4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie konečně uhrála tři body


Branky


24

Pro domácí Čechii to byl zápas pravdy a dokázala zmobilizovat všechny síly. Disciplinovaným výkonem pak dokráčela k tříbodové výhře, která stále udržuje naději na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čechie si brzy vypracovala náskok

Vzhledem k pravděpodobnosti sestupu dvou kolínských celků z krajských soutěží budou okresní přebor opouštět tři týmy. Situace je to o fous lepší než loni, ale čtyři, resp. Tři kola před koncem ještě nemá jistotu ani osmý tým tabulky. Pro tuklatskou Čechii tak jedině tři body znamenaly šanci.

„Na velmi důležité utkání jsme se konečně sešli v poměrně vysokém počtu a to se ve finále ukázalo jako velmi důležité“, těšilo hrajícího trenéra Romana Nešpora a hodnotil první dějství: „Za prvé jsme zkvalitnili základní sestavu a díky dvojitému zranění v prvním poločase jsme bez problému mohli vystřídat. Prvních 30 minut bylo z naší strany kvalitních, soupeře jsme přehrávali, dokázali jsme kombinovat, vytvářeli jsme si šance, dvě z nich jsme proměnili. Nejdříve propálil hostujícího brankáře Lukáš Sitter – 1:0 a o několik minut se prosadil David Jambor – 2:0.“

Hosté se dočkali čestného zásahu

Druhý poločas se odehrál už v pomalejším tempu, ale definitivní rozhodnutí přišlo až v poslední desetiminutovce. Nejprve Vojtěch Lachman a po něm opět Lukáš Sitter zvýšili na 4:0. Až pět minut před koncem se dočkali i hosté a jedinou branku zaznamenal Zdeněk Bulíř.

 

Spokojen byl po utkání Roman Nešpor: „Šance na navýšení jsme měli, ale bohužel jsme dlouho nepřidali třetí uklidňující branku. V druhém poločase jsme měli slabší pasáže, ale i přesto jsme mohli zvýšit z penalty, bohužel jsme neproměnili. Už se nehrálo v takovém tempu, soupeři odcházely síly a my jsme po vystřídání přidali další dvě branky. Před koncem hosté korigovali na 4:1."

 

Situace na konci tabulky se zamotává, osmý tým dělí od třetí sestupové příčky jen čtyři body.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Velmi dobré utkání odehrál Lukáš Sitter, který roste zápas od zápasu a patří k tahounům záložní řady. První tři body jsme sebrali naprosto zaslouženě a nyní už musíme myslet na těžké utkání ve Velimi, do sestavy by se měli vrátit Kotala s Vébrem, kteří nyní nebyli k dispozici, Vondráček je také mimo hru, ale přesto bychom měli mít dobrou sestavu na to, abychom se o body porvali.

FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Za velkého vedra se hrál vyrovnaný zápas, kde domácí byli efektivnější v koncovce. My jsme jim vlastními chybami pomohli k vedení hned na začátku zápasu, což domácí tým uklidnilo a hráli potom přesně to co potřebovali. Útoky z naší strany nebyly moc nebezpečné, ke korekci stavu jsme se dostali až ke konci zápasu.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - D. Procházka [-] , M. Goll [-] , J. Halgaš [-] , P. Jambor [-] (38. M. Pytloun [-] ) , D. Jambor [-] (87. M. Procházka [-] ) , M. Kassa [-] (82. F. Bárta [-] ) , R. Nešpor [-] (75. V. Lachman [-] ) , J. Vyhnal [-] (18. D. Bazal [-] ) , L. Sitter [-] , L. Werbynský [-]

FK Červené Pečky
M. Hendrych [-] - J. Svoboda [-] (65. D. Zdeněk [-] ) , T. Charouzd [-] (46. J. Přiklopil [-] ) , M. Rauch [-] (87. K. Čermák [-] ) , M. Hanousek [-] , R. Panic [-] , P. Podnecký [-] , M. Převrátil [-] (28. Z. Bulíř [-] ) , T. Podnecký [-] , P. Zelenka [-] (65. T. Koubský [-] ) , D. Teplý [-]

Hráči zápasu: L. Sitter .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LÖWE Vilém - PAZDERA Josef (N), ČERMÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Dominik Kočí
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Kdy jindy by Čechie mohla získat body, když ne tentokrát? Ale pozor! Marodka je stále velká a Červenopečečtí již jen mohou, zatímco domácí musí. Na podzim si Čechie odvezla dva body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích