Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany ztrácí na první flek jen bod


Branky


35

Jevany prohrávaly, vedly, ale rozhodující branku zařídil deset minut před koncem Tomáš Panenka svojí druhou brankou. V emotivním zavěru ukázal rozhodčí dvě červené karty pro hosty za protesty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyhnánek poslal hosty do vedení

Na hřiště druhých Jevan přijely Býchory, aktuálně třetí tým tabulky. Obě mužstva disponují kvalitními hráči a tak se dal očekávat zajímavý fotbal. Utkání řídil zkušený rozhodčí Vilém Löwe, který hned v první půlhodině musel krotit přílišnou bojovnost několika žlutými kartami.     Utkání začalo důslednou obranou hostí a postupným dobýváním domácích. Nicméně jako první branku vsítili hosté, kteří měli povedenou pětiminutovku a mohli vstřelit dokonce několik branek. Uspěla až tvrdá střela Jakuba Vyhnánka, který poslal hosty do vedení a šokoval domácí příznivce - 0:1. Ale domácí tým se stále tlačil do útoku, což podporovalo i množství standardních situací a o pár minut později se dočkali vyrovnání, když se hlavou prosadil Martin Hybner - 1:1. Poločas skončil za nerozhodného stavu.    

Panenka mířil ze standardky dvakrát přesně

Druhou půli začal přesný volný kop Tomáše Panenky, který v pětapadesáté minutě dával míč cíleně na teč svým spoluhráčům. To však nebylo třeba a míč skončil v síti - 2:1.

    V šedesáté čtvrté minutě proměnil únik znovu Jakub Vyhnánek, kterého do šance poslal Josef Teplý, a vyrovnal stav utkání - 2:2. Domácí se sice domnívali, že šlo o ofsajdovou pozici, ale branka byla uznána.     Konečnou brankovou tečku měl na kopačce znovu Tomáš Panenka, který opět z volného přímého kopu tentokrát nedal hostujícímu gólmanovi šanci - 3:2.     Jevanští díky ztrátě vedoucích Peček, které podlehly doma Nučicím, stáhli ztrátu na první místo na jediný bod a bitva o titul přeborníka okresu může vyvrcholit až v posledním kole.        

 

 


Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Býchory se u nás představily jako fotbalově velmi dobrý tým. Od samého počátku zápasu se odehrávala bitva o střed hřiště. Skóre se v zápase přelévalo z jedné strany na druhou.  Býchorští sice vyrovnali na 2:2 brankou zavánějící ofsajdovým postavením, ale Panenka druhým gólem z přímého volného kopu strhl výhru na naši stranu.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč týmu: Někteří komentují zápasy v Jevanech pouze pouhým konstatováním, že hráli v Jevanech a více si čtenáři domyslí. Dovolím si nebýt jako většina kolegů. Jarní část se chýlí ke konci, a tím se více rozmáhají i zákulisní boje. Toho jsme si všimli již v prvních minutách zápasu, kdy jsme prakticky nebyli ve hře. Počet volných přímých kopů, rozdaných karet a konečně i závěrečný stav mluví za vše. My jsme se pokoušeli si nepřipustit danou situaci a zabojovat o jakýkoliv bodík do tabulky. To šlo však velmi obtížně. Dokonce jsme se dostali do vedení, ale to netrvalo dlouho. Dokázali jsme srovnat na 2:2, ale po obdržení třetí branky se nám to již nepodařilo. Ono v devíti lidech, po dvou červených kartách ve dvou minutách, to jde špatně. My stále čelili dalšímu tlaku, občas jsme byli i v obavách, že za hráče Jevan půjde kopat volné přímé kopy někdo mimo jejich jedenáctku na hřišti. Já pevně věřím, že Jevany v letošním ročníku postoupí výše, spousta organizací a jednotlivců by si jistě oddychla, koneckonců geografickou polohou patří do okresu Prahy-východ. Klukům je třeba poděkovat, že zápas absolvovali a jistě zaslouží i uznání, pokud budou mít chuť nadále pokračovat s fotbalem. Všichni se diví, že nejsou lidi a hráči na fotbalových trávnících. Já se nedivím.



Sestavy


FC Jevany
M. Zoul [-] - T. Birkuš [-] , Z. Čechák [-] - M. Štefančík [-] , P. Krákora [-] , T. Novák [-] , M. Hybner [-] - - R. Krejčík [-] (64. D. Končický [-] ) , T. Panenka [-] , D. Hejdák [-] , J. Popelka [-]

TJ Sokol Býchory
M. Chvalovský [-] - O. Vaňkát [-] , P. Kedršt [-] , J. Teplý [-] , J. Vyhnánek [-] , A. Chvalovský [-] (71. K. Koubek [-] ) , Z. Jirkovský [-] , P. Chlumský [-] , L. Funda [-] , R. Tafel [-] , V. Chadraba [-]

ŽK: 38. J. Popelka , 62. M. Štefančík - 4. L. Funda , 21. P. Kedršt , 28. O. Vaňkát , 74. R. Tafel , 82. K. Koubek , 89. V. Chadraba . ČK: 84. Z. Jirkovský , 85. K. Koubek .
Hráči zápasu: T. Birkuš , P. Krákora , M. Hybner - J. Vyhnánek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: LÖWE Vilém - LAHODA Jan (N), HAVLÍK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 6. 2018 15:46
Že Vás to baví. Vidí to jak koukám celý Kolínský okres i okolí a je Vám jim to jedno. Vím, že jste dobří hráči, protože Vás velkou většinu znám a v Jevanech nehraje snad z Jevan nikdo. Ale to si to neumíte vybojovat sami? Baví Vás to vyhrávat takto zápasy? Neříkám všechny, ale ty směšné penalty, červené karty pro soupeře, až podezřele naklonění rozhodčí na Vaši stranu, hráči načerno, apod.

Fotbal jako sport jde doprdele a mladý už netáhne tak jako dřív. A bohužel to musím říct, ale příčina jsou týmy jako vy.
4. 6. 2018 15:20
Že vás to baví takhle vyhrávat vy Lahodovi žoldáci! Už táhněte!!
4. 6. 2018 15:20
Vsem se nam strašně uleví az vypadnete z okresu..spiny Jevansky...Lahodo tahni do hajzlu
4. 6. 2018 15:09
Spina okresu..všechny tymy vas nenávidí...pane Lahoda tahnete do hajzlu i s vašim ancablem ! Doufám ze v B třídě zkrachujete !
4. 6. 2018 12:43
Můžeme jen doufat že panu Lahodovi dojdou peníze. A v b třídě budou dostávat pěkné výslužky. Protože takhle špína musí od fotbalu pryč.
4. 6. 2018 12:18
V tomto ohledu plně souhlasím a podporuji to, že Jevanská mafie musí z kola pryč. Banda pražských nekopů, kteří si honí ego pouze modrýmí banovkami nemá v okrese co dělat. Vždy tato soutěž patřila k tomu nejlepšímu na okrese. Ani B třídy neměli takový ohlas. A tady nám ho budou kazit nějací burani z Jevan. Pane Lahoda táhněte z okresu.
4. 6. 2018 11:34
Minulý týden jsem si přál minimálně stejně zábavné sobotní odpoledne jako v zápase s Libořicemi a to se i tentokrát náramně vydařilo. V Jevanech se rozhodli, že k mezinárodnímu dni dětí dopřejí dětem s rodiči cirkus za pouhých 30 Kč a tak kromě krásné vyrovnávací branky domácích po centru ze strany, kterému sice předcházel dvoumetrový ofsajd, nelze fotbal komentovat.

My jsme do zápasu odjeli pouze ve 12 lidech, chyběl nám i brankář Kašpar, kterého ale nahradil jiný kašpar. Do cirkusu byl totiž nominován principál se svojí dobře vycvičenou opičkou, která pobíhala po lajně a povzbuzovala domácí hráče pokyny jako sejmi ho, stůj v ofsajdu či upadni. Škoda jen, že toto představení ukončili ve chvíli kdy na tabuli svítila 88. minuta. My jsme rádi, že jsme bez zranění dohráli, ale bohužel pouze v 9, jelikož označení komediant se hlavnímu herci na rozdíl od jiných nadávek vůbec nelíbilo. Jak moc se toto označení jeho ega dotklo uvidíme v týdnu, kdy on sám bude navrhovat výši trestu. K mému údivu chyběl po zápase vítězný pokřik z domácí kabiny, která jak se po zápase ukázalo zřejmě netáhne za jeden provaz.

Vzhledem k zaváhání Peček je možné, že se cirkus přemístí o nadcházejícím víkendu do naší vesnice. Pevně věříme, stejně jako funkcionáři Jevan, že se naplní jejich přání a postoupí minimálně z druhého místa na úkor údajně odhlašující b třídu Tuchorazi. Celému okresu se uleví, v létě si opět na valné hromadě všichni jako ovce odhlasujeme stejné složení okresního fotbalového svazu a od srpna zase odstartujeme další ročník :-)
4. 6. 2018 11:00
Nechápu jak to panu Lahodovi může pořád vycházet. Dva hráči kteří tam hrajou na černo + Vilda Löwe v zádech, jde se k vítězství samo. Také ty vyloučení, k smíchu.. Bychory si zasloužili odvézt bod. No nic, ať se Jevanum daří ve vyšší soutěži a bude klid. Ať žije pan Lahoda a jeho penízky štěstí! :)
4. 6. 2018 10:29
Kdyby ještě pan Vaňkát věděl že Jevany měli ve svém středu 2 černochy. Zajímavé bylo, že hráč Jakup Novák, který byl před týdnem vyloučen a dostal trest na dva zápasy hrál.
Lahodovi mafiánské praktiky patří do 90. let a doufám že brzy půjde do p*dele on i Jevany

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Jirka Stoupa
Tip experta: výhra hostů

Druhý celek tabulky doma přivítá třetí nejúspěšnější tým na venkovních hřištích. Pokud Jevany chtějí udržet šanci na první flek, musí vyhrát. Býchory zvítězily v podzimním mači 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Delegace opět zarážející, ale nic překvapivého. Proto věřím více Jevanům.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích