0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktoria se vydržela bránit necelých čtyřicet minut


Branky


39. M. Kyncl , 50. J. Slavík , 62. D. Kadlec , 79. J. Kasal
24

Téměř celý první poločas vzdorovala Radim statečně a po první půli ztrácela jeden gól. Dvacet minut po pauze ale byli oslabeni o vyloučeného Dejla a výsledek otočit už nešlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas plný soubojů, ale Radim nevydržela

Nováček, velimská rezerva, ještě může skončit na třetím místě. Naopak, radimské áčko není ještě zachráněno. Bylo o co hrát. Na podzim u nás Radim prohrála, po celkem dobrém výkonu, 2:4. K odvetě jsme jeli s určitými obavami. Naše jarní výkony a výsledky nejsou optimální, naše hra připomíná proměnlivé počasí. Domácí museli, naši mohli být v klidu. Do utkání nemohli nastoupit tři hráči základní sestavy Srp, Jehlička a L. Vlk. Nahradila je trojice zkušený Víšek, mladý Kadlec a nestárnoucí Kyncl. Jak se ukázalo, byli to klíčoví hráči zápasu. V brance se po odmlce objevil dorostenec Dejmek.

 

 

Domácí vletěli do zápasu aktivně a důrazně se snahou nepustit hosty do jejich kombinační hry. To se jim dařilo, hrál se fotbal plný osobních soubojů. Aktivní hra domácích byla na hraně, předpokládal jsem, že přijdou chyby a nasazené tempo radimští nevydrží. Hosté se přizpůsobili, bojovali, soupeře do naší šestnáctky prakticky nepustili a čekali na svoji příležitost.

 

 

 

První přišla už v 9.min. Po kombinaci Kadlec – Kyncl – Kadlec přišel centr na P. Víška, ale ten v dobré pozici dal hlavou vedle branky. Za dvě minuty se uvolnil Nedbal, přihrál J. Vlkovi, Jirka se technickou střelou pokusil obstřelit brankař, bohužel našel jeho náruč. Ve 14.min. přišla další výborná akce. Nedbal dostal na pravou stranu přesný pas, unikl obránci, našel . Slavíka, Jarda trefil brankaře, ten míč vyrazil do strany před nabíhajícího Kyncla, ale Martin opět trefil brankaře. Ve 32.min. se znovu objevil před brankařem aktivní Kyncl, zaset trefil brankaře.

 

 

 

Už jsme na střídačce propadali panice. Není to první zápas, kdy zahazujeme doslova 100% šance. Ovšem, pozor! Martin Kyncl byl neúnavný, navíc neumí prohrávat. Ve 39.min. konečně protrhl smůlu. Po pravé straně šel do brejku Kadlec, křížnou přihrávkou našel nabíhajícího M. Kyncla. Ten byl rychlejší než oba stopeři, ač tísněn, levačkou dává na 0:1 pro Velim.

 

 

 

Ve 45.min. měli domácí dvě dobré šance, ale bez výsledku. Radim měla v průběhu prvního poločasu smůlu. Jejich vysoký stoper Jan Mašín se zranil při hlavičkovém souboji na hlavě. S obvazem dohrál celý zápas, ale byl v podobných soubojích omezen. Před přestávkou se zranil i druhý stoper Petr Michálek, ale ten musel střídat. Poločas skončil 0:1 pro Velim.

 

 

Prohra o čtyři branky byla ještě milosrdná

Na začátku druhé půle se domácí pokusili zabojovat, ale za pět minut na to jejich naděje klesly. V 50.min. velimský Víšek přihrál J. Slavíkovi, bývalý divizní kanonýr se uvolnil a bombou z hranice velkého čtverce prostřelil domácího brankaře Hanuše. Velim zvyšuje na 0:2.

 

 

Hra velimské rezervy má rostoucí úroveň. V 62.min. vysekli velimští borci kombinaci, o které se může „Škoďákovi či Lafimu“ jen zdát. Slavík uvolňuje na pravé straně Nedbala, který prudkou přihrávkou napříč pokutovým územím nachází na druhou tyč sprintujícího Kadlece. D. Kadlec zvyšuje na 0:3 pro Velim.

 

 

V 68.min. byl vyloučen hráč domácích T. Dejl. A bylo rozhodnuto. Domácím docházely síly a hra ztratila tempo. Hostující trenér Ptáček Conte postupně pustil do hry všechny čtyři náhradníky. Jeden z nich, J. Kasal, v 79.min. upravil skóre zápasu na konečných 0:4 pro vítěznou FC Velim B.

 

 

Autorem reportáže je Jaroslav Češpiva, FC Velim B



Ohlasy k zápasu



FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Všichni hráči velimské rezervy podali nadprůměrný výkon. Kluci, dík a jen tak dál. Váš bývalý učitel máradost. Poděkování i ostatním. Velimskému fotbalu se daří. Zápas velmi dobře řídil teprve devatenáctiletý rozhodčí pan Miloš Kurka z Hrubého Jeseníku.



Sestavy


TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - J. Postelt [-] , J. Vaníček [-] , J. Čábelka [-] , P. Král [-] , M. Ružinský [-] (84. D. Hrabal [-] ) , T. Dejl [-] , O. Exner [-] (66. V. Arnold [-] ) , O. Doležal [-] (78. L. Homolka [-] ) , J. Mašín [-] , P. Michálek [-] (46. T. Soukal [-] )

FC Velim B
D. Dejmek [-] - O. Kosina [-] , R. Čepelák [-] , J. Jelínek [-] , M. Hrabal [-] (81. D. Kopecký [-] ) - P. Víšek [-] , M. Kyncl [-] , J. Vlk [-] , J. Nedbal [-] (73. M. Kosina [-] ) - D. Kadlec [-] (78. J. Klingr [-] ) , J. Slavík [-] (66. J. Kasal [-] )

ŽK: 33. P. Král , 49. T. Dejl - 88. P. Víšek . ČK: 68. T. Dejl .
Hráči zápasu: M. Kyncl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KURKA Miloš - PROCHÁZKA Radek (N), ČERVENKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Velim zvítězí s přehledem

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů