Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:30

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec Králové smetl trápící se Všejany


Branky


3. L. Kubelka , 13. J. Blažek , 23. R. Tyl , 37. J. Král , 75. J. Král , 77. R. Kafka , 80. J. Král , 85. M. Tůma , 88. J. Král , 90. D. Vocásek
10

Zapas lidra tabulky Mestce Kralove proti Vsejanum musel fanousky bavit, ackoli to ti hostujici mozna nepriznaji. Mestec totiz Vsejanum nasazel bez vetsich potizi 10 branek a pripsal si tak 17. vyhru v sezone.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mestec setril opory

Trener Mestce Kralove Milan Svabensky je sice znamy tim, ze se snazi i pres suverenni jizdu sveho muzstva sezonou zadneho soupere nepodcenit, proti Vsejanum vsak nekolik hracu setril na nadchazejici derby s Rozdalovicemi.

I pres absenci opor domaci rozhodne nepusobili hure nez obvykle. Od uvodniho hvizdu v zapase dominovali a jiz ve 3. minute otevrel skore kanonyr Lukas Kubelka. Branku na 2:0 vstrelil o pouhych 10 minut pozdeji stoper Jaroslav Blazek, v polovine prvniho dejstvi se pak prosadil zaloznik Radek Tyl, ktery se na hriste obvykle prilis nedostava. Golovy ucet prvni pule pak ve 37. minute uzavrel utocnik Jaroslav Kral.

V prvnim polocase Mestec zcela dominoval ve vsech meritelnych aspektech od drzeni mice pres presnost prihravek az po vyhrane osobni souboje. Hoste ani nevystrelili na branku, a tak pro ne byl konec prvni pule vysvobozenim.

Ve druhe puli se domaci prosadili dokonce sestkrat

O polocasove prestavce neprovedl zmeny ani jeden z treneru. I po zmene stran Mestec ocividne dominoval, dlouho se mu vsak nedarilo vstrelit gol. Nektere strely sly mimo branu, proti jinym dobre zasahl vsejansky golman Lukas Miech.

Golovy ucet Mestce se rozrostl na 5:0 az v 75. minute presnou strelou Jaroslava Krale, pak se vsak s goly lidove receno "roztrhl pytel."

Behem 5 minut se prosadil Kafka a Kral dokoncil svuj hattrick. V posledni desetiminutovce se trefili i Tuma s bekem Vocaskem, Kral rozvlnil sit poctvrte. Zapas tak skoncil kulatym skore 10:0.

Mestec pokracuje v suverenni jizde sezonou, v niz zatim neztratil jediny bod. Za tyden vsak Mestec ceka derby se silnymi Rozdalovicemi, ktere by jeho kvality melo proverit naplno. Naopak Vsejany cekaji zcela jine, zachranarske starosti.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Roman Sadek: Od první minuty jsme měli herně navrch a bylo jen otázkou, kolik Všejanům nastřílíme gólů. Soupeř za devadesát minut nevystřelil na branku a my jsme mohli pošetřit některé zraněné hráče na příští zápas do Rožďalovic. Konečně to tam začalo padat i útočníkům, ale jinak to byl pohodový zápas se spoustou gólů, který musel fanoušky bavit.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] (54. R. Libánský [-] ) , J. Blažek [-] , J. Poděbradský [-] , D. Vocásek [-] - M. Tůma [-] , O. Janouch [-] (86. P. Novotný [-] ) , R. Tyl [-] , R. Kafka [-] - J. Král [-] , L. Kubelka [-] (33. M. Křovina [-] ) -

Sokol Všejany
L. Miech [-] - D. Hejduk [-] , V. Bárta [-] , J. Náhlovský [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] , D. Novák [-] , M. Šváb [-] , R. Šáfr [-] , D. Říha [-] , L. Michl [-]

ŽK: 57. J. Král , 87. D. Vocásek .
Hráči zápasu: J. Král .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Černý Martin - SUCHÁNEK Zdeněk, BUREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích