Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim odpadla po prvním obdrženém gólu


Branky


27

Na nučickém place se odherálo derby místních fotbalistů s celkem Kouřimi. Domácí pokračují ve výborných výkonech a berou tentokrát tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouřimští ještě drželi naději

Před zahájením jarní části soutěže byl bodový rozdíl mezi těmito dvěma týmy mnohem výraznější. A protože Nučice mají v poslední době formu, měli domácí v případě plného bodového zisku šanci se dotáhnout těsně za svého soupeře.     Kouřim ale nebyla tentokrát důstojným soupeřem. Její hráči zápas po první brance zabalili. Bohužel na nekompletní sestavu žehral i Jan Břečka: "I kvůli absenci všech našich útočníků jsme dopředu nebyli vůbec nebezpeční a svůj den neměla ani naše obrana." První branka padla v osmnácté minutě, když Jan Vedral naskočil na roh Marka Šulce a hlavičkou na zadní tyč poslal míč do sítě - 1:0.     Pak domácí několikrát zahrozili ze standardních situací, ale vše, včetně nebezpečné střely Petra Bradáče, dokázal Havránek zlikvidovat. Ve třicáté čtvrté minutě to bylo 2:0 - po pěkné kombinaci Tomáš Vlasák přihrával na malé vápno Jakubovi Novákovi a přestože to nebyla jednoduchá pozice, tak dokázal skórovat.     Hosté se zmohli pouze na snížení. Po nučické hrubé chybě v obraně se brankově deset minut před přestávkou prosadil Milan Hovorka - 2:1. Do kabin se tak šlo za nadějného stavu pro hosty, kteří mohli mít šanci s výsledkem něco udělat. 

 

 

Rychlá branka Kubalíka rozhodla

Stejnou chybu však vytvořil i hostující Havránek ve dvaapadesáté minutě, když nedokázal míč odkopnout před dotírajícím Filipem Kubalíkem a bylo to opět o dvě branky - 3:1.     Druhý poločas se po této brance dohrával už v poklidnějším tempu. Zápas pečetil na konečných 4:1 opět Filip Kubalík. Nučice jsou tak dalším týmem, který může v poklidu dohrát letošní ročník a fotbalem se jen bavit.

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Ve druhém poločase jsme již šetřili síly, bylo velké teplo a my hráli třetí zápas v sedmi dnech. Zisk 8 bodů jsme proti týmům z horní poloviny tabulky nečekali. Hodně mrzí zranění Jakuba Herverta, který se dal dohromady po několika týdnech kdy laboroval se svalem, nastoupil v základu a po 13.minutách musel střídat pro zranění kolene. Znovu se tak vrátil na marodku k Jirkovi Součkovi, který si z prvního kola odnesl z Krakovan zlomená žebra a k Lukáši Kulhavému, který na jaře také již nenastoupí. Trochu lepší situace je u Dominika Kočího, který už pomalu začíná naplno trénovat.

TJ Kouřim
Jan Břečka, vedoucí mužstva: Bojovnost se týmu nedala upřít, ale bez nápadu a větší zodpovědnosti to nejde. Abychom to domácím neudělali zbytečně těžké, tak jsme jim věnovali hrubými chybami dvě branky. Tentokrát to byl pro nás opravdu nepovedený zápas. Prohrát jsme v Nučicích nechtěli, ale místo toho si odvážíme nejvyšší porážku sezóny,



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , J. Vedral [-] (81. D. Kočí [-] ) - P. Zápotocký [-] - F. Kubalík [-] , J. Novák [-] (85. M. Zápotocký [-] ) - P. Bradáč [-] , T. Vlasák [-] , K. Hurtík [-] , J. Jelínek [-] , J. Hervert [-] (13. M. Chromý [-] )

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - V. Keltner [-] (70. J. Břečka [-] ) , D. Kosmata [-] (37. M. Navrátil [-] ) , M. Hovorka [-] , O. Macháček [-] , J. Holub [-] , R. Světnička [-] , T. Novák [-] (46. J. Paclík [-] ) , M. Havránek [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-] (81. J. Charvát [-] )

ŽK: 9. V. Keltner , 22. M. Havránek , 43. M. Tománek .
Hráči zápasu: J. Vedral , F. Kubalík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - HOUDEK Petr (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Další derby tohoto kola, Nučice ze dvou posledních těžkých zápasů pět bodů a čeká na ně další náročný soupeř. Podzimní zápas vyhrála o gól Kouřim.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza