T. Birkuš [-] , Z. Čechák [-] (75. F. Jásek [-] ) - T. Panenka [-] (90. J. Chaloupka [-] ) , P. Krákora [-] (84. P. Moravec [-] ) , T. Novák [-] (46. M. Ravizza [-] ) , M. Hybner [-] (39. L. Sochůrek [-] ) - J. Popelka [-] , D. Janouch [-] -

ŽK: 55. J. Přiklopil , 80. V. Krátký - 74. P. Krákora .
Hráči zápasu: T. Panenka , M. Zoul .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kvasnička Václav - POSPÍŠIL Pavel (N), LAHODA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Pražský pepici jedou... 2

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Petr Jambor
Tip experta: výhra hostů

V Jevanech se na podzim zrodil nejvyšší výsledek letošní sezony, když si Č. Pečky odvezly jedenáct kousků. Asi se nedá předpokládat, že by tomu bylo teď obráceně, ale Pečeckým se tenčí možnosti na záchranu. Musí se pokusit o překvapení.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů