3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany rozhodly v závěru z penalty


Branky


24

Divácky atraktivní utkání se odehrálo v Jevanech, kde krátce po zahájení druhé půle šli hosté do vedení. Jevanští však zanedlouho srovnali krok a osm minut před koncem rozhodl Hybner z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu poločasu řádil Popelka

Důrazně vstoupili domácí hráči Jevan do utkání s Dobrým Polem. Už ve druhé minutě odvraceli hosté na poslední chvíli zpětnou přihrávku na Jana Popelku, který by měl solidní příležitost. Té se ale dočkal hned o dvě minuty později, když si seběhl na průnikovku od Krákory a přesnou střelou k tyči překonal náhradního gólmana Dobráče Štiku - 1:0.

 

Jevany svého soupeře nadále přehrávaly, ale Dobropolští využili každé příležitosti k rychlému kontru. To se jim vyplatilo v sedmnácté minutě, když po centru Krejčího zakončoval Potůček, Zoul střelu stačil vyrazit, ale na dorážku Jiřího Žirovnického už byl krátký - 1:1.

 

V průběhu prvního poločasu další vyložené šance k vidění nebyly, protože hosté pozorně bránili a pološance Popelky, Krákory či Hybnera odvrátili a nebo nebylo přesné zakončení z kopaček domácích hráčů.

 

Trestné kopy umí lépe hosté

Začátek druhého dějství poznamenaly dva trestné kopy z gólových vzdáleností. Nejprve měli možnost domácí borci, ale Štika Čechákův pokus vyrazil na rohový kop. O pár minutek později měl podobnou příležitost hostující Marcel Potůček a vymetl šibenici Zoulovy brány - 1:2.

 

Hosté se tak ujali vedení a dostali domácí do nečekané situace. Ti ale přidali na tlaku a sevřeli hosty na jejich polovině. A radovat se mohli po jednom ze závarů před Štikovou bránou, když se míč vykulil k Vasylu Machkovi, který nekompromisně srovnal - 2:2. Do konce zápasu zbývala téměř půlhodina a domácí se rvali o tři body.

 

Dočkali se osm minut před koncem, když po jednom z mnoha průniků domácích hráčů se dostal Martin Hybner do kontaktu s hostujícím obráncem, který jej fauloval a penaltu sám postižený proměnil na opačnou stranu než šel gólman - 3:2.

 

Po tomto gólu měl Hybner ještě jednu šanci, střelu kolem obránce však Štika kryl. V závěru se mohli dočkat hosté zaslouženého bodu, ale nebezpečný centr Párala domácí obrana odvrátila.



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Za pěkného jarního počasí byl vidět oboustranně bojovný fotbal. Do zápasu jsme vstoupili dobře, vedli jsme a v dalším průběhu zápasu jsme měli několik dalších šancí, které jsme však neproměnili. Hosté pozorně bránili, podnikali protiútoky a podařilo se jim vyrovnat. V druhém poločase se odehrávala bitva ve středu pole. Po naší vyrovnávací brance jsme tým Dobrého Pole zatlačili. Vyvrcholením byla 82. minuta, kdy po faulu na Hybnera odpískal rozhodčí pokutový kop. K exekuci pokutového kopu se postavil Hybner a s přehledem proměnil. Dobropolští se u nás prezentovali velmi dobrým fotbalovým výkonem.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Do zápasu jsme nastoupili bez brankáře, takže se do rukavic navlékl opět Štika. Hrál se celkem pěkný, kombinační fotbal. Domácí měli více ze hry, ale svoje akce většinou nedokázali dotáhnout do konce. V závěru zápasu nám už docházely síly a Jevany toho dokázaly využít.



Sestavy


FC Jevany
M. Zoul [-] - J. Novák [-] , Z. Čechák [-] , T. Birkuš [-] , J. Bečvařík [-] - P. Krákora [-] , L. Sochůrek [-] (76. P. Moravec [-] ) , T. Novák [-] , M. Hybner [-] (87. M. Ravizza [-] ) - D. Končický [-] (58. V. Machek [-] ) , J. Popelka [-]

Sokol Dobré Pole
O. Štika [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] , T. Jícha [-] - P. Varyš [-] , D. Špička [-] , F. Krejčí [-] , K. Páral [-] - J. Žirovnický [-] , M. Potůček [-] -

ŽK: 37. Z. Čechák , 44. P. Krákora , 76. T. Birkuš .
Hráči zápasu: Z. Čechák , P. Krákora , M. Hybner - K. Páral , O. Štika .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: VALA Luboš - ŽALUD Marek (N), VARYŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Zde nejde volit nic jiného, než jasná jedna. Dobráči přeji pevné nervy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

V minulém kole hráli Tuklaty doma s Pečkami a na povrch vylezlo, že o poločase přišel do kabiny všem známý Lahoda z Jevan a nabízel Tuklatům peněžní odměnu, pokud porazí Pečky. Už je to všechno k smíchu. Hlavně Fair Play pane Lahodo! Přeju pevné nervy do Dobráče, ale v Jevanech se vyhrát momentálně nedá.Přesto i tak věřím v překvapení a výhru Dobráče.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích