Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory šly důrazně za vítězstvím


Branky


17. O. Vaňkát , 19. K. Koubek , 45. L. Lev , 61. L. Lev , 70. J. Teplý , 83. A. Chvalovský - 13. L. Synek
27

V souboji loňských účastníků krajské soutěže měli navrch domácí. Viktoria sice šla po třinácti minutách do vedení, ale Býchorští dvěma slepenými góly brzy otočili. Další gól do šatny pak zlomil odpor soupeře definitivně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Synek překvapil dalekonosnou střelou Hanuše

Jedenadvacáté kolo kolínského okresního přeboru a souboj třetích Býchor a desáté Radimi přinesl výhru domácích. Zápas začal za deště, jelikož blížící bouřka snesla proudy vody na býchorský trávník. Začátek byl opatrný a oba týmy se oťukávali. První udeřili hosté, když Lukáš Synek z pozice levého obránce napřáhl z poloviny hřiště, a od autové čáry balón zaplul až za záda překvapeného Kašpara - 0:1.

  Domácí se vzpamatovali rychle a hned za čtyři minuty srovnal po centru ze strany hlavou Ondřej Vaňkát - 1:1. Za další dvě minuty bylo skóre otočeno. Tafel nacentroval z pravé strany na Karla Koubka, který hlavou trefil prostor brankáře Hanuše, avšak míč se po mokrém terénu sklouzl, překvapil Hanuše a prošel mu mezi nohama - 2:1.     Radim se pokoušela ohrozit branku domácích rychlými výpady ze zabezpečené obrany, jednou se to podařilo Čábelkovi, avšak míč skryl v náručích Kašpar. V poslední minutě první půle stanovil stav 3:1 krasnou akcí Lukáš Lev. Nejprve přešel přes jednoho bránícího hráče, poté druhému naznačil centrovaný balón, ale míč zasekl a svoji slabší nohou obstřelil Hanuše.

Rozložená Viktorie už odpor nekladla

Druhý poločas již hosté svatyni Kašpara vážněji neohrozili, a tak branky přidávaly pouze Býchory. Po hodině hry přidal svůj druhý gól Lukáš Lev, který tentokrát využil svoji silnější pravou nohu - 4:1. Na něj navázal Josef Teplý, který v 70. minutě vybojoval delší míč za obranu a sám tváří v tvář překonal Hanuše - 5:1. Na konečných 6:1 upravoval Adam Chvalovský, který ukázal svůj důraz ve vápně.    Domácí Býchory tak po nečekaném vstupu do zápasu berou dle očekávání všechny body a v tabulce drží třet místo. Viktoria bude muset ještě nějaké body uhrát v dalších zápasech, pokud chce účast v OP udržet.   Autor reportáže: Ondřej Vaňkát (BYCH)    

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Zápas začal tak, jak skončil náš zápas z minulého kola. Dostali jsme neskutečný gól z dálky. Naštěstí jsme dokázali během několika minut vývoj utkání otočit a soupeře jsme v rozletu zastavili. Po přidání branek soupeř psychicky odpadl a my jsme mohli zápas pohodlně dohrát a ušetřit pár sil na příští důležité utkání v Kouřimi.

TJ Viktoria Radim
z FB Viktorie Radim: Bohužel dneska jsme nestačili na Býchory. V Býchorech prohráváme vysoko 1:6. První branku utkání jsme sice vstřelili my, konkrétně ve 13. minutě Lukáš Synek. To bylo bohužel z naší strany až do konce všechno. O šest minutu později domácí srovnali a poté ovládli otěže hry po zbytek zápasu jen oni. K ničemu nás nepustili, naopak nám přidali na cestu dalších pět gólů. Více to nemá cenu rozebírat. Tentokrát to nevyšlo, snad příští týden potvrdíme, že se nám na jaře doma daří a porazíme rezervu Velimi v sobotu 19.5. od 17:00.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
J. Kašpar [-] - Z. Jirkovský [-] , R. Tafel [-] , O. Vaňkát [-] , P. Kedršt [-] (80. M. Chvalovský [-] ) , K. Koubek [-] (55. V. Chadraba [-] ) , J. Vyhnánek [-] , A. Chvalovský [-] , J. Teplý [-] , P. Chlumský [-] (75. L. Funda [-] ) , L. Lev [-]

TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - J. Čábelka [-] , P. Král [-] , M. Ružinský [-] , T. Dejl [-] , A. Krutský [-] (46. J. Vaníček [-] ) , O. Exner [-] (77. D. Hrabal [-] ) , L. Synek [-] , O. Doležal [-] (45. T. Bříza [-] ) , J. Mašín [-] (78. T. Soukal [-] ) , P. Michálek [-]

ŽK: 62. R. Tafel - 65. L. Synek , 71. J. Čábelka .
Hráči zápasu: L. Lev .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PAŘEZ Radek - HAVLÍK Oldřich (N), DOLEŽAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Souboj loňských soupeřů v 1.B třídě. Letos mají navrch Býchory, ale doma jsou o něco více než padesátiprocentní. Podzimní zápas vybojovali Býchorští.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích