1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Povedené protiútoky přinesly Kostelní Lhotě výhru v Seleticích


Branky


72. V. Klepač - 29. M. Pavlík , 33. R. Fink
10

V těžko tipovatelném zápase výkonnostně podobných týmů zvítězila Kostelní Lhota. K tříbodovému zisku z půdy Seletic jí pomohly především dvě branky vstřelené po rychlých protiútocích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili dvakrát v rychlém sledu

V 10.minutě se dostal do první velké šance domácí tým, ale Klepačovu hlavičku po Kulhánkově centru dokázal brankář Jiří Mácha vyrazit.

Obě mužstva působila velmi vyrovnaně a do obdobně velké šance se nikdo dlouho neodkázal propracovat. Diváci tak mohli vidět i četná zakončení zdálky, přičemž nejzajímavější byla střela hostujícího útočníka z poloviny prvního dějství. Razantní zakončnení z dvaceti metrů však prolétlo těsně nad břevnem. Kostelní Lhota vzápětí zahrozila znovu, Finkovu hlavičku však dokázal brankář Dudla skvělým zákrokem zlikvidovat.

První branky se sedmdesátka příchozích diváků dočkala ve 29. minutě, když Fink potáhl míč a následně přihrál na střed Michalu Pavlíkovi, jehož zakončení skončilo za pomoci teče jednoho z obránců v síti.

O čtyři minuty později házeli Seletičtí dlouhý aut. K míči se však dostal brankář Mácha, který rychle rozehrál a následný rychlý protiútok po křídle zakončil úspěšnou střelou Roman Fink.

Další brnaku první půle nepřinesla, a tak mohli být jednoznačně spokojenější hosté.

Seletický tlak na vyrovnání nestačil

Domácí trenér Vladimír Doležal využil o poločasové přestáce možnosti střídání, když poslal na hřiště Martina Horáka, který nahradil Zdeňka Vlacha.

První branková příležitost po změně stran přišla v 54. minutě, kdy vystřelil zpoza vápna domácí Jakub Čepek. Vzápětí mohlo platit známé fotbalové pořekadlo nedáš - dostaneš, ale Finkovu střelu z úhlu brankář se štěstím vyrazil.

Po hodině hry rozjel nebezpečnou akci domácích Klepač, ale přihrávku pod sebe dokázal odkopnout jeden z hostujících obránců. Brzy následovala ještě Čepkova nepřesná střela po Vlasákově centru. Seletice sice zatlačily svého soka na jeho polovinu hřiště a dostávaly se do četných šancí a závarů, ale vstřelit kontaktní branku se jim nedařilo.

Svou smůlu prolomily až v 72. minutě, kdy se trefil z přímého kopu Václav Klepač. Šance na srovnání skóra se Seleticím nabízela v 85. minutě, ale po přízemním centru Ondřej Kraus přestřelil břevno.

Všechny 3 body si tak odvezli hosté, kteří se díky tomu v tabulce dostali na rozdíl pouhého bodu právě za poražené Seletice.



Ohlasy k zápasu


Seletice
Jan Sobota: Utkání bych jistě označil za vyrovnané. Hosté v první půli úspěšně zužitkovali dva brejky, po změně stran jsme zase dominovali my, ale nedařilo se nám dát gól. Nakonec jsme dali akorát jeden z přímého kopu. Určitě jsme měli z četných zakončení vytěžit více, poslední dobou se od nás odklání to fotbalové štěstíčko.




Sestavy


Seletice
M. Dudla [-] - M. Najman [-] - P. Vlasák [-] , M. Čepek [-] , V. Klepač [-] , O. Kraus [-] , D. Vrchota [-] , J. Čepek [-] , Z. Vlach [-] (46. M. Horák [-] ) , L. Kulhánek [-] , J. Kulhánek [-]

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - T. Pokorný [-] , J. Čábelka [-] , M. Kvíz [-] - M. Bláha [-] , D. Hovorka [-] (87. M. Mácha [-] ) , M. Sládek [-] , L. Bláha [-] - R. Fink [-] , M. Pavlík [-] - J. Koštíř [-]

ŽK: 19. D. Vrchota - 41. L. Bláha , 56. M. Bláha , 90. J. Čábelka .
Hráči zápasu: M. Čepek , L. Kulhánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - ŠLECHTA Petr (N), PAVLÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů