2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice stahují bodový rozdíl nad sebou


Branky


27

V dramatickém derby Krakovany dvakrát vedly, ale Korčák vždy dokázal vyrovnat a svým třetím gólem z penalty dotáhl Žiželice k důležitým třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Série neproměněných sólových nájezdů

Domácí Krakovany mohou být už v klidu a pohodlně bez nervů dohrát sezónu, ale hosté potřebují každý bod. A pro ty si přijeli do necelých deset kilometrů vzdálených Krakovan.

 

Hned úvod zápasu naznačil, že hosté budou spoléhat na rychlé protiútoky, ale první jim zatím nevyšel. Během utkání jich pak byla k vidění spousta, jenže finální řešení příliš nevycházelo. A tak se do vedení dostali domácí. Dostálův centr ze strany se dostal k Jiřímu Antošovi, který chladnokrevně udělal v šestnáctce kličku a uklidil míč do prázdné - 1:0.

 

Během zbývající doby první půle bylo k vidění ještě několik rychlých protiútoků, ale ani hosté stejně jako domácí Hačka neuspěli.

Žiželičtí dvakrát srovnali a ještě přidali jeden navrch

O jednobrankové vedení přišli Krakovanští hned v úvodní minutě druhého poločasu. Šindelář přihrál Antošovi do těžké pozice, tan o míč přišel a rychlý protiútok do otevřené obrany zakončoval svojí první brankou v zápase Jakub Korčák - 1:1.

 

Po několika minutách se ale opět radovali domácí. Dostálovu střelu zblokovala obrana, odražený míč si vzal Luděk Tlučhoř a pověsil jej Rokosovi přímo do šibenice - 2:1. Jenže hosté zbraně nesložili. Netrvalo ani deset minut, když se Šindelář nesmyslně vysunul ze svého prostoru, o míč z autového vhazování hluboko na obranné polovině Žiželic přišel. Následoval dlouhý nákop na krakovanskou bránu, sprinterský souboj mezi Jakubem Korčákem a Kozlem vyzněl pro hostujícího útočníka a ten mezi nohama Špinky srovnal - 2:2.

 

Třináct minut před koncem přišel nepochopitelný zkrat Věříše, který ve zbytečném souboji o míč mířící za autovou čáru fauloval a z nařízené penalty završil Jakub Korčák svůj hattrick - 2:3. První vedení hostů v zápase a bylo vítězné. V poslední akci se vysunul do žiželické šestnáctky i domácí gólman, prsama přistrčil míč na Tlučhoře, ale ten ani nadvakrát nedokázal propálit hradbu těl.

 

Hosté tak mají důležité tři body, které mohou příští týden potvrdit záchranářským soubojem s tuklatskou Čechií.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, gólman: Na derby jsme se těšili a chtěli jsme napravit naše zaváhání z předchozích zápasů. Bohužel zůstalo jenom u plků v kabině. I přesto, že jsme dvakrát vedli, tak nás Žiželice neuvěřitelně přehrály. Někteří fanoušci mi říkali, že druhý poločas byl rozdíl třídy. Žiželice měly za zápas snad 10 samostatných nájezdů. Hrajeme absolutně bez důrazu. Každý míč do souboje vyhraje soupeř a takto se nedá hrát ani ve čtvrté třídě. Takže bychom se měli chytit za nos a už začít! Jinak musím pochválit tým Žiželic a takto si představuji boj o záchranu.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Na derby jsme se těšili a chtěli jsme ho vyhrát. A zároveň potvrdit zisk tří bodů z domácího utkání. Utkání jsme začali dobře a hned v úvodu jsme měli stoprocentní šanci Bláhou, který ji neproměnil. Domácí toho využili a Antošem se dostali do vedení 1:0 a tímto výsledkem skončil první poločas. Do druhého poločasu jsme šli s cílem utkání otočit, což se nám povedlo. Druhý poločas byl z naší strany výborný a domácí jsme přehrávali hlavně v důrazu i nasazení. To jsme ještě promarnili asi čtyři samostatné nájezdy na brankáře. Kluky musím pochválit, že šli za vítězstvím, které si zasloužili. Jen si přeji, abychom zopakovali stejný výkon v domácím utkání proti Tuklatům.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] , M. Věříš [-] , P. Kozel [-] - A. Dostál [-] , R. Hačka [-] , J. Olexa [-] , L. Tlučhoř [-] - J. Antoš [-] , T. Sixta [-] (77. V. Novotný [-] ) -

SK Žiželice
M. Rokos [-] - M. Midloch ml. [-] , L. Bláha [-] (46. J. Fořt [-] ) , M. Jirkov [-] (90. A. Schánel [-] ) , M. Živný [-] , J. Korčák [-] , D. Mical [-] , D. Mejvald [-] , J. Novotný [-] , V. Konhefr [-] , M. Bubeník [-]

ŽK: 72. S. Šindelář , 80. J. Olexa , 87. V. Novotný - 22. D. Mical , 48. J. Korčák , 52. V. Konhefr , 81. M. Jirkov .
Hráči zápasu: L. Tlučhoř - J. Korčák .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Klíma Miroslav - KUBIČEK Luboš (N), NOVOTNÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Krakovany jsou dle tipérů jasným favoritem, ale Žiželice se musí rvát o body a šanci na záchranu.V podzimním zápase zvítězili jediným gólem Krakorky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích