0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:30

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev triumfovala v Poděbradech


Branky


10

Jikvi se podarilo prekvapit silne Podebrady golem do satny, ktery nakonec vynesl tri body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Benes rozhodl golem do kabiny

Od stretnuti podebradskeho B muzstva s Jikvi si divaci mohli slibovat kvalitni podivanou, ktere se take dockali.

Nejprve vsak nastala kuriozni stuace, kdy Jikevsti nastoupili s hracem z pole Vasylem Tomiscem v brane. Domaci kanonyri vsak nestihli proverit jeho reflexy, jelikoz jiz v pate minute Tomisce vystridal trener Vit Caudr, ktery brankarske zkusenosti ma.

Zapas se odehraval predevsim ve stredu hriste, k videni bylo mnoho osobnich souboju, o to mene vsak uspesnych prechodu do protiutoku. Nakopy pak vetsinou koncily az u brankaru.

Jiz se zdalo, ze v prvnim dejstvi prichozi divaci branku neuvidi, pak vsak ve 44. minute presne zakoncil hostujici obrance Marek Benes, a tak prekvapil Podebrady golem do satny. Strela to byla opravdu povedena, a tak mohl mit Benes dvojnasobnou radost.

Ve druhe puli gol nepadl

O polocasove prestavce nevystridal ani jeden z treneru. Jikevsti se stahli do obrany a snazili se hlidat sve vedeni, pricemz se o vstreleni pojistujiciho golu prilis nepokouseli. Podebradskym fotbalistum samozrejme slo o vyrovnani, ale do utoku se nemohli hnat za cenu zbytecneho otevreni obrany.

Podebrady sice mic drzely, ale tlak si vylozene nevytvorili a ani se nedostali k velkemu mnozstvi strel. V souperove sestnactce se objevovali celkem sporadicky. Obe muzstva behem druhe pule prostridala, na ukazateli skore vsak jiz k zadne zmene nedoslo. Jikvi tak k vitezstvi stacil jediny gol z prvniho polocasu a jeji trener se muze chlubit vychytanym cistym kontem.

Za tyden se Podebrady predstavi na hristi Kovanic, ktere na jare zatim neinkasovaly. Jikev privita Opocnici, ktera je zatim spise adeptem na sestup.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady B
Michael Rehak: Zápas se odehrával především ve středu hřiště a k vidění bylo minimum střel. Bohužel pro nás se Jíkev těsně před poločasem dostala krásnou střelou do vedení. Druhý poločas si Jíkev zkušeně pohlídala těsnou výhru a my ji nedostali ani pořádně pod tlak.




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - D. Buldra [-] (78. P. Batelka [-] ) , O. Bareš [-] (26. J. Archalous [-] ) , Š. Šendera [-] , R. Lacina [-] , M. Novák [-] , T. Zdražil [-] (69. M. Tomek [-] ) , M. Poděbradský [-] , F. Souček [-] , R. Brtna [-] , M. Čermák [-]

Jíkev
V. Tomišč [-] (5. V. Caudr [-] ) - S. Haluška [-] , J. Tomášek [-] , M. Balog [-] , M. Kóňa [-] , J. Schubert [-] , J. Mamurov [-] , J. Urban [-] , M. Macek [-] (81. L. Jouza [-] ) , D. Tancibudek [-] , M. Beneš [-] (78. L. Carboch [-] )

ŽK: 58. Š. Šendera , 87. F. Souček - 89. V. Caudr .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Růžičková Karolína - ČEMUS Daniel, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích