Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejstarší hráč domácích autorem hattricku


Branky


4. J. Nedbal , 6. A. Srp , 22. A. Srp , 32. A. Srp , 48. M. Kyncl , 65. J. Nedbal , 71. T. Milichovský , 80. J. Klingr - 11. D. Zdeněk
27

Na čtyři góly Velimských v první půli dokázali hosté ještě jednou brankou odpovědět, další čtyři góly po přestávce už zůstaly bez odezvy. Č. Pečky si tak odvážejí další příděl a počet obdržených gólů se rychle blíží ke stovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistý hattrick Antonína Srpa

V podstatě bez posil z áčka nastoupila velimská rezerva proti tradičnímu rivalovi. Dříve to byly zápasy áček, dnes už naše béčko hraje proti červeno - pečeckému A –týmu. Bylo mi z toho smutno, Hosté měli problém postavit 11 hráčů, na hrotu se objevil i Radek Kulhánek (46 let). Smekám, vydržel hrát celý zápas. Hosté jsou na posledním místě a tak byli domácí velkým favoritem.

 

Velimské béčko mělo rychlý nástup. Už ve 4.mín. prošel zprava do vápna A. Srp, načechral míč na J. Nedbala a ten, ač malý, hlavou otevřel skóre zápasu - 1:0. To jsme ještě nevěděli, že tito hráči budou ústředními postavami zápasu. V 6.min. zahrával zprava trestný kop J. Nedbal, na jeho centr naběhl A. Srp a hlavou zvýšil na 2:0.

 

Naši hráči trochu polevili, zaváhali a mladý pečecký hráč D. Zdeněk obešel několik hráčů, udělal kličku brankaři Daňkovi a snížil na 2:1. Na to reagoval domácí trenér Fogy Ptáček Conte a hráčům to dal patřičně najevo. Ti zvýšili aktivitu, hráli po stranách, aktivně si počínal zejména M. Kyncl na, pro něj nezvyklé, levé straně zálohy.

 

Ve 22.min. po akci a centru J. Nedbala zvyšuje v pádu, hlavou A. Srp na 3:1. To byl asi důležitý zlom zápasu. Velim měla místy až drtivou převahu, hosté se téměř nedostávali za půlící čáru. Ve 32.min..rozvíjí další gólovou akci opět J. Nedbal, přihrává do běhu J. Kasalovi a ten našel před prázdnou brankou A. Srpa. Tonda dokonal svůj, možná životní,čistý hatrick a Velim vede 4:1.

 

Č. Pečky už odpor nekladly

Do druhého poločasu nastupuje J. Slavík místo J. Cerala. Už ve 48.min. Slavík přihrává M. Kynclovi a ten zvyšuje na 5:1. V 65.min. vystřelil tvrdý projektil J. Slavík, brankař hostí míč vyráží a J. Nedbal ho přehazuje hlavou na 6:1.

 

Velim pokračuje v drtivé převaze. V 71.min. přihrává A. Srp na levou stranu střídajícímu T. Milichovskému. Tomáš si posunul míč na pravou nohu a křížnou střelou k tyči nedal brankaři šanci. 7:1. V 80.min. se mění skóre naposledy. Na hřišti je 6 minut J. Klingr, po přihrávce Nedbala, bombou z hranice velkého vápna dokončuje skóre. Velim vítězí 8:1.

 

Hrálo se slušně. Utkání řídil, výborně a bez žlutých karet, rozhodčí pan Pavel Hlavička z Milovic.

 

Autor reportáže - Mgr. Jaroslav Češpiva (VEL)



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Tentokrát bez komentáře. Někteří lidé tak budou spokojeni. „Fotbalu už nerozumím, asi stárnu.“




Sestavy


FC Velim B
T. Daněk [-] - D. Kopecký [-] (57. M. Kosina [-] ) , J. Jelínek [-] , R. Čepelák [-] (77. M. Hrabal [-] ) , P. Víšek [-] - J. Vlk [-] , M. Kyncl [-] , J. Kasal [-] (57. T. Milichovský [-] ) , A. Srp [-] - J. Ceral [-] (46. J. Slavík [-] ) , J. Nedbal [-] (75. J. Klingr [-] )

FK Červené Pečky
O. Pospíšil [-] - M. Hendrych [-] , M. Hanousek [-] , K. Čermák [-] , P. Podnecký [-] , D. Zdeněk [-] , T. Podnecký [-] , D. Teplý [-] , R. Kulhánek [-] , T. Koubský [-] , Z. Bulíř [-]

Hráči zápasu: J. Nedbal , A. Srp .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavička Pavel - KUBELKA Petr (N), ČERMÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Jasná záležitost pro Velim? Dnešní expert tipuje překvapení. Stane se tak i na hřišti? Z podzimního zápasu si odvezly tři body Velimští.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích