O. Vaňura 26. (p.)
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany splnily povinnost a přehrály poslední Běrunice


Branky


26. O. Vaňura (p.) - 31. M. Šváb , 45. D. Hejduk
10

Všejany porazily poslední Běrunice, čímž se v boji o záchranu dostaly před Opočnici, a tím pádem i ze sestupových pozic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosté museli otáčet skóre

Všejany se tentokrát sešly tařka v kompletní sestavě, což z nich dělalo jasného favorita. Svou roli od prvních minut potvrzovaly stylem hry, svého soupeře předčily jak kombinačně, tak rychlostí a technikou. Běrunice se jen bránily a na soupeřovu polovinu se takřka nepodívaly.

Přesto skóre otevřeli právě domácí. Po bekově nákopu totiž kovanický obránce míč jen podskočil a následně domácího útočníka fauloval. Z nařízeného pokutového kopu se pak ve 26. minutě trefil útočník Ondřej Vaňura.

Hosté se nenechali inkasovanou brankou zaskočit a pokračovali ve svém ofenzivním stylu hry, který jim záhy přinesl srovnání, když Hejduk u lajny založil akci a přihrál do vápna Bouškovi, který ještě oslovil přihrávkou před prázdnou bránu střelce Švába.

V samém závěru poločasu otočil skóre David Hejduk, který vymetl šibenici po pasu od Náhlovského.

Druhá půle branky nepřinesla

O poločase provedli domácí střídání, když záložníka Jakuba Jirouta nahradil Luboš Janouch. Hosté se samozřejmě aktivně snažili vstřelit třetí branku, a pojistit tak své vedení. Všejany sice nadále dominovaly, své šance však v záívěrečné fázi kazily, což je provází celou sezónou. Místo střely z jasné příležitosti často přicházaly zbytečné, možná alibistické přihrávky. Běrunice se k žádné mezihře naopak nedostaly a snažily se dosáhnout vyrovnání jen dlouhými nákopy.

V poslední desetiminutovce si Běrunice ještě vypracovaly dobrou brankovou příležitost, když získaly standardní situaci z 25 metrů a z příjemného úhlu. Střela z tohoto přímého kopu se však neujala.

Všejany tak po zásluze zvítězily 2:1, přičemž se mohou za týden těšit na střetnutí se Seleticemi. Běrunice pak pojedou na hřiště lídra tabulky Městce Králové.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Soupeře jsme od začátku jednoznačně předčili. Své šance jsme však neproměňovali, často jsme ani nevystřelili. Ve druhé půli jsme tak trnuli, aby soupeř po některém z dlouhých nákopů nevyrovnal, což se naštěstí nestalo. Získali jsme 3 důležité body a doufám, že se nám to podaří i v příštím kole se Seleticemi. Jsou poměrně technickým mužstvem, nehrají jen na nákopy, a právě proti takovýmto lepším mužstvům se nám paradoxně hraje dobře.



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , P. Štěpán [-] , M. Chrastný [-] , D. Skála [-] , R. Černý [-] , J. Jirout [-] (46. L. Janouch [-] ) , J. Podněcký [-] , M. Čížek [-] , P. Hála [-] , T. Brzák [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - J. Říha [-] , D. Hejduk [-] (82. R. Šáfr [-] ) , M. Nápravník [-] , J. Náhlovský [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] , M. Šváb [-] , L. Hofírek [-] , D. Říha [-] , L. Michl [-] (25. P. Novák [-] )

ŽK: 21. J. Podněcký , 52. P. Hála , 80. O. Vaňura .
Hráči zápasu: D. Hejduk , M. Hanuš .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - HOLAS Robert, SUCHÁNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Klaus

Expert: Jan Sobota
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy mají problémy s kádrem. Myslím, že Běruničtí jsou již smířeni se sestupem, u hostí zase vždy záleží, jak se sejdou. Bude to dobrý zápas, který vyhrají Všejany.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů