3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřimští šli vytrvale za třemi body


Branky


30

Marodku hostů rozšířil už v osmé minutě Blaščok a domácí si postupně vypracovali tříbrankový náskok. Za hosty kosmeticky upravil v předposlední minutě Jambor. Kdyby ale hosté dokázali proměnit další šance, mohl zápas vypadat jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes špatnou hru šli domácí do vedení

Proti Kouřimi se postavil tým Tuklat, který trápí zranění a hlavně mizerná koncovka. V jarní části si hráči Čechie ještě gólovou radost neužili. "Soupeři potrestají naše chyby, my ne. Tak bych shrnul dosavadní průběh jara a zápas v Kouřimi nebyl jiný. Naše dvě zaváhání, která ani nebyla příliš velká, domácí potrestali a vedli 2:0", pustil se do hodnocení zápasu Roman Nešpor. Jako střelci gólů se zapsali Tomáš Ružinský a Jan Paclík.

 

Ani přes výhru a tři body nebyl spokojen ani vedoucí domácího týmu. "Měli jsme štěstí, že jsme takový výkon předvedli proti týmu, který na jaře trápí mizerná koncovka. Proč tomu tak je nám během utkání názorně hned několikrát předvedl, když spálil i nejvyloženější šance. Jediná pozitiva, která z naší strany po zápase vidím jsou tři vstřelené branky a tři body", zlobil se po zápase Jan Břečka.

 

 

 

Hosté protrhli střelecké trápení

I ve druhém poločase pokračoval festival zahozených šancí hostů a efektivní domácí dokázali navýšit na 3:0. Autorem gólu byl Tomáš Dufek.

 

"Troufnu si tvrdit, že to byl vyrovnaný zápas, chvíli byli lepší domácí, chvíli my. Domácí možná ukázali, určitě ukázali větší kvalitu vpředu. My bohužel nejsme schopni dobře řešit situace v útoku a na jaře nemáme ani potřebné štěstí vzadu. Chodíme sami na brankáře, střely z dálky končí na tyči", bědoval Roman Nešpor a na závěr doplnil: "Dneska z naší strany byla bojovnost, bylo to odmakané, chybí jen prostě to nejdůležitější… góly. My jsme ztratili další utkání a hlavně jsme ztratili nejspíš další dva hráče. Obě dvě střídání byla vynucená z důvodu zranění."

 

Jan Břečka nebyl spokojen ani s průběhem druhé půle: "Vrcholem bylo, že jsme v samém závěru nabídli soupeřovi gól na zlatém podnose a ten tak protrhl střeleckou smůlu." Bohužel pro hosty to bylo v samém závěru a už nebyl čas cokoliv s výsledkem udělat. Ale hráči Čechie mohou doufat, že Petr Jambor - 3:1 - zahnal kletbu a v příštím kole proti Libodřicím už to tam bude padat.

 

 

 

 

 

  

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Břečka, vedoucí týmu: Neumím si vysvětlit, co se stalo. Z dnešního utkání bolely oči. Byl to strašný výkon, ale důležité jsou body a ty máme. Doufám, že příští týden zase hráči zaberou a ukážou, na co opravdu mají.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Musíme to hodit za hlavu a dalším kolem začít jako kdyby bylo první, snad nám pomůže zasloužená branka Petra Jambora v závěru utkání.  V tomto utkání jsem byl mile překvapený, že jsme byli domácím rovnocenným soupeřem a dokonce jsme je dokázali dostat pod tlak. Za to bych chtěl klukům poděkovat.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Dufek [-] (87. J. Holub [-] ) , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] , O. Macháček [-] , J. Paclík [-] (71. J. Charvát [-] ) , R. Světnička [-] (71. D. Kosmata [-] ) , T. Novák [-] , M. Havránek [-] (81. M. Navrátil [-] ) , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Goll [-] , L. Sitter [-] , J. Vébr [-] , J. Halgaš [-] , M. Kotala [-] , P. Jambor [-] , L. Blaščok [-] (8. M. Pytloun [-] ) , L. Werbynský [-] , D. Procházka [-] (86. V. Procházka [-] ) , D. Bazal [-]

Hráči zápasu: L. Sitter .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domací si to pohlídají. Tuklaty zatím dva body strapícísema Plaňanama.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tuklaty mají na sobě těžkou deku a v Kourimi ji těžko sundaji.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Pokud Kouřim vydrží hrát oba poločasy na maximum, zvítězí.