Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim přišla o dvoubrankový náskok a schytala bůra


Branky


24

Po dvaceti minutách svítil v Kouřimi na ukazateli skóre stav 2:0, ale Býchory nic nezabalily a ještě do poločasu stihly vyrovnat. Druhý poločas patřil už jen býchorským hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě šance domácích, dva góly

Utkání mezi týmy z horních příček tabulky začalo držením míče hráči Býchor, kteří se postupně pokoušeli dostat až před branku Havránka, ale žádná z šancí nebyla nebezpečná. Paradoxně skóre otevřeli domácí, kteří využili zaváhání hostující obrany, která poskytla dostatek času centrujícímu hráči i zakončujícímu Josefovi Holubovi - 1:0.

    Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat a po dalších pěti minutách využil dlouhého nákopu Martin Snížek, který elegantně přeloboval Kašpara - 2:0. Hosté se ale nechtěli vzdát a i nadále se pokoušeli prokombinovat do vážnější šance.     Reakce na dvoubrankové vedení přišla brzy a za dalších pět minut vidělo početné obecenstvo třetí branku. Tentokrát kapituloval Havránek, když pohlednou akci pohodlně zakončoval Vít Chadraba - 2:1. Ještě do konce poločasu stihly Býchory srovnat stav utkání, když se ve vápně nejlépe zorientoval Adam Chvalovský, který obstřelil brankáře Kouřimi - 2:2.     První půle sice skončila nerozhodně, ale drtivou většinu hry režírovaly Býchory.        

Další branky stříleli pouze hosté

Druhá půle začala rychlou brankou Býchor, když na volný kop si naběhl nehlídaný Vít Chadraba a nedal Havránkovi šanci - 2:3.

 

Kouřim sice začala lépe kombinovat a už pouze nenakopávala dlouhé míče, avšak ke kýžené srovnávací brance se nedostala. Naopak za přesným pasem za obranu si zaběhl Jakub Vyhnánek, který skóroval podobně jako v první půli Snížek, tedy lobem přes vyběhnuvšího brankáře - 2:4.

 

 

Tato branka domácí poslala do kolen, a i když občas se dostali na dostřel branky Kašpara, žádná z šancí neměla nárok, aby skončila za brankovou čárou. Definitivní tečku a také poslední hřebíček do rakve zasadil přesnou hlavičkou Lukáš Lev, který zvyšoval na konečných 2:5.

 

 

autor reportáže Ondřej Vaňkát, Sokol Býchory



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Miroslav Hrdlička, trenér: Věděli jsme o kvalitách celku Býchor, který k nám navíc přijel v kompletní sestavě. A byl to právě soupeř, který měl víc míč pod kontrolou a svou kombinací a pohybem nás dostával pod tlak. My chtěli hrát zodpovědně vzadu, důrazně napadat a chodit do rychlých brejků. To ze začátku přinášelo své ovoce a i díky naší fantastické produktivitě, kdy se nám podařilo obě šance proměnit jsme po dvaceti minutách vedli 2:0. To byl bohužel konec našeho představení. Vyklidili jsme střed hřiště, kde se nám vůbec nedařilo stíhat hráče Býchor, kteří si přebíhali a chodili do volných prostorů. Náš pohyb byl hodně vlažný a hosté toho využívali k rychlému přechodu do naší obrany. Vytvářeli si další šance a do poločasu stihli vyrovnat. Druhý poločas už byl na hřišti jen tým Býchor, který si s námi hrál. My vůbec neplnili to, co jsme si o přestávce řekli. Kupili jsme chybu za chybou, čehož tak kvalitní soupeř dokázal využívat. Někteří hráči přistupují k utkání stylem, že bychom neuspěli ani ve III. třídě. A tak se prostě hrát nedá,

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč týmu: Bohužel zápas pro nás znovu nezačal šťastně, když soupeř ze dvou šancí dal dva góly. Měli jsme štěstí, že jsme dokázali do konce první půle stav srovnat. Paradoxně po jasné první půli pro nás jsme drželi stav 2:2, ve druhé půli se nám Kouřim herně přiblížila, ale branky jsme stříleli pouze my. Pro nás to znamená důležité tři body. Všem hráčům, kteří nastoupili je třeba poděkovat. Důležité do dalších zápasů je, že nevěšíme hlavu a dokážeme se vrátit do zápasu.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Ružinský [-] (82. D. Kosmata [-] ) , M. Snížek [-] , M. Hovorka [-] (46. M. Navrátil [-] ) , O. Macháček [-] , J. Holub [-] , R. Světnička [-] , T. Novák [-] , M. Havránek [-] , M. Tománek [-] , J. Paclík [-] (85. V. Keltner [-] )

TJ Sokol Býchory
J. Kašpar [-] - V. Chadraba [-] , Z. Jirkovský [-] , R. Tafel [-] , O. Vaňkát [-] , P. Kedršt [-] , J. Vyhnánek [-] (80. M. Škopek [-] ) , A. Chvalovský [-] , J. Teplý [-] , P. Chlumský [-] (19. L. Funda [-] ) , L. Lev [-]

ŽK: 58. J. Holub , 65. M. Tománek - 65. V. Chadraba .
Hráči zápasu: V. Chadraba , J. Vyhnánek , A. Chvalovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - BŘEČKA Jan (N), HAVLÍK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas očekávám

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů