0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice válí a vezou body z Libodřic


Branky


24

Nučice jedou na vítězné vlně a po kvalitním prvním poločase, kdy si vypracovali rozhodující náskok, ve druhém takticky dovedli k zasloužené výhře a dalším třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly dávali jen hosté

Uvolněně po předešlých kvalitních výkonech a hlavně s jistotou záchrany přijely do Libodřic Nučice. Zato domácí ještě žádnou jistotu nemají a potřebují body sbírat. Na chvostu tabulky se mocně finišuje a Libodřice nahráno rozhodně nemají.

 

I z tohoto pohledu se dal očekávat nápor domácích. Ale hosté byli od začátku na koni, zvlášť když už v desáté minutě utekl po pravé straně Filip Kubalík a svůj pokus s přehledem proměnil - 0:1. Libodřičtí dřeli, to se jim rozhodně upřít nedá, ale chyběla tomu závěrečná fáze a když už nebezpečně zahrozili, tak hosty v těžkých chvílích několikrát podržel skvělými zákroky Tomáš Krutský a dal týmu potřebné sebevědomí.

 

 

Po půlhodině hry přišla další gólová situace, opět z nučických kopaček. Honza Vedral hlavičkou prodloužil na zadní tyč, kde zakončoval technickou střelou Tomáš Vlasák - 0:2 a ve čtyřicáté minutě z podobné situace Jan Vedral přímo zakončoval na vzdálenější tyč - 0:3.

Nučice si pohlídaly tři body

V průběhu druhého poločasu se hosté nikam nehnali. Dávali si pozor hlavně na nebezpečného Sovu, ale když už se dostal k zakončení stál v cestě míči Tomáš Krutský. Domácím ani dvojí poločasové střídání nepomohlo a branku se jim vstřelit nepodařilo.

 

Nučice si tak z horkého libodřického trávníku odvážejí zasloužené tři body a v příštím kole budou hostit jednoho z favoritů na postup. Chystá se derby s Jevany, které při formě obou týmů slibuje skvělou podívanou.

 

Libodřičtí naopak pojedou do Býchor, kde je rozhodně nečeká nic snadného, ale Libodřičtí umějí překvapit a další kvalitní soupeř je třeba vyhecuje k lepšímu výkonu.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Vladimír Zelinka, trenér: Gratuluji soupeři k třem zaslouženým bodům, o kterých rozhodli už v prvním poločase. V druhém poločase si náskok 3:0 lehce pohlídali, neboť nám se nedařilo herně ani střelecky.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Druhý poločas jsme už náskok pouze kontrolovali a nechali soupeři více prostoru. Problémy dělal hlavně Sova, ale Krutský udržel čistý štít. Stalo se tak již posedmé v této sezóně. Teď nás čekají dva těžké zápasy proti aspirantům na postup, věřím ale že půjde o vyrovnané souboje a získáme nějaký bod.



Sestavy


FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - P. Sova [-] , R. Medlen [-] , A. Baško [-] (46. M. Hovorka [-] ) , J. Košík [-] , V. Dittrich [-] (46. F. Šafránek [-] ) , P. Pěkný [-] , T. Němec [-] , L. Pohanka [-] , M. Pánek [-] , M. Hrstka [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] (60. D. Kočí [-] ) , K. Hurtík [-] , P. Bradáč [-] , J. Vedral [-] - M. Chromý [-] , T. Vlasák [-] , P. Zápotocký [-] , P. Nevšímal [-] (70. I. Dráb [-] ) - F. Kubalík [-] , J. Novák [-] (80. M. Zápotocký [-] ) -

ŽK: 70. T. Němec - 70. J. Novák , 72. D. Kočí , 84. J. Vedral .
Hráči zápasu: T. Němec - T. Vlasák , T. Krutský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POKLOP Petr - NĚMEC Ladislav (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Nic jiného než vítězství nebereme

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů