1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie na potřebné body nedosáhla


Branky


26

Tuklatům se v jarní části vůbec nedaří. Přestože podali bojovný a snaživý výkon, na bodový zisk to proti Krakovanům nestačilo. Hosté potvrdili tři body gólem v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda v Tuklatech

Krakovany měly v Tuklatech těžkou pozici. Byly v pozici favorita, ale domácí bojují o setrvání v soutěži pro příští rok.

 

 

Vyrovnaný poločas příliš šancí nenabídl. Po deseti minutách se za obranu Čechie dostává po pěkné průnikové přihrávce Dostál, ale je zastaven rozhodčím Kvasničkou pro ofsajd. Po několika dalších minutách zatřásl Kutil dalekonosnou střelou jen břevnem Pazderovy brány. To bylo za celý poločas ze strany hostů vše.

 

Domácí hráči zahrozili jen střelou zpoza velkého čtverce, kterou ale Douděra efektní a hlavně efektivní robinzonádou chytá. „Aspoň něco pro diváky“, prohodil Zdeněk Douděra po zápase.

 

Závěr poločasu je ve velmi pomalém tempu a dá se očekávat, že oba trenéři budou v kabině zvyšovat hlas a burcovat k lepšímu výkonu.

Krakovany sebraly Čechii všechny body

Ve druhém poločase se začíná projevovat urputná snaha domácích, ale více než několik standardních situací nevytěžili. Naopak to byli hosté, kdo šel do vedení. Jiří Antoš střelou z úhlu s pomocí teče překonává Pazderu – 0:1.

 

Dvacet minut před koncem Čechie vyrovnává. Po přísně odpískaném faulu zahrávají trestný kop a v závaru se nejlépe zorientoval Marek Kotala. A vyrovnává stav na 1:1.

 

V osmdesáté minutě zahrávají hosté první rohový kop v utkání a hned úspěšně. Stanislav Šindelář se vyšplhal nejvýše a hlavou poslal míč nechytatelně do sítě – 1:2. Rozhodčí sice chvilku váhal s uznáním, ale gól nakonec platí.

 

Tuklatským nezbylo než otevřít hru a pokusit se o zvrat. To se nepodařilo, navíc v poslední minutě Lukáš Neruda po rychlém brejku vyhnal všechny pavouky z růžku Pazderovy brány – 1:3.

 

Čechie se dostala po této porážce na druhé sestupové místo a má poslední šanci za týden v přímém souboji proti Radimi. Krakovany poskočily na třetí pozici.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Těžko se mi tento zápas hodnotí, je to už trapné psát celé jaro to samé a tak za mě velmi stručně. Jsem velmi rozladěn z celého jara, jak z pohledu zraněných hráčů v týmu, tak z výkonů některých hráčů. Co nás čeká? Utkání o možnou záchranu v Radimi. Rád bych, aby utkání proběhlo v duchu fair play. Vedu v Tuklatech děti a vždycky jim budou nutit fair-play, proto se nebudu dále vyjadřovat k dalším výsledkům posledních kol. Chtěl bych poblahopřát Plaňanům za zcela nečekaný výkon proti jednomu z nejsilnějších celků soutěže, Velimi, musel to být heroický výkon…

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Jsme strašně rádi za tři body. Tímto jsme se vyšplhali na třetí místo tabulky, což byl náš cíl před sezónou. Doufejme, že se nám podaří třetí flek udržet. A teď k zápasu. Byl to opravdu smutný pohled. Výbor Tuklat se snaží dělat vše proto, aby zachránili soutěž i za hranicí fair play a hráči si přijdou čtvrt hodiny před začátkem v žabkách a v ruce jen kopačky. Nic ve zlém, ale Tuklaty na mne působily jako nejslabší soupeř přeboru. Někdo spadnout musí a nechápu, proč dělat všemožné věci, abych se udržel v okrese, když na to nemám. Lepší hrát nižší soutěž a s radostí.A že se na tom podílel řezník Kvasnička, tak to už je jen třešnička na dortu. Tento rok byl opravdu extrém. Dostali jsme čtyřikrát nabídku, abychom pustili zápas. Rozhodčí s Jevany a teď Tuklaty, to byl tedy koncert. V Krakovanech se hraje fotbal pro radost a na žízeň a nikdy se nesnížíme na tuto úroveň. Teď nás čeká poslední zápas sezóny s Plaňany. Chceme ho vyhrát a pak se vrhnout na oslavy 90. let fotbalu, kdy k nám přijede 23.6..2018 AC Sparta Praha.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - V. Procházka [-] , T. Regner [-] , M. Kotala [-] , V. Lachman [-] (73. M. Procházka [-] ) , M. Pytloun [-] , D. Bazal [-] , D. Procházka [-] , J. Vébr [-] , L. Sitter [-] , L. Werbynský [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] (68. D. Chvojka [-] ) , S. Šindelář [-] , M. Věříš [-] , L. Jelínek [-] - A. Dostál [-] , J. Olexa [-] , L. Neruda [-] , L. Tlučhoř [-] - J. Antoš [-] , T. Sixta [-] (71. J. Oberreiter [-] ) -

ŽK: 49. V. Lachman , 62. M. Kotala - 21. M. Věříš , 24. L. Jelínek , 51. J. Olexa , 62. T. Sixta , 65. A. Dostál .
Hráči zápasu: J. Olexa , S. Šindelář .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kvasnička Václav - PAZDERA Josef (N), ŠPINKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Čechie je do sestupu hodně namočená, ale Krakovany venku hrát umí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů