2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola v Poděbradech skončil spravedlivou remízou


Branky


0

Střetnutí druhého mužstva tabulky se čtvrtým nabídlo na okresní poměry kvalitní fotbal. Skončilo remízou 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dominovaly Rožďalovice

Na střetnutí čtvrtých Poděbrad B s druhými Rožďalovicemi se přišla podívat čtyřicítka diváků. Lépe začali hosté, kteří měli míč ve svém držení více a vytvářeli si i více šancí. Domácí hráči sice aktivně běhali, ale téměř k ničemu se nedostali.

V polovině prvního djství se hosté dočkali zasloužené první branky, jíž předcházel pohledný rychlý přechod do protiútoku. Autorem branky byl útočník František Veselý, který se trefil i minulý víkend, a to rovnou dvakrát, za což jej fanoušci zvolili hráčem kola.

Inkasovaná branky Poděbradské příliš neprobrala, a tak během pouhých 4 minut obdrželi další. Tentokkrát přesně zakončil další brejk záložník Jakub Najmon.

Poděbrady se nakonec dočkaly kontaktní branky, když se v samém závěru první půle zorientoval v chumlu hráčů Šimon Šendera a prostřelil bankáře Kumstýře.

Skóre srovnal Lacina

O poločasové přestávce nesáhl po možnosti střídání ani jeden z trenérů. Přesto se herní projev mužstev zcela změnil. Hosté, v první půli tak suverénní, nyní nestíhali tempo Poděbrad, které zcela převzaly iniciativu. Dostávaly se do četných šancí a zdálo se, že srovnání skóre je jen otázkou času.

Nakonec k němu došlo v 65. minutě, kdy se z dálky hezky prosadil středopolař Radek Lacina.

Obě mužstva měla v závěru zápasu své šance a mohla vítězství strhnout na svou stranu, ale zároveň myslela na zadní vrátka a nehnala se do útoku za každou cenu. Pátou branku nakonec hráči divákům nenabídli, a tak se mužstva rozešla smírně, což je vzhledem k průběhu zápasu spravedlivé.

oděbrady se za týden představí v Opočnici, Rožďalovice pak hostí Všejany ohrožené sestupem. Oba zápasy jistě budou mít divákům co nabídnout.



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Šlo o zápas dvou zcela opačných poločasů. V první půli jsme sice dostali gól do kabiny, ale jinak jsme ji zvládli zcela suverénně, dali jsme dvě branky po protiútocích a soupeře jsme takřka k ničemu nepustili. Po změně stran se role zcela prohodily a soupeř bohužel dokázal vyrovnat. Jako hráče zápasu bych dnes vyzdvihl našeho stopera Tomáše Pavla.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - M. Tomek [-] (58. J. Archalous [-] ) , O. Bareš [-] , T. Zdražil [-] , R. Lacina [-] , R. Brtna [-] , Š. Šendera [-] , M. Řehák [-] (28. M. Čermák [-] ) , P. Batelka [-] (68. F. Souček [-] ) , M. Poděbradský [-] , J. Bobek [-]

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - F. Veselý [-] (68. D. Hora [-] ) , R. Černý [-] , J. Vlček [-] , J. Veselý [-] , R. Jindřich [-] , J. Najmon [-] , J. Hojsák [-] , J. Chlomek [-] (86. M. Jantač [-] ) , L. Dont [-] , T. Pavel [-]

ŽK: 76. R. Lacina , 82. T. Zdražil - 74. D. Hora .
Hráči zápasu: T. Pavel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nehasil Karel - JENÍK David, RŮŽIČKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.