2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poděbrady B proti Hrubému Jeseníku potvrdily roli favorita


Branky


0

Poděbradskému B mužstvu se v podzimní části sezóny dařilo natolik, že přezimovalo na čtvrté příčce. Z ní šlo do prního jarního kola proti Hrubému Jeseníku v roli jasného favorita, jíž se nezaleklo a zvítězilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do svého prvního jarního utkání nevstoupilo příliš dobře ani jedno z mužstev. Domácí favorité sice poctivě běhali, ale nedařilo se jim míč dlouho držet a vypracovávat si velké šance. Do nich se nedostávali ani hráči Hrubého Jeseníku, znatelně znavení po slavení rozlučky se svobodou jednoho z fotbalistů.

Na první gólem zakončenou akci čekala čtyřicítka diváků až do 35. minuty. Tomkovu střelu sice brankář Lukáš Pulda vyrazil, ale jen k Ondřeji Barešovi, který tak do prázdné branky snadno otevřel skóre ve prospěch domácích. Ani tento úvodní gól však celkový obraz hry nezlepšil. Hráči nadále zbytečně přicházeli o míč v okolí středového kruhu, kde končila také většina snah o protiútoky. Zdaleka nejnebezpečnějších bylo několik nevyužitých závarů před poděbradskou brankou.

Zápas tak oku diváka příliš nelahodil a hvizd značící konec první půle pravděpodobně přišel všem zúčastněným k duhu.

Bareš přidal ke gólu i asistenci

O poločasové přestávce se nerozhodl pro střídání ani jeden z trenérů. V úvodu druhého dějství se prezentovaly jednoznačně lépe Poděbrady. Jejich hráči vypadali více koncentrovaně než před změnou stran a dokázali se několikrát rychlými akcemi prokombinovat až do zakončení. V 60. minutě své útočné snahy zaslouženě korunovaly gólem, když se po Barešově centru prosadil Šimon Šendera.

Od tohoto momentu již byla poděbradská dominance jednoznačná, což však již na skóre nic nezměnilo. Řehák totiž svůj samostatný únik trestuhoděn neproměnil a neuchytila se ani žádná ze Šenderových hlaviček po četných standardních situací. Festival neproměněných brankových příležitostí ukončil až závěrečný hvizd sudího Petra Havlase.

Ze tří bodů se mohly zaslouženě radovat domácí Poděbrady, které za týden přivítají ve šlágru kola Rožďalovice.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady B
Michael Řehák: Od soupeře jsem slyšel, že výkon hostí byl značně ovlivněn rozlučkou se svobodou jednoho z jejich hráčů. V první půli jsme však spíše nebyli výrazně lepším mužstvem, to přišlo až po změně stran, kdy jsme zahazovali jednu šanci za druhou a mohli jsme vyhrát větším rozdílem.




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - J. Archalous [-] (83. T. Bělík [-] ) , Š. Šendera [-] , M. Tomek [-] (60. M. Řehák [-] ) , M. Novák [-] , R. Lacina [-] , O. Bareš [-] , M. Poděbradský [-] , T. Zdražil [-] , R. Brtna [-] , P. Batelka [-]

Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - V. Pivec [-] , L. Krejčík [-] (64. J. Kopeš [-] ) , M. Lejnar [-] - M. Šifta [-] , P. Stránský [-] , D. Pulda [-] , T. Vyskočil [-] (74. P. Krištof [-] ) , R. Stránský [-] - R. Procházka [-] , V. Kunc [-] -

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Havlas Petr - ŠAFRÁNEK Jan, BLÁHA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.