0:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovice vyhrály v Opočnici s čistým kontem


Branky


10

Rožďalovice potvrdily roli favorita a z Opočnic si odvezly všechny body po jednoznačném výsledku 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prožili hororový vstup do zápasu

V celém okrese je známým faktem, že ze hřiště Opočnice se body rozhodně nevozí zadarmo. Vědomi si toho byli i hráči Rožďalovic, kteří jistě mohli být vzhledem k postavení mužstev v tabulce favority. Opočnici navíc stále sužuje početná marodka.

Utkání se odehrálo na až neuvěřitelně dobře připraveném hřišti, které svědčilo kombinační hře. Techničtí hosté se o ni samozřejmě pokoušeli, ale přes silově hrající domácí nedokázali předvádět žádné dlouhé kombinace. Přesto se dostávali do šancí a po pouhých osmi minutách vedli o dvě branky. Obě v rychlém sledu vstřelil nejlepší kanonýr soutěže a vítěz ankety o hráče 16. kola Jakub Najmon.

Rožďalovice jednoznačně dominovaly, šancí měly mnohem více než domácí, a tak po deseti minutách navýšily své vedení, o což se postaral František Veselý. Na konci poločasu se gólově prosadil ještě Dominik Hora, který byl na hřišti pouhé dvě minuty.

První půle tak skočila 0:4 po jednoznačném průběhu. Je však třeba zmínit, že domácí v průběhu poločasu dvakrát nastřelili břevno.

Jan Rychlík se vykartoval kritikou sudího

O poločasové přestávce ani jeden z trenérů nevystřídal, přesto se obraz hry změnil.

Rožďalovice sice měly nadále převahu a dostávaly se do šancí, které vytvářel především středopolař Chlomek, ale již ne do tak vyložených. Košvancovu branku tak napadaly neúspěšně, každopádně je mohlo vysoké vedení uklidňovat.

Zápas se dal označit za definitivně rozhodnutý v 57. minutě hry, kdy dostal domácí ofenzivní hráč Jan Rychlík žlutou kartu za kritiku sudího Špačka a po následném ironickém zatleskání musel zamířit pod sprchy.

Hráči Opočnice se následně dokázali semknout a poctivým kolektivním výkonem zvládnout druhou půli bez obdržené branky. Sami však také žádnou nevstřelili, a tak si všechny body odvezli po poměrně jednoznačném zápase hosté. Ty za týden čeká očekávané derby s Městcem Králové, který dnes smetl Všejany 10:0.



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Je pravda, že domácí dvakrát trefili břevno, přesto však šlo o jednoznačný zápas, v němž jsme měli zvítězit větším rozdílem. Šancí jsme nedali opravdu hodně. Kromě Chlomka, našeho nejlepšího hráče, musím pochválit i správce domácího hřiště, protože takovýto pažit jsem na okrese dlouho neviděl.



Sestavy



FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - J. Žoha [-] , R. Černý [-] , J. Chlomek [-] , F. Veselý [-] , M. Jantač [-] , J. Vlček [-] (41. D. Hora [-] ) , J. Najmon [-] , J. Hojsák [-] , L. Dont [-] , T. Pavel [-]

ŽK: 31. P. Rychlík , 57. J. Rychlík - 76. J. Najmon . ČK: 57. J. Rychlík .
Hráči zápasu: J. Chlomek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Špaček Přemysl - POTŮČEK Jiří (N), SUCHOMEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza