1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krákora jedinou brankou rozhodl o bodech pro Jevany


Branky


32

Minutu před poločasovou přestávkou zaznamenal jediný gól zápasu Pavel Krákora a rozhodl o výsledku zápasu. Jevany kromě ztráty v prvním kole pokračují se stoprocentní úspěšností a jsou nejbližším pronásledovatelem vedoucích Peček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minutu před poločasem se radují domácí

/autorem reportu Jaroslav Češpiva/.

 

 

Velimský Conte, Jirka Ptáček, využil svých zkušeností a v sobotu po obědě provedl změny v sestavě. Výrazné posily z áčka se nekonaly. V brance opět nastoupil mladý D. Dejmek (brankař pro A i B). Trenér Ptáček vytvořil novou stoperskou dvojici A. Srp + O. Kosina, na krajích zálohy dal šanci bratrancům z „Fajberku“ M. Kosinovi  a  J. Kasalovi,  do útoku vyslal dva nejmenší  J. Nedbala a M. Kyncla (ten už asi zakoření v béčku). Středovou dvojici vytvořili dva zkušení, techničtí hráči J. Vlk a P. Víšek.

 

 

Po celý první poločas se hrál z obou stran kvalitní fotbal, bez výrazných šancí. Domácí měli mírnou územní převahu, ale ta končila na dobré defenzivní hře hostí. Vše pak jistil výborný Dejmek v brance Velimi. Hosté se nedostávali do blízkosti branky domácích moc často. Za zmínku stojí jen pološance  M. Kyncla, který se  už v 8.min.dostal do brejku, v tísni střílel slabší levačkou a brankař jeho střelu vystihl a zneškodnil.

 

 

Pak hosté vystihli nepozornost domácí obrany, k míči se dostal opět Kyncl, tentokrát z pravé strany, ale jeho rána orazítkovala tyč.

 

 

Už to vypadalo, že poločas skončí smírně. Ve 44.min. se domácí dostali do brejku, velimský brankař Dejmek byl rychlejší, vyběhl před pokutové území, míč odhlavičkoval doprava, k půlící čáře. Bohužel, pro hosty, přímo na kopačku Pavla Krákory a ten obloukem poslal míč do velimské branky. Poločas skončil 1:0 pro domácí.

Penalta se v závěru nepískala

Druhý poločas začal náporem Jevan. Ve 48.min.měli domácí šanci, ale brankař Dejmek byl bezchybný. Velim postupně převzala iniciativu. Domácí  se dostávali pod tlak. Ale Ještě v 65.min. nastřelili tyč velimské branky.

 

 

Hosté se snažili vyrovnat a šance měli. Dvě tutovky opět agilní Kyncl. Při jedné z nich už byl brankař domácích překonán, ale míč trefil na brankové čáře stojícího obránce. Chybělo štěstí. V závěru zápasu trenér Ptáček vyslal na hrot stopera A. Srpa. Ten se dostal v poslední minutě do vyložené šance, ale byl stržen za dres. To bylo vidět, snad až v Praze na Strahově. Penalta se nepískala……..!  

 

 

Utkání řídil krajský rozhodčí pan Vlastislav Kinčl. Většina našich hráčů a funkcionářů byla s jeho výkonem spokojena. PS. Já až do 89.min.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Zápas dvou týmů horní poloviny tabulky začal oboustranně velmi svižně. Hosté se u nás prezentovali jako jeden z nejlepších týmů okresního přeboru. V první půli jsme měli mírnou převahu, ale obrana soupeře byla vždy pozorná. A tak první branku dal v 44. minutě Krákora po chybě hostujícího brankáře. Tato branka se nakonec ukázala jako vítězná. V druhé půli nás Velim zatlačila, ale i naše obrana pracovala velmi dobře. V 75. minutě jsme mohli rozhodnout, ale trefili jsme jen konstrukci hostující branky. V posledních pěti minutách zápasu při nás stálo opravdu velké štěstí, neboť jsme dvakrát vykopávali míč z prázdné brány. Hráčům děkuji za velmi dobrý a bojovný výkon, sáhli si opravdu na dno svých sil.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Utkání mělo nadprůměrnou okresní úroveň. K tomu přispěla obě mužstva i rozhodčí. Jevany předvedly takticky vyzrálý výkon, hráči byli důrazní v osobních soubojích, ale těžko se dostávali do koncovky. Naši hráči nás mile překvapili. Byl to jejich nejlepší jarní výkon. Hru tvořila středová osa, zkušení Srp, J. Vlk, Víšek a Kyncl. K nim se přidali výborní Jelínek a O. Kosina. Ostatní bojovali a hráli nad svůj průměr. Škoda, že se nedařilo v koncovce. Pochvalu zaslouží mlaďas-Dejmas, až na tu jednu chybu. Nesmím si stěžovat, abych neublížil našemu klubu. Ale kdyby existoval fotbalový bůh, tak to dnes byla remíza. Dobře to zhodnotil jeden z hráčů domácích. …Máte dobré mužstvo a byl to remízový zápas. …Dík.



Sestavy


FC Jevany
M. Zoul [-] - Z. Čechák [-] , T. Birkuš [-] , J. Bečvařík [-] , J. Novák [-] - M. Hybner [-] , L. Sochůrek [-] (86. J. Chaloupka [-] ) , P. Krákora [-] , T. Novák [-] (78. M. Ravizza [-] ) - D. Janouch [-] - M. Štefančík [-]

FC Velim B
D. Dejmek [-] - O. Kosina [-] , A. Srp [-] , J. Jelínek [-] , M. Kyncl [-] - P. Víšek [-] , M. Kosina [-] (71. M. Hrabal [-] ) , L. Vlk [-] , J. Vlk [-] - J. Kasal [-] , J. Nedbal [-]

ŽK: 19. J. Vlk , 83. D. Dejmek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kinčl Vlastislav - LAHODA Jan (N), NEDBAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 4. 2018 23:49
Pane Lahoda. Jste borec. Lépe to už zhodnit nelze. S úctou zdraví Mgr. Jaroslav Češpiva, Velim

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tipuji Velim, doufám že se takticky dobře připraví a zvládne vyhrát. Ale bude to mít velice těžké, protože domácí jak je známo hrají ve dvanácti. Jakýkoliv rozhodčí tam přijede, má se jako prase v žitě. Tak Velim Good Luck.!

23. 4. 2018 23:46
Martine. Máš u mne jedničku. Rád bych tě poznal. Učitel matematiky Jari.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Velmi zajímavé utkání o druhé místo. Velim mě dvakrát nepřesvědčila. A navíc když jedeš do Jevan tak 1:0 prohráváš už u Kostelce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Klasická Jevanská zabíjačka. Tentokrát bude Velimský ovárek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Velimi se také úplně nedaří, navíc v Jevanech to bude hodně těžké a přeji pevné nervy :)