0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé poděbradské mužstvo remizovalo ve Všejanech


Branky


10

V souboji Všejan s Poděbrady B dominovali především brankáři, kteří oba udrželi čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kádr hostí byl plný mladších dorostenců

Všejanští hráči byli pravděpodobně i se stovkou příchozích diváků překvapeni, když poděbradské mužstvo dorazilo na hřiště. Polovinu sestavy hostí totiž tvořili mladší dorostenci. Dá se říct, že menší problém se sestavou měli i domácí. V minulém kole sice po zloměnině nosu poprvé nastoupil kapitán Tomáš Šáfr, do tohoto utkání však opět nemohl zasáhnout.

Složení mužstva hostí bylo znát - Poděbradští byli aktivní, běhaví a snažili se být u všech odražených míčů dříve. Všejanským fotbalistům to trochu dělalo problémy, celkově však měli více ze hry a vytvořili si více šancí a závarů, všechny střely mířící mezi tři tyče však úspěšně vychytal mladý brankář Miroslav Dobřichovský.

Několik šancí si vytvořili i hosté, ale domácí gólman Lukáš Miech se nenechal Dobřichovským zahanbit a také držel čisté konto.

Miech předvedl skvělý reflex

Do druhé půle nastoupila obě mužstva beze změn. Více ze hry měli nadále všejanští fotbalisté, kteří se několikrát hnali do nadějného útoku, většinou však pokazili finální či předfinální přihrávku.

V jeden moment se zdálo, že bude platit známé fotbalové pořekadlo nedáš - dostaneš, když se hostující mladík prosmýkl s balónem podél brankové čáry a poslal míč pod sebe, domácí gólman Lukáš Miech však tečovaný míč zvládl skvělým reflexivním zákrokem vytáhnout.

Šance se ještě objevily na obou stranách, ale oba brankáři si svá čistá konta udrželi. Závěrečná remíza odpovídala průběhu zápasu, i když větší radost z ní měli vzhledem ke složení mužstva pravděpodobně hosté. Ti se za týden střetnou s lídrem tabulky z Městce Králové, Všejany pak pojedou k dalšímu těžkému střetnutí na půdě Opočnice.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Hosté proti nám nesehráli zdaleka tak dobré utkání jako na podzim, což souviselo asi i s jejich nezvykle mladým kádrem. Více šancí jsme asi měli my, ale poradili jsme si s nimi špatně, navíc se oběma brankářům opravdu dařilo, a tak je remíza nejspíše spravedlivá. Přesto jsme dnes asi měli i na lepší výsledek.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - J. Říha [-] , M. Šváb [-] , J. Náhlovský [-] , M. Hanuš [-] (66. A. Michl [-] ) , P. Bouška [-] , P. Novák [-] , D. Říha [-] , D. Hejduk [-] (77. R. Šáfr [-] ) , L. Hofírek [-] , M. Kubín [-]

FK Bohemia Poděbrady B
M. Dobřichovský [-] - O. Soukup [-] , J. Málek [-] , P. Batelka [-] , M. Erben [-] , M. Poděbradský [-] , M. Čermák [-] , O. Souček [-] , J. Archalous [-] , D. Havránek [-] , O. Bareš [-] (60. P. Najmon [-] )

ŽK: 35. O. Bareš , 51. P. Batelka , 64. J. Archalous , 89. M. Poděbradský .
Hráči zápasu: O. Soukup .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LÖWE Vilém - BLÁHA Adam, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů