Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raketový vstup Kouřimi udal ráz utkání


30

Domácí šli do vedení už po třiceti vteřinách a tento gól nasměroval Kouřim k vítězství v tomto derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobráč vykřesal naději z penalty

Impozantní vstup do utkání měli domácí borci. Tománek poslal dlouhý míč za obranu na rozběhnutého Hovorku, jehož centr byl zblokován na roh. Z něj už se domácí ale radovali. Tománkova hlavička skončila na břevně, ale k odrazu se probil Tomáš Ružinský, který už rozvlnil síť - 1:0.

 

To byl úvod z říše snů, ale hosty nepoložil. Naopak po pár minutkách mohl srovnat skóre Špička, jenže jeho střelu z prostoru pokutového území vytáhl L. Havránek na roh. První desetiminutovka byla bohatá na šance, ale Holubovu střelu z hranice šestnáctky zblokovali obránci, hlavička Tománka mířila nad bránu a hlavičku Snížka pokryl Neveselý.

 

Po hluché druhé desetiminutovce přišla standardka ze středového kruhu. Tománek poslal nadýchaný oblouček za obranu, hosté nepokryli náběh Martina Snížka, který z první poslal míč za Neveselého záda - 2:0

 

Závěr poločasu patřil Dobropolským hráčům. Vytvořili si tlak a po průnicích Žirovnického mířily zblokované míče na rohové kopy, po nichž vznikaly nebezpečné závary před Havránkovou bránou. Paradoxně největší šance na gól vznikla po nepřesném odkopu domácího Holuba, z jehož kopačky míč mířil do vlastní brány, kde ale duchapřítomně zakročil Tománek. I tak se ale hosté dočkali. Souboj Macháčka s Kuštou posoudil rozhodčí jako nedovolený a z nařízeného pokutového kopu se Marcel Potůček nemýlil - 2:1.

 

Kouřimští si tři body pohlídali

Druhý poločas byl ve znamení územní převahy hostů, kteří více kombinovali, ale gólovky si nepřipravili. O mnoho nebezpečnější byly naopak protiútoky Kouřimských. Centr Tománka za obranu našel Světničku, který ale v těžké pozici mířil mimo tyče. 

 

O pár minutek později se dostal k míči v těsně ofsajdové pozici Snížek, před brankou našel volného Tománka, ale jeho vychytal Neveselý a vyrazil míč na rohový kop. Z něj míč našel Nováka, který se do něj opřel, ránu tečoval Tomáš Svoboda a hostující brankář byl bez šance - 3:1.

 

Poslední desetiminutovka přinesla ještě dva šance Kušty, ale v první ho vychytal Havránek a vyrazil míč na roh, v druhé šanci mířil střelec jen do levé tyče. Domácí se tak mohou radovat ze tří bodů ve sledovaném derby.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Břečka, vedoucí týmu: Před zápasem si bylo třeba některé věci v kabině vyříkat a hráče namotivovat. A vstup do zápasu jsme měli opravdu raketový, když se už ve třicáté vteřině prosadil Ružinský. Co jsme si před zápasem v kabině řekli, to hráči na trávníku do puntíku plnili. Nikdo si nedovolil vypustit jediný souboj a celkově jsme zápas odehráli opravdu jako tým. A z toho máme společně určitě největší radost, protože tenhle zápas nikdo z nás nechtěl prohrát. Snad z nás spadla ta deka z posledních zápasů a konečně se zase začneme fotbalem bavit. Klukům je třeba za tento obětavý výkon poděkovat,

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Nepovedl se nám začátek zápasu, kdy jsme inkasovali hned v první minutě. Kouřim hrozila hlavně ze standartních situací, jinak pouze nakopávali míče z obrany. Nám se bohužel nedařilo v koncovce, kdy jsme měli během zápasu několik slibných příležitostí, které jsme neproměnili. Všechny góly jsme dostali ze standartek po našem nedůrazu při bránění, tomu se musíme v příštích zápasech vyvarovat.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - D. Kosmata [-] , T. Ružinský [-] (73. J. Břečka [-] ) , M. Hovorka [-] , O. Macháček [-] , M. Snížek [-] (82. M. Tománek [-] ) , R. Světnička [-] , T. Novák [-] , J. Holub [-] , M. Havránek [-] , T. Svoboda [-]

Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , T. Jícha [-] - D. Špička [-] , T. Kušta [-] , O. Štika [-] , K. Páral [-] - J. Žirovnický [-] , M. Potůček [-] - F. Krejčí [-]

ŽK: 44. M. Havránek , 45. L. Havránek , 52. T. Svoboda - 56. F. Krejčí .
Hráči zápasu: M. Hovorka , M. Havránek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kvasnička Václav - NAVRÁTIL Milan (N), VARYŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek, Vedení klubu - SK Dobřichov | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Další emotivní derby. Oba soupeře dělí snad tři kilometry, hráči se dobře znají. Kouřimští předvádí nevyrovnané výkony a tak má Dobráč, který prohrál pouze úvodní zápas jarní části, velkou šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích