2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlatský Šimon Kořán dostal ve Všejanech dvě žluté karty za minutu na hřišti


Branky


13

Na všejanské hřiště se k duelu s Kostomlaty sjela více než stovka diváků, které kromě krásného počasí přilákal i příslib pohledného fotbalu. Toho se opravdu dočkali, viděli pět gólů, drama do poslední minuty a dokonce i kuriózní, úsměvnou červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostomlaty si vybojovaly dvoubrankové vedení

Všejany od zimní přestávky sužují četné absence důležitých hráčů. Na zápas s Kostomlaty se však již dokázali dát zdravotně do pořádku všichni vyjma kapitána Tomáše Šafra, kterému stále nedovoluje nastoupit do utkání zlomenina nosu.

Kompletní sestava domácích byla znát, prvních dvacet minut Všejany dominovaly. Držely míč a vytvořily si tlak. Jejich hráči se ocitli v několika dobrých šancích, ale například Bouška z úhlu obstřelit brankáře i s bránou samotnou.

Skóre tak po půlhodině hry otevřel až hostující Tomáš Houdek, který dostal z právé strany přihrávku přímo před Miechovu bránu. Během 7 minut hosté své vedení zdvojnásobili, když z hranice vápna napřáhl ke střele Jan Raška a poslal balón přímo k tyči.

Všejany dokázaly během 2 minut stáhnout, když po rychlém autovém vhazování překvapily kostomlatskou obanu, načež Bouška dostal míč před prázdnou bránu, do níž jej ve skluzu dorazil.

Všejany v první půli stihly ještě trefit tyč, a tak druhá půle slibovala další drama.

Střídající Kořán na hřišti pobyl jen pár vteřin

O poločasové přestávce nevystřídal ani jeden z trenérů.

Domácí kouč Jan Truksa svým svěřencům naordinoval recept na aktivní, útočnou hru. Všejanští se tak pokusili na Kostomlatské vletět od první minuty druhého dějství a zatlačit je na vlastní polovinu. Domácím se to dařilo, byli jasně lepší a brzy vyrovnali, když Martin Šváb využil špatného odkopu brankáře Vacka a z 25 metrů jej krásně přeloboval.

Kostomlaty se však opět dostaly do vedení, když domácí obránci trestuhodně nechali na malém vápně volného Martina Janáčka, který si hrudníkem zpracoval míč a následně jej poslal do sítě.

V 66. minutě se diváci dočkali velmi kuriózního momentu. Na hřiště se jako střídající hráč dostal Šimon Kořán, který po několika vteřinách viděl žlutou kartu za faul. Když se zvedal ze země, sudí Kubát si všiml jeho ponechaného řetízku, a tak mu udělal druhou žlutou kartu. Hosté samozřejmě protestovali, ale Kořán nakonec spořádaně opustil hrací plochu.

Všejany posléze oslabeného soupeře zatlačili ještě více do obrany. Hejduk se posunul do útoku a trefil tyč. K odraženému míči se dostal Bouška, prázdnou bránu však o pořádný kus přestřelil. Po rohovém kopu ještě trefil Šváb břevno, a tak domácí vyrovnat nedokázali. Ze tří bodů se radovali Kostomlatští.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Kostomlaty v zápase prokázaly svou kvalitu odpovídající postavení tabulce. Přesto nás mrzí, že jsme na body nedosáhli, jelikož jsme také podali dobrý výkon a třikrát jsme trefili brankovou konstrukci. Na zápas dorazilo více než 100 diváků a co jsem slyšel, utkání se jim opravdu líbilo.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - J. Říha [-] (75. D. Hejduk [-] ) , D. Král [-] , M. Nápravník [-] (63. P. Novák [-] ) , J. Náhlovský [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] , M. Šváb [-] , L. Hofírek [-] , D. Říha [-] , L. Michl [-]

Sokol Kostomlaty
M. Vacek [-] - M. Janáček [-] (65. M. Zinek [-] ) , L. Vorlíček [-] , M. Šulc ml. [-] (70. P. Janata [-] ) , T. Houdek [-] (75. O. Veselý [-] ) , M. Zalabák [-] , M. Pavlíček [-] (65. Š. Kořán [-] ) , J. Raška [-] (90. J. Vlach [-] ) , T. Dvořák [-] , J. Novák [-] , P. Dvořák [-]

ŽK: 13. J. Říha - 66. Š. Kořán , 72. T. Houdek . ČK: 66. Š. Kořán .
Hráči zápasu: M. Šváb .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: KUBÁT Jiří - VOKÁL Pavel, PETRTÝL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích