3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlepšeným výkonem ve druhé půli se Žiželice dobojovaly ke třem bodům


Branky


53. M. Jirkov , 67. L. Bláha , 71. L. Bláha
24

Po bezbrankovém a nezáživném prvním poločase došlo v kabině domácích k menší bouřce a po přestávce bylo na hřišti jiné mužstvo, které šlo důrazně pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V teplém počasí se nikomu nechtělo běhat

Domácí Žiželice mohutně finišují za záchranou v okresním přeboru. A nyní na vlastním trávníku přivítaly mužstvo, které mělo jen pětibodový náskok a je taky silně ohrožené sestupem. Navíc hostující Čechii stále trápí potíže se slepením sestavy: "Do velmi důležitého utkání nastupujeme v sestavě, která ke k dispozici", uvedl před zápasem hostující hrající trenér Roman Nešpor a pokračoval: "Můžeme poděkovat, že po dvou měsících s antibiotiky nastupuje do utkání Martin Kassa, díky početné marodce se bohužel nedaří uzdravit další, kteří musí hrát. Bohužel to si málokdo uvědomuje."

 

První poločas nabídl pouze odvar okresní kopané. Obě mužstva byla pasivní, hosté se soustředili na precizní obranu a protože domácí hráči byli bez pohybu a nápadu, nebyl to fotbal ke koukání. Bez šancí, bez jiskry, takhle by boj o záchranu vypadat neměl.

Domácí přidali na tempu a brzy rozhodli

Druhý poločas už vypadal ze strany domácích Žiželic mnohem aktivněji. "Krajní záložníci se začali nabízet a po zásluze oba dali branky", ocenil po utkání trenér domácího týmu Luděk Špaček.

 

Už po sedmi minutách otevřel skóre Mitrev Valentin Jirkov - 1:0, kterého o pár minut později napodobil Libor Bláha - 2:0, aby po dalších čtyřech minutách svým druhým gólem definitivně rozhodl o třech záchranářských bodech - 3:0.

 

 

"Domácí mají kvalitní mužstvo, se kterým se můžeme rovnat pouze v plné síle a po dobré přípravě. Ani jedním nyní nedisponujeme. Na další zápas nám mizí z útoku Vondráček, ze středu zálohy Kotala, takže budeme zase lepit, do konce sezóny nám nic jiného nezbývá. Je to ale hrozně ubíjející a vyčerpávající", posteskl si po zápase Roman Nešpor.

 


Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Zápas to moc pohledný nebyl. První poločas byl z obou stran bez pohybu, jako by se hráčům v teplém a dusném počasí nechtělo běhat. Druhý poločas po rozboru v kabině byl z naší strany daleko lepší. Myslím si, že naše vítězství bylo zcela zasloužené.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Domácí vyhráli zcela zaslouženě, první poločas jsme ještě se štěstím ubránili, pak jsme ale byli nuceni udělat změny v rozestavení, které se nám nepovedly a soupeř dvěma slepenými góly rozhodl. Další utkání hrajeme doma a určitě budeme bojovat, abychom urvali první tři jarní body. I když hrajeme s posledním celkem, naše zdravotní situace je vážná a momentálně bychom měli problém i o soutěž níž. Rád bych, aby naši fanoušci na tohle pomysleli, né vždycky špatný výkon hráče je způsobený nekvalitou, ale různými okolnostmi.



Sestavy


SK Žiželice
M. Rokos [-] - L. Bláha [-] , A. Schánel [-] (85. M. Janata [-] ) , M. Jirkov [-] , M. Živný [-] , J. Korčák [-] , D. Mical [-] , D. Mejvald [-] , D. Chlupáč [-] , V. Konhefr [-] , M. Bubeník [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Kassa [-] , R. Nešpor [-] (71. M. Procházka [-] ) , V. Procházka [-] (85. V. Procházka [-] ) , J. Vondráček [-] (78. D. Pacovský [-] ) , J. Vyhnal [-] , L. Sitter [-] , M. Pytloun [-] , J. Vébr [-] , M. Kotala [-] , L. Werbynský [-]

ŽK: 62. M. Jirkov - 62. L. Sitter , 74. M. Kotala .
Hráči zápasu: L. Bláha .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Zdeněk Josef - KUNC Václav (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí se přiblíží k záchraně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích