2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňanům chybí střelec, podlehly v Býchorech


Branky


30

Plaňany ve čtvrtém jarním zápase z pěti nevstřelily ani branku a i to je důvodem, proč z Býchor odjíždějí bez bodového zisku. Naopak Býchory ve dvou posledních utkáních neinkasovaly a v tabulce jim patří již třetí příčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na tvrdém hřišti míč hráčům odskakoval

Ve slunečném sobotním odpoledni hostily čtvrté Býchory dvanácté Plaňany. Utkání se odehrálo na velmi tvrdém, vodou netknutém trávníku, a to ovlivnilo průběh hry. Postavení týmů v tabulce nahrávalo k jasnému scénáři. Domácí půjdou za výhrou a hosté se pokusí překvapit a vylepšit si jarní reputaci.     Tak se také v prvních minutách dělo. Míč více držely Býchory a pokoušely se prorazit obranný blok Plaňan. Hosté spoléhali na delší balóny na osamoceného útočníka Češnera a rychlé krajní záložníky.     První branka přišla v 20. minutě, když z volného přímého kopu střílel Chlumský, jehož střelu odrazila postavená zeď k Petrovi Kedrštovi, který měl práci snadnou - 1:0. Velkou šanci měli také hosté, ale s prudkou střelou si poradil brankář Kašpar.     Díky zmíněnému terénu sice Býchory měly v prvním poločase ještě pár šancí, ale nikdy neměly dostatečný klid na přesné zakončení, tak poločas skončil jejich jednobrankovým vedením.    

Dorážka Teplého stanovila výsledek zápasu

Druhá půle byla více v režii Býchor, Plaňany se na dostřel branky vůbec nedostaly.

 

 

Druhý gól Býchor padl také po standardní situaci, když střelu Tafela vyrazil brankář pouze na tyč, odkud se míč odrazil k Josefovi Teplému a ten se nemýlil - 2:0.

 

 

Zbytek zápasu se dohrál v režii domácích, kteří poklidně kombinovali a nechtěli dát soupeři šanci utkání zdramatizovat. Pár šancí se ještě urodilo, ale žádná neskončila v síti. Plaňany si tak stále více komplikují situaci a v příštím kole je doma čeká derby s Kouřimí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Před utkáním jsme si v kabině jasně řekli, že musíme hrát celých 90 minut a nepolevit po první půli, jako se nám to stalo minulý víkend v Tuklatech. Soupeř přijel s jasnou strategií, hráli se zahuštěným středem, s jediným silovým útočníkem a spoléhali na rychlé brejky. Myslím si, že až na jednu šanci Plaňan, jsme hosty do větších příležitostí nepustili. My jsme sice měli více míč na kopačkách, ale k větší spokojenosti a kvalitě nám chyběla větší přesnost, která ale byla podmíněna nekvalitním tvrdým terénem. Stále máme problém proměnit šance, které si alespoň dokážeme vytvořit. Druhá půle pak byla jasně naše a dokráčeli jsme k výhře. Hráče je třeba pochválit za stoprocentní koncentraci.




Sestavy


TJ Sokol Býchory
J. Kašpar [-] - R. Tafel [-] , P. Kedršt [-] (57. M. Škopek [-] ) , P. Chlumský [-] , J. Teplý [-] , O. Vaňkát [-] , A. Chvalovský [-] , Z. Jirkovský [-] , L. Funda [-] , V. Chadraba [-] (81. P. Revenda [-] ) , J. Vyhnánek [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Klucska [-] , T. Freund [-] , O. Lazaryev [-] , K. Hanzálek [-] (80. M. Jambor [-] ) , M. Grulich [-] , M. Češner [-] , P. Břichnáč [-] , M. Beníšek [-] (51. P. Málek [-] ) , M. Švehla [-] , D. Konůpek [-]

ŽK: 64. P. Chlumský , 80. V. Chadraba - 86. M. Švehla .
Hráči zápasu: J. Teplý , P. Chlumský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - LANGRÁF Tomáš (N), VYCPÁLEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nemyslím si, že by Plaňany měli nějak kousat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V Býchorech se bude točit Plaňanská desítka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Plaňany jsou z formy, výhra domácích, ale kdyby utkání skončilo remízou, nezlobil bych se.